Juventus zamierza pozyskać Van Nistelrooya

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:32

We Włoszech aż huczy o tym, że Juventus przygotowuje się do ściągnącia do Turynu Ruuda Van Nistelrooya.

W tym celu Stara Dama jest gotowa oddać Manchesterowi Davida Trezegueta oraz jeszcze dopłacić, aby osiągnąć pułap 50 milionów Euro.

Jednakże zarówno zawodnika jak i jego obecny klub będzie trudno do tego przekonać: Van Nistelrooy już jest dobrze opłacany i zapracował sobie na opinię świetnego strzelca; jest on jednym z najlepszych napastników, jacy kiedykolwiek nosili koszulki Czerwonych Diabłów.

Z drugiej strony Manchester może się skusić aby dostać Trezegueta, patrząc jak wielką karierę zrobił jego reprezentacyjny kolega, Thierry Henry, przechodząc z Juventusu do Arsenalu.

W praktyce to może być jedyna nadzieja Juventusu na dopięcie swego, ale to z pewnością nie koniec spekulacji odnoście tego możliwego, lecz mało prawdopodobnego transferu.

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:34

Przepraszam bardzo ? Jakie jest ŹRÓDŁO !!! tej ploty ????

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:38

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

O maaaaatkooooo. Ja bym chcial Nisterooya w Juve. Ale z drugiej strony.... juz sie za bardzo do Treze przyzwyczailem. Nie wiem czy moglbym pogodzic sie z jego strata :cry: :cry: :cry:. Kurde, nie wiem co myslec :?

srali muszki będzie wiosna
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:39

BIGGI pisze:Przepraszam bardzo ? Jakie jest ŹRÓDŁO !!! tej ploty ????
To ja bardzo przepraszam, z wrażenia zapomniałem dodać :-D Źródło: www.soccerage.com.

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:41

Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:45

Jak widzę duża część kibiców przyzwyczaiła się do Davida, ja jestem kolejnym z nich, Trezegueta bardzo lubię i z tego co ja wiem on nie ma zamiaru z Juve odchodzić choć nie mówię że v.Nistelrooya nie chciałbym w Juve.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:50

swiergot pisze:
BIGGI pisze:Przepraszam bardzo ? Jakie jest ŹRÓDŁO !!! tej ploty ????
To ja bardzo przepraszam, z wrażenia zapomniałem dodać :-D Źródło: www.soccerage.com.
Dziękuje bardzo 8)

No więc ja równiez za bardzo przyzwyczaiłem sie do Treze.......sam nie wiem.... :?

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:53

Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.

ALLAH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:54

Osobiście wole żeby w Juve został David Trezegeut i zdania nie zmienie.Nie lubie Van Nisterloya a poza tym David jest od niego o niebo lepszy!

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:54

Kiedy odchodził Zidane, również wielu nie mogło tego odżałować. Traciliśmy cudownego zawodnika. I co się stało? Zidane już nie błyszczy tak jak za czasów gry w Juve, a my mamy Nedveda - najlepszego zawodnika ubiegłego sezonu. Teraz może być podobnie i Juventus przede wszystkim na tym skorzysta.

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:56

Cross pisze:
Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.
Pal licho Ronaldo, ale RAUL to jest ktoś :!:

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 18:57

ALLAH pisze:Nie lubie Van Nisterloya a poza tym David jest od niego o niebo lepszy!
Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:02

swiergot pisze:
ALLAH pisze:Nie lubie Van Nisterloya a poza tym David jest od niego o niebo lepszy!
Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...
to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooya

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:08

Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:10

kouba pisze:
swiergot pisze:
to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooya
Ja lubię obu, do Davida się przywiązałem, ale trzeba patrzeć na to realnie (za przeproszeniem) - gdybyśmy płakali nad każdym traconym zawodnikiem, to Juve stałoby w miejscu.

Obrazek
ODPOWIEDZ