Juventus zamierza pozyskać Van Nistelrooya
- kouba
- Qualità Juventino
...dlatego warto zgodzić sie na tą wymianeswiergot pisze:Ja lubię obu, do Davida się przywiązałem, ale trzeba patrzeć na to realnie (za przeproszeniem) - gdybyśmy płakali nad każdym traconym zawodnikiem, to Juve stałoby w miejscu.kouba pisze:to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooyaswiergot pisze:
Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...
- Hybryd
- Juventino
nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz HenryMarcin-IRONEK pisze:Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.
Treze musi u nas zostac
- Yari
- Juventino
Cross pisze:tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
?????? Toś mnie stary ździwił teraz. Gdzie w moim poście pisze że sie zachwycam atakiem realu. Napisałem tylko że Ronaldo i Raul by im buty czyścili. Ronaldo to najgorszy napastnik świata:):). Ale Raul jest w porządku. Raula lubie.
- DeeJay
- Juventino
Tylko że ten cieńki due strzela mase zwycięskich bramek dla Realu...Cross pisze:tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
A co do Van Nistelrooy'a. Nie sądzie, żeby ManU zgodził się na ten transfer. Jak już w jednym poście pisałem, w jednym z wywiadów Ferguson mówił, że holenderski napastnik jest jedynym, którego za żadne skarby by nie oddał.
Jego transfer mógłby być też bardzo ryzykowny. Nie wiadomo czy dostosuje się stylu i warunków panujących na Półwyspie Apenińskim.
A teraz co Treze. Ostatnio nie idzie mu za dobrze. Nie jest jak na razie tym napastnikiem, którym byłdwa lata temu. Wtedy mogliśmy liczyć na niego w każdym meczu! Teraz strzela raczej rzadko.
- kouba
- Qualità Juventino
henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarskoHybryd pisze:nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz HenryMarcin-IRONEK pisze:Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.
Treze musi u nas zostac
- swiergot
- Juventino
Po tym jak oddali Beckhama, nic już mnie nie jest w stanie zdziwić.Juventinho pisze:A co do Van Nistelrooy'a. Nie sądzie, żeby ManU zgodził się na ten transfer. Jak już w jednym poście pisałem, w jednym z wywiadów Ferguson mówił, że holenderski napastnik jest jedynym, którego za żadne skarby by nie oddał.

- swiergot
- Juventino
No nie wiem, kto wie co by było gdyby został na drugi sezon.kouba pisze:henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarskoHybryd pisze:nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz HenryMarcin-IRONEK pisze:Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.
Treze musi u nas zostac

- kouba
- Qualità Juventino
tego to ja juz nie wiem, nie jestem wróżką, ale ten sezon co grał w juve musisz przyznać że był dla niego straconyswiergot pisze:No nie wiem, kto wie co by było gdyby został na drugi sezon.kouba pisze:henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarskoHybryd pisze:
nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz Henry
Treze musi u nas zostac
- KwiAtek
- Juventino
chetnie widzialbym v. Nistelrooya w Juve, ale nie za cene Treze, moze nie gra teraz na takim poziomie jak chociazby 2 lata temu, ale (zapamietajcie moje slowa) bedziemy mieli jeszcze z niego ogromny pozytek
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- swiergot
- Juventino
Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.kouba pisze:tego to ja juz nie wiem, nie jestem wróżką, ale ten sezon co grał w juve musisz przyznać że był dla niego straconyswiergot pisze:No nie wiem, kto wie co by było gdyby został na drugi sezon.kouba pisze: henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarsko

- kouba
- Qualità Juventino
ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiejswiergot pisze: Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.
- swiergot
- Juventino
No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.kouba pisze:ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiejswiergot pisze: Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.

- fredi
- Juventino
MAm taką samą opinie co wy :
Atak; Ruud Van Nisterlooy i Alessandro Del Piero
Ukłon dla nich ...
Ale z jednej strony nie przepadam za Ruudem może jak zagra w koszuli Juve to go polubie
Ale także szkoda Davida T.
Atak; Ruud Van Nisterlooy i Alessandro Del Piero

Ale z jednej strony nie przepadam za Ruudem może jak zagra w koszuli Juve to go polubie

Ale także szkoda Davida T.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ooooo właśnie, dokładnie o samo chciałem powiedzieć. dle mnie van Nisterlooy kompletnie niepasuje do włoskiej piłki. Jastem prawie pewien, że niesprawdziałby się we Włoszech. On pasuje do Angli no może do Hiszpani i tyle. To typowy kat, który czeka na dobe podanie bądź błąd obrońcy i dopełnia formalności, choć to mu wychodzi świetnie.kouba pisze: ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej
Wogóle to plotka jakich mało a pozatym niechcę go za Treze. Choć Treze jak ma dzień to strzela średnio po 2 gole. Jak nie to przebiega truchtem cały mecz.... :? Mi to Treze to wspanaiły napastnik i niemoże od nas odejść! :twisted: To świetny ,,kat'' , który znakomicie wkomponował się do nas, mamy z niego ogromny pozytek tylko czasem po kontuzji(co mu się często zdarza) długo musi wracać do dobrej formy :?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Uuuuuu jeśli Alex nie jest technikiem to ja jestem (niewiem kimswiergot pisze: No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.

Del Piero to jeden z najbardziej technicznych zawodników na świecie, potrafi wywieść w pole 4 zawdoników na raz! Zobacz sobie film z romą jak doznał kontuzji, jak dryblował wszsytkich, wogóle zresztą sam powineneś wiedziać, że Del Piero to jak najbardziej techniczny zawodnik