Poszukiwany Antonio Conte

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 13:53

Antonio był swietnym piłkarzem i zrobił dużo dla Juve.
Teraz ma kontuzje i jest już troche stary.Myśle że jako gracz w Juventusie już się skończył a to duża strata :( :( :(

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 14:51

no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:15

Łukasz.juventihno pisze:no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.
Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.
C odo Antonio, wspaniały zawodnik. Kolejna z histori JUVE. Obecnie najstarszy z wszystkich zawodników, przyszedł najwcześniej. Bardzo go cenię za to co dla nas zrobił! Mma nadziję, że w tym sezonie strzelił chociać 1 bramkę co czynił w ostatnich 2 sezonach :twisted: :twisted:

Obrazek
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:18

Conte jakieś 2-3 lata był świetny jednak teraz powinien wstąpić do sztabu szkoleniowego Juve.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:19

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.
C odo Antonio, wspaniały zawodnik. Kolejna z histori JUVE. Obecnie najstarszy z wszystkich zawodników, przyszedł najwcześniej. Bardzo go cenię za to co dla nas zrobił! Mma nadziję, że w tym sezonie strzelił chociać 1 bramkę co czynił w ostatnich 2 sezonach :twisted: :twisted:
I własnie po tym poznac ludzi którzy nie czytają postów tylko sam temat....alesz mnie to wkurza :evil:

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 20:07

To gracz wielce zasłużony dla naszego klubu.Ciekawe czy wiecie ale jako młodzieniaszek grał w...Milanie!!!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 23:28

Jaro pisze:To gracz wielce zasłużony dla naszego klubu.Ciekawe czy wiecie ale jako młodzieniaszek grał w...Milanie!!!
W Milanie? Z tego co wiem to grał w Lecce :?

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 23:48

Najstarszy jest Ciro Ferrara :twisted:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 09:13

Conte ma małe szanse na częsą gre w pierwszym składzie,ale mimo to wątpie,żeby odszedł z Juventusu.Gra u nas od 91 roku i raczej w Turynie zakończy kariere.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 14:23

Nasz wspaniały Il Capitano jest gotowy do meczu z Milanem.
Lippi będzie mógł wystawić go do gry.
To informacja ze strony oficjalnej Juve.

"Il Capitano" poprowadź naszą Squadra Bianconera do zwycięstwa!

Powodzenia Antonio!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 18:05

Cross pisze:
Najstarszy jest Ciro Ferrara :twisted:
Tak z tym, że mi chodziło, że jest zawodnikiem, który przyszedł do nas NAJWCZEŚNIEJ. Oczywiscie Ferara wiekowo jest najstarszy. Ale z obecnych graczy czarno-biały trykot najwcześniej założył Conte. O to mi chodziło. Trochę źle się wysłowiłem, najstarszy miało być w sensie, że ....no to co już napisałem wyżej :D

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2003, 18:48

Kod: Zaznacz cały

[b]Jaro napisał: [/b]
To gracz wielce zasłużony dla naszego klubu.Ciekawe czy wiecie ale jako młodzieniaszek grał w...Milanie!!! 
Właśnie, Jaro chyba się pomyliłeś, przecież ANTONIO jest wychowankiem Lecce, i na dodatek przyszedł do nas z tego klubu :!:
Mam nadzieję, że coś ustrzeli w tym sezonie, a jak nie to niech zaliczy parę dobrych występów, bądz jakąś asystę :!: :wink:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2003, 22:05

Eh, Antonio. Na dziwek jego nazwiska przypominaja mi sie stare czasy. To jeden z moich ulubionych garczy. To co dla nas zrobil jest nieocenione. Nostro Capitano. Mam w glowie wiele wspanialych wspomnien z jego osoba. doskonale pamietam jego ostatniego gola dla nas. Ale nie ma co ukrywac ze obecnie juz nie ma szans na czesto gra. Bardzo sie ciesze jak zobacze go chociaz na chwile na boisku. 12 lat to kawal czasu ,a tyle on juz u nas gra

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2003, 22:12

Pamietacie jeszcze jego wyrownujaca brame w meczu z Milanem, bodajze w sezonie 1999/2000 (jakby co poprawcie mnie). To byl naprawde wielki gracz...tfu, co ja mowie, on nadal jest wielki. Fajnie by bylo gdyby dostal szanse gry z Lecce.

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 21:29

Też pamiętam tego piłkarza z tej dobrej strony. Bramka z Man Utd - to pamietam. Ale teraz juz ma swoje lata i na jego miejsce przychodza młodzi pilkarze. Trudno taki los człowieka. Ale chwala mu za wszystko dla Juve!

ODPOWIEDZ