Poszukiwany Antonio Conte
- Łukasz.juventihno
- Juventino
no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.Łukasz.juventihno pisze:no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.
C odo Antonio, wspaniały zawodnik. Kolejna z histori JUVE. Obecnie najstarszy z wszystkich zawodników, przyszedł najwcześniej. Bardzo go cenię za to co dla nas zrobił! Mma nadziję, że w tym sezonie strzelił chociać 1 bramkę co czynił w ostatnich 2 sezonach :twisted: :twisted:

- BIGGI
- Qualità Juventino
I własnie po tym poznac ludzi którzy nie czytają postów tylko sam temat....alesz mnie to wkurza :evil:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.Łukasz.juventihno pisze:no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.
C odo Antonio, wspaniały zawodnik. Kolejna z histori JUVE. Obecnie najstarszy z wszystkich zawodników, przyszedł najwcześniej. Bardzo go cenię za to co dla nas zrobił! Mma nadziję, że w tym sezonie strzelił chociać 1 bramkę co czynił w ostatnich 2 sezonach :twisted: :twisted:
- Cross
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.Łukasz.juventihno pisze:no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.
Najstarszy jest Ciro Ferrara :twisted:
- BIANCONERI
- Juventino
Conte ma małe szanse na częsą gre w pierwszym składzie,ale mimo to wątpie,żeby odszedł z Juventusu.Gra u nas od 91 roku i raczej w Turynie zakończy kariere.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Nero
- Juventino
Nasz wspaniały Il Capitano jest gotowy do meczu z Milanem.
Lippi będzie mógł wystawić go do gry.
To informacja ze strony oficjalnej Juve.
"Il Capitano" poprowadź naszą Squadra Bianconera do zwycięstwa!
Powodzenia Antonio!
Lippi będzie mógł wystawić go do gry.
To informacja ze strony oficjalnej Juve.
"Il Capitano" poprowadź naszą Squadra Bianconera do zwycięstwa!
Powodzenia Antonio!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak z tym, że mi chodziło, że jest zawodnikiem, który przyszedł do nas NAJWCZEŚNIEJ. Oczywiscie Ferara wiekowo jest najstarszy. Ale z obecnych graczy czarno-biały trykot najwcześniej założył Conte. O to mi chodziło. Trochę źle się wysłowiłem, najstarszy miało być w sensie, że ....no to co już napisałem wyżejCross pisze:Najstarszy jest Ciro Ferrara :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jakbyś przeczytał wszystkie wypowiedzi wiedziałbyś, że Conte ostanio boryka sie z kontuzją, co często mu sie zdarzało.Łukasz.juventihno pisze:no wlasnie gdzie jest nasz kochany conte.

- rdk
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
[b]Jaro napisał: [/b]
To gracz wielce zasłużony dla naszego klubu.Ciekawe czy wiecie ale jako młodzieniaszek grał w...Milanie!!!
Mam nadzieję, że coś ustrzeli w tym sezonie, a jak nie to niech zaliczy parę dobrych występów, bądz jakąś asystę :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- juveluck
- Juventino
Eh, Antonio. Na dziwek jego nazwiska przypominaja mi sie stare czasy. To jeden z moich ulubionych garczy. To co dla nas zrobil jest nieocenione. Nostro Capitano. Mam w glowie wiele wspanialych wspomnien z jego osoba. doskonale pamietam jego ostatniego gola dla nas. Ale nie ma co ukrywac ze obecnie juz nie ma szans na czesto gra. Bardzo sie ciesze jak zobacze go chociaz na chwile na boisku. 12 lat to kawal czasu ,a tyle on juz u nas gra

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
Pamietacie jeszcze jego wyrownujaca brame w meczu z Milanem, bodajze w sezonie 1999/2000 (jakby co poprawcie mnie). To byl naprawde wielki gracz...tfu, co ja mowie, on nadal jest wielki. Fajnie by bylo gdyby dostal szanse gry z Lecce.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Też pamiętam tego piłkarza z tej dobrej strony. Bramka z Man Utd - to pamietam. Ale teraz juz ma swoje lata i na jego miejsce przychodza młodzi pilkarze. Trudno taki los człowieka. Ale chwala mu za wszystko dla Juve!