Juventus zamierza pozyskać Van Nistelrooya
- swiergot
- Juventino
We Włoszech aż huczy o tym, że Juventus przygotowuje się do ściągnącia do Turynu Ruuda Van Nistelrooya.
W tym celu Stara Dama jest gotowa oddać Manchesterowi Davida Trezegueta oraz jeszcze dopłacić, aby osiągnąć pułap 50 milionów Euro.
Jednakże zarówno zawodnika jak i jego obecny klub będzie trudno do tego przekonać: Van Nistelrooy już jest dobrze opłacany i zapracował sobie na opinię świetnego strzelca; jest on jednym z najlepszych napastników, jacy kiedykolwiek nosili koszulki Czerwonych Diabłów.
Z drugiej strony Manchester może się skusić aby dostać Trezegueta, patrząc jak wielką karierę zrobił jego reprezentacyjny kolega, Thierry Henry, przechodząc z Juventusu do Arsenalu.
W praktyce to może być jedyna nadzieja Juventusu na dopięcie swego, ale to z pewnością nie koniec spekulacji odnoście tego możliwego, lecz mało prawdopodobnego transferu.
W tym celu Stara Dama jest gotowa oddać Manchesterowi Davida Trezegueta oraz jeszcze dopłacić, aby osiągnąć pułap 50 milionów Euro.
Jednakże zarówno zawodnika jak i jego obecny klub będzie trudno do tego przekonać: Van Nistelrooy już jest dobrze opłacany i zapracował sobie na opinię świetnego strzelca; jest on jednym z najlepszych napastników, jacy kiedykolwiek nosili koszulki Czerwonych Diabłów.
Z drugiej strony Manchester może się skusić aby dostać Trezegueta, patrząc jak wielką karierę zrobił jego reprezentacyjny kolega, Thierry Henry, przechodząc z Juventusu do Arsenalu.
W praktyce to może być jedyna nadzieja Juventusu na dopięcie swego, ale to z pewnością nie koniec spekulacji odnoście tego możliwego, lecz mało prawdopodobnego transferu.

- RadeKas
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
O maaaaatkooooo. Ja bym chcial Nisterooya w Juve. Ale z drugiej strony.... juz sie za bardzo do Treze przyzwyczailem. Nie wiem czy moglbym pogodzic sie z jego strata
. Kurde, nie wiem co myslec :?
O maaaaatkooooo. Ja bym chcial Nisterooya w Juve. Ale z drugiej strony.... juz sie za bardzo do Treze przyzwyczailem. Nie wiem czy moglbym pogodzic sie z jego strata
srali muszki będzie wiosna
- swiergot
- Juventino
To ja bardzo przepraszam, z wrażenia zapomniałem dodać :-D Źródło: www.soccerage.com.BIGGI pisze:Przepraszam bardzo ? Jakie jest ŹRÓDŁO !!! tej ploty ????

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak widzę duża część kibiców przyzwyczaiła się do Davida, ja jestem kolejnym z nich, Trezegueta bardzo lubię i z tego co ja wiem on nie ma zamiaru z Juve odchodzić choć nie mówię że v.Nistelrooya nie chciałbym w Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIGGI
- Qualità Juventino
Dziękuje bardzo 8)swiergot pisze:To ja bardzo przepraszam, z wrażenia zapomniałem dodać :-D Źródło: www.soccerage.com.BIGGI pisze:Przepraszam bardzo ? Jakie jest ŹRÓDŁO !!! tej ploty ????
No więc ja równiez za bardzo przyzwyczaiłem sie do Treze.......sam nie wiem.... :?
- Cross
- Juventino
tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
- swiergot
- Juventino
Kiedy odchodził Zidane, również wielu nie mogło tego odżałować. Traciliśmy cudownego zawodnika. I co się stało? Zidane już nie błyszczy tak jak za czasów gry w Juve, a my mamy Nedveda - najlepszego zawodnika ubiegłego sezonu. Teraz może być podobnie i Juventus przede wszystkim na tym skorzysta.

- swiergot
- Juventino
Pal licho Ronaldo, ale RAUL to jest ktoś :!:Cross pisze:tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.

- kouba
- Qualità Juventino
to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooyaswiergot pisze:Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...ALLAH pisze:Nie lubie Van Nisterloya a poza tym David jest od niego o niebo lepszy!
- swiergot
- Juventino
Ja lubię obu, do Davida się przywiązałem, ale trzeba patrzeć na to realnie (za przeproszeniem) - gdybyśmy płakali nad każdym traconym zawodnikiem, to Juve stałoby w miejscu.kouba pisze:to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooyaswiergot pisze:Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...ALLAH pisze:Nie lubie Van Nisterloya a poza tym David jest od niego o niebo lepszy!