Poszukiwany Antonio Conte
- Forza_Juve
- Juventino
Co ze starym wyjadaczem Antonio Conte // Nikt tak nie potrafił symulowa ć fauli jak on // ? Żyje on jeszcze, jest w Juve, a może znacie jakąś stronkę z jego newsami, zdjęciami lub filmikami ?
- Johnny777
- Juventino
No cóż w kadrze Juve figuruje
http://www.juventus.com/en/squadre/prof ... conte.html
Ale fakt gra już raczej rzadko i pewno powoli przymierza się to zakończenia kariery. Link co prawda nie na galerię ani na filmiki ale to dowód że Antonio jeszcze w Juve jest
http://www.juventus.com/en/squadre/prof ... conte.html
Ale fakt gra już raczej rzadko i pewno powoli przymierza się to zakończenia kariery. Link co prawda nie na galerię ani na filmiki ale to dowód że Antonio jeszcze w Juve jest

- Forza_Juve
- Juventino
I co lepsze gra zmoim ukochanym numerem 8 // Dziad //
- Reggie
- Juventino
Antonio Conte, to ten co prawie strzelił gola z główki w finale LM zeszłego roku, ach szkoda że mu się nie udało
, a nie gra bo chyba ma jakąś kontuzję.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Peja48
- Juventino
Antonio był Coolerskim piłkarzem on by mógł strzelić bramę ze szczupca w FLM z Milanem ale trafił w tyke obecnie znajduje się w stanie kontuzjowanym :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja Conte bardzo lubię i uwarzam że Lippi powinien częściej go wystawiać, no chyba że jak tu niektórzy mówią jest on kontuzjowany.
Ciekawe czy będzie dobrym trenerem, jeżeli oczywiście ma zamiar trenować, bo może będzie on następcą Lippiego.
A jeżeli on chce kończyć karierę to mi sie wydaje że potym sezonie Juve musi kupić ze dwóch dobrych zawodników na tą pozycję, ponieważ oprócz Antonio ma odejść Davids, czyli po tym sezonie zostało by nam tylko 5 pomocników :!:
Ciekawe czy będzie dobrym trenerem, jeżeli oczywiście ma zamiar trenować, bo może będzie on następcą Lippiego.
A jeżeli on chce kończyć karierę to mi sie wydaje że potym sezonie Juve musi kupić ze dwóch dobrych zawodników na tą pozycję, ponieważ oprócz Antonio ma odejść Davids, czyli po tym sezonie zostało by nam tylko 5 pomocników :!:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- KwiAtek
- Juventino
a tu jeszcze jedna stronka traktujaca o Antonio
http://conte.juventuz.com/
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Ironek
- Juventino
CONTE był ql, teraz już troszkę mniej, ale i tak go bardzo lubie. Pamiętam jego brameczkę przewrotką, ale niestety nie pamiętam w jakim to było meczu, ale bramka zapadła mi w pamięć chociaż wtedy byłem jeszcze młody i gupi
- RadeKas
- Juventino
Taki mlody to chyba nie byles, bo jesli sie nie myle, to chodzi ci o jego piekna bramke z ME 2000 z meczu grupowego z TurcjaMarcin-IRONEK pisze:CONTE był ql, teraz już troszkę mniej, ale i tak go bardzo lubie. Pamiętam jego brameczkę przewrotką, ale niestety nie pamiętam w jakim to było meczu, ale bramka zapadła mi w pamięć chociaż wtedy byłem jeszcze młody i gupi
srali muszki będzie wiosna
- Ironek
- Juventino
A może i tak, ale jakoś tak mi się wydaje, że pamiętam jego bramkę przewrotką w barwach JUVE, ale moge się mylić, a tą z EURO oczywiście pamiętam. Może ktoś ma jakię linki do bramek CONTE ??RadeKas pisze:Taki mlody to chyba nie byles, bo jesli sie nie myle, to chodzi ci o jego piekna bramke z ME 2000 z meczu grupowego z TurcjaMarcin-IRONEK pisze:CONTE był ql, teraz już troszkę mniej, ale i tak go bardzo lubie. Pamiętam jego brameczkę przewrotką, ale niestety nie pamiętam w jakim to było meczu, ale bramka zapadła mi w pamięć chociaż wtedy byłem jeszcze młody i gupi
- DeeJay
- Juventino
Conte swoje najlepsze lata ma już za sobą. Jeszcze nie tak dawno przeżywał drugą młodość, za czasów Ancelottiego. Teraz niestety nie mieści się w składzie, a do końca wszystko krzyżuje duża podatność tego piłkarza na kontuzję. Myśle, że powinien razem z Ferrarą porozmawiać o zakończeniu kariery.
stronka o Conte:Forza_Juve pisze:[...] a może znacie jakąś stronkę z jego newsami, zdjęciami lub filmikami ?
- Nero
- Juventino
Antonio Conte jest wielki.
To fakt, że zbliża się do końca jego kariera i już nie pogra za wiele.
Niedawno powiedział, że jest obecnie lepszym piłkarzem niż był za swoich najlepszych lat, gdyż wówczas grał siłowo, a teraz dojrzał i gra mądrzej.
Nie wątpię, że tak jest i szkoda, że nie chce grać w jednym ze słabszych klubów jak np. Di Biagio.
Do tego kontuzje.
Powodzenia w trenerce.
To fakt, że zbliża się do końca jego kariera i już nie pogra za wiele.
Niedawno powiedział, że jest obecnie lepszym piłkarzem niż był za swoich najlepszych lat, gdyż wówczas grał siłowo, a teraz dojrzał i gra mądrzej.
Nie wątpię, że tak jest i szkoda, że nie chce grać w jednym ze słabszych klubów jak np. Di Biagio.
Do tego kontuzje.
Powodzenia w trenerce.