Juventus zamierza pozyskać Van Nistelrooya

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:12

swiergot pisze:
kouba pisze:
swiergot pisze:
Tak można było powiedzieć dwa sezony temu. Ale teraz to Van Nistelrooy strzela bramki na zawołanie...
to prawda strzela bramki na zawolanie, ale nie wiadomo jak sobie poradzi w lidze włoskiej :? ale szkoda mi troche davida, bo ogólnie to lubie van nisterlooya
Ja lubię obu, do Davida się przywiązałem, ale trzeba patrzeć na to realnie (za przeproszeniem) - gdybyśmy płakali nad każdym traconym zawodnikiem, to Juve stałoby w miejscu.
...dlatego warto zgodzić sie na tą wymiane

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:13

Marcin-IRONEK pisze:Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.
nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz Henry
Treze musi u nas zostac

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:15

Cross pisze:
Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.

?????? Toś mnie stary ździwił teraz. Gdzie w moim poście pisze że sie zachwycam atakiem realu. Napisałem tylko że Ronaldo i Raul by im buty czyścili. Ronaldo to najgorszy napastnik świata:):). Ale Raul jest w porządku. Raula lubie.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:20

Cross pisze:
Yari pisze:Ja powiem tak. W duecie z Del Piero tworzyli by nieziemski atak. Ronaldo i Raul mogli by im buty czyścić. Ale ja nie lubie Van Nistelrooya. I tak jak RaDeKaS również sie już przyzwyczaiłem do Treze.
tnie wiem czemu sie tak zachwycasz tym atakiem realu. Oni sa strasznie ciency a szczegolnie ten ronaldo.
Tylko że ten cieńki due strzela mase zwycięskich bramek dla Realu...

A co do Van Nistelrooy'a. Nie sądzie, żeby ManU zgodził się na ten transfer. Jak już w jednym poście pisałem, w jednym z wywiadów Ferguson mówił, że holenderski napastnik jest jedynym, którego za żadne skarby by nie oddał.

Jego transfer mógłby być też bardzo ryzykowny. Nie wiadomo czy dostosuje się stylu i warunków panujących na Półwyspie Apenińskim.

A teraz co Treze. Ostatnio nie idzie mu za dobrze. Nie jest jak na razie tym napastnikiem, którym byłdwa lata temu. Wtedy mogliśmy liczyć na niego w każdym meczu! Teraz strzela raczej rzadko.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:26

Hybryd pisze:
Marcin-IRONEK pisze:Qrde było by ql, ale szkoda by mi było DAVIDA, bardzo go lubie, jednak Van nistelrooy jest teraz od niego lepszy. I sam nie wiem co bym chciał.
nie zgadzam sie z tym strata Davida to bedzie tak samo wielki blad jak sprzedaz Henry
Treze musi u nas zostac
henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarsko :cry:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:27

Juventinho pisze:A co do Van Nistelrooy'a. Nie sądzie, żeby ManU zgodził się na ten transfer. Jak już w jednym poście pisałem, w jednym z wywiadów Ferguson mówił, że holenderski napastnik jest jedynym, którego za żadne skarby by nie oddał.
Po tym jak oddali Beckhama, nic już mnie nie jest w stanie zdziwić.

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:28

kouba pisze:
Hybryd pisze:
Treze musi u nas zostac
henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarsko :cry:
No nie wiem, kto wie co by było gdyby został na drugi sezon.

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:30

swiergot pisze:
kouba pisze:
Hybryd pisze:
Treze musi u nas zostac
tego to ja juz nie wiem, nie jestem wróżką, ale ten sezon co grał w juve musisz przyznać że był dla niego stracony

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:32

chetnie widzialbym v. Nistelrooya w Juve, ale nie za cene Treze, moze nie gra teraz na takim poziomie jak chociazby 2 lata temu, ale (zapamietajcie moje slowa) bedziemy mieli jeszcze z niego ogromny pozytek

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:37

kouba pisze:
swiergot pisze:
kouba pisze: henry w juve nic nie grał, w juve był słaby jak zapałka, dopiero w arsenalu wyrósł na gwiazde, chocia przed juve też nią był, można powiedzieć (z żalem) że w juve zatrzymał sie piłkarsko :cry:
tego to ja juz nie wiem, nie jestem wróżką, ale ten sezon co grał w juve musisz przyznać że był dla niego stracony
Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:43

swiergot pisze: Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.
ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:45

kouba pisze:
swiergot pisze: Tak, masz rację. Jednak uważam że nie należy oczekiwać, że ktoś ot tak sobie wczuje się w rolę. Każdy zawodnik jest inny, wpływają na to różne czynniki. I myślę, że nie należało tak łatwo z niego rezygnować. Może w drugim sezonie by się rokręcił? A jak nie, to przynajmniej z czystym sumieniem można by było go oddać.
ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej
No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.

Obrazek
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:46

MAm taką samą opinie co wy :

Atak; Ruud Van Nisterlooy i Alessandro Del Piero :D Ukłon dla nich ...
Ale z jednej strony nie przepadam za Ruudem może jak zagra w koszuli Juve to go polubie :D
Ale także szkoda Davida T. :(

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:50

kouba pisze: ale wg mnie to on nie pasuje to twardego futbolu włoskiego, on jest technikiem i dobrze sobie radzi w lidze angielskiej
Ooooo właśnie, dokładnie o samo chciałem powiedzieć. dle mnie van Nisterlooy kompletnie niepasuje do włoskiej piłki. Jastem prawie pewien, że niesprawdziałby się we Włoszech. On pasuje do Angli no może do Hiszpani i tyle. To typowy kat, który czeka na dobe podanie bądź błąd obrońcy i dopełnia formalności, choć to mu wychodzi świetnie.
Wogóle to plotka jakich mało a pozatym niechcę go za Treze. Choć Treze jak ma dzień to strzela średnio po 2 gole. Jak nie to przebiega truchtem cały mecz.... :? Mi to Treze to wspanaiły napastnik i niemoże od nas odejść! :twisted: To świetny ,,kat'' , który znakomicie wkomponował się do nas, mamy z niego ogromny pozytek tylko czasem po kontuzji(co mu się często zdarza) długo musi wracać do dobrej formy :?

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:53

swiergot pisze: No wiesz, Alex też jest technikiem i łatwo wpada w kontuzje, a mimo to radzi sobie cudownie.
Uuuuuu jeśli Alex nie jest technikiem to ja jestem (niewiem kim :D ).
Del Piero to jeden z najbardziej technicznych zawodników na świecie, potrafi wywieść w pole 4 zawdoników na raz! Zobacz sobie film z romą jak doznał kontuzji, jak dryblował wszsytkich, wogóle zresztą sam powineneś wiedziać, że Del Piero to jak najbardziej techniczny zawodnik :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ