Camor za Vieriego?
- Mati
- Juventino
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w przyszłym sezonie Camoranesi stanie się nowym piłkarzem Interu Mediolan, a Christian Vieri będzie grał w ataku Juventusu Turyn.
Popularny "Bobo" opuści zespół "Nerazzuri" między innymi z powodu tego, iż na posadzie selekcjonera Interu pozostał Alberto Zaccheroni.
Argentyńczyk z włoskim obywatelstwem miałby stać się zapłatą za golleadora z Mediolanu, który już kiedyś grał w drużynie z Turynu.
Jeżeli doszłoby do takiej wymiany, to Jerome Rothen z AS Monaco prawdopodobnie zasili "Starą Damą", a wówczas Gianluca Zambrotta powróci na swoją starą pozycję - prawego pomocnika.
źródło: pilka.pl
Niby wszystko spooko,gdyby nie fakt,że Camor może nas opuścić.Ito jeszcze gdie?Do Interu?Vieri nie jest zły.No ale Rothena mieć w swoich szeregach to nic zwykłego.no on to by się nam przydał.Poza tym Zambrottę wole w pomocy niż w obronie zdecydowanie bo tu bardziej przyczynia się dla klubu niż na obronie.No ale JUVE bez Camoranesiego to już nie to samo JUVE.Jeżeli za Camora to jestem przeciwny.Zauważcie że do JUVENTUSU wracają starzy znajomi-Deshamps no i teraz może ,,Bobo".
Popularny "Bobo" opuści zespół "Nerazzuri" między innymi z powodu tego, iż na posadzie selekcjonera Interu pozostał Alberto Zaccheroni.
Argentyńczyk z włoskim obywatelstwem miałby stać się zapłatą za golleadora z Mediolanu, który już kiedyś grał w drużynie z Turynu.
Jeżeli doszłoby do takiej wymiany, to Jerome Rothen z AS Monaco prawdopodobnie zasili "Starą Damą", a wówczas Gianluca Zambrotta powróci na swoją starą pozycję - prawego pomocnika.
źródło: pilka.pl
Niby wszystko spooko,gdyby nie fakt,że Camor może nas opuścić.Ito jeszcze gdie?Do Interu?Vieri nie jest zły.No ale Rothena mieć w swoich szeregach to nic zwykłego.no on to by się nam przydał.Poza tym Zambrottę wole w pomocy niż w obronie zdecydowanie bo tu bardziej przyczynia się dla klubu niż na obronie.No ale JUVE bez Camoranesiego to już nie to samo JUVE.Jeżeli za Camora to jestem przeciwny.Zauważcie że do JUVENTUSU wracają starzy znajomi-Deshamps no i teraz może ,,Bobo".
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Sam nie wiem co o tym myśleć niby przyjdzie do nas Rothen, ale odejdzie Camoranesi, a pozatym jeżeli chodzi o napastników, to ja już wolałbym Ibrahimović, oczywiście najbardziej bym chciał Gilardino.
Ja jestem na nie, przynajmniej nie za Camora, on musi u nas grać.
Ja jestem na nie, przynajmniej nie za Camora, on musi u nas grać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BiancoNerri_
- Juventino
No jasne ze byloby fajnie gdyby Bobo wrucil
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
O rany!!! Camor ma nie odchodzic :!: :!: I to jeszcze do interu :!: :!: :!: nieee :!: :!: Mam nadzieje ze to wielka plota i bzdura :!: :!: jesli by zambro gral na prawej flance to kto na lewej obronie
mam nadzieje ze ktos spoko.

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- YoUri`
- Qualità Juventino
Mysle, ze powinnismy patrzec glownei na to, zeby nie wzmacniac przeciwnikow. A Camor bylby wielkim wzmocnieniem. Moim zdaniem duzo wiekszym niz dla nas Vieri. Co do Rothena to oczywiscie ja bardzo bym chcial, zeby gral u nas, ale pozyskac go mozna bez takich roszad. Mam nadzieje
. Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.

- wErOn
- Juventino
Nigdy ludziska opanujcie się!!
Dziadzio Bobo za młodego obiecującego Camora ?? PRZENIGDY - NAWET ZA DARMO
Dziadzio Bobo za młodego obiecującego Camora ?? PRZENIGDY - NAWET ZA DARMO

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- booyak
- Juventino
Jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu... Nie chce Vieriego w Juve nawet za darmo a co tu mówić o wymianie za Camora... Dla mnie Vieri jest jednym z tych napastników który sam sobie wypracować sytuacji nie umie a takich napastników nam nie brakuje (Trez, Di Vaio)...Wolałbym jakiegoś bardziej kreatywnego napastnika...Typu np Drogba bądź młodziutki Cavenaghi z River Plate 8)
★ ★ ★
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Moim zdaniem na Camoranesim powinno sie wywieśić plakietke pod tytułem:"WARA, JUVE PER SEMPRE" i już nikt by Go nie dotknął.
A jeżeli chodzi o transfer to oczywiście jestem przeciw.Taki dobry pomocnik w Interze :?:Kolejny piłkarz zmarnowany.
Jeżeli miałoby dojść do wymiany to byłbym przychylny na Di Vaio--<--->Vieri.
Di Vaio nie gra u nas za często, więc Inter to dobre rozwiązanie..

A jeżeli chodzi o transfer to oczywiście jestem przeciw.Taki dobry pomocnik w Interze :?:Kolejny piłkarz zmarnowany.
Jeżeli miałoby dojść do wymiany to byłbym przychylny na Di Vaio--<--->Vieri.
Di Vaio nie gra u nas za często, więc Inter to dobre rozwiązanie..
Wajron pisze:Dziadzio Bobo za młodego obiecującego Camora ??

- wwloch
- Juventino
nie moge juz czytac o tych wszystkich pseudo wzmocnieniach juventusu
jezeli juz kupowac napastnikow to mlodych perspektywicznych zawodnikow a nie emerytow [tych juz niestety mamy:)] ktorzy obciaza budzet a oddawanie jednego z najlepszych naszych pomocnikow to kpina tak samo jak jakies transakcje wiazane z maresca!
a jest jeszcze "cudowne" dziecko zebina:) wole montero bez formy niz jego!
ww
jezeli juz kupowac napastnikow to mlodych perspektywicznych zawodnikow a nie emerytow [tych juz niestety mamy:)] ktorzy obciaza budzet a oddawanie jednego z najlepszych naszych pomocnikow to kpina tak samo jak jakies transakcje wiazane z maresca!
a jest jeszcze "cudowne" dziecko zebina:) wole montero bez formy niz jego!
ww
- Polmos
- Juventino
Vieri, co miał zrobić dobrego dla Juventusu już zrobił, teraz jego transfer jest moim zdaniem niepotrzebny, a już napewno nie za Camoranesiego. Jak ktoś tu juz dobrze określił nie możemy sprowadzać "emerytów". Vieri ma 32 lata i sądze, ze swoje najlepsze lata za sobą. Potrzebny nam jest młody perspektywiczny napastnik taki jak Gilardino, czy Cavenaghi.