Kadra na Walia i Serbie

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 20:45

Mee_too pisze:bedzie gdzies transmitowany mecz ??
Na Raiuno jak zawsze.

Sempre a Solamente Juventus!!!
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 21:07

lysy33 pisze:Szczerze mówiąc mnie tez dziwi powołanie Delvecchio i Zanettiego a co do Perrotty zgadzam się z Trapattonim
Zgadzam się Delvecchio i Zanetti są tu nie potrzebni

Zawsze Wierni ! ! !
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2003, 18:45

W kadrze praktycznie nie ma niespodzianek..do obecności Delvecchio czy Perrotty zdąrzyłem się juz przyzwyczaić :? Dziwi mnie brak Andrei Pirlo,który podobno nie pasuje do taktyki Trapa...Włosi muszą wygrac oba spotkania!

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2003, 19:12

Dobrze ze zagra Del Piero [oby w 1szym składzie]

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2003, 19:51

BIANCONERI pisze:W kadrze praktycznie nie ma niespodzianek..do obecności Delvecchio czy Perrotty zdąrzyłem się juz przyzwyczaić :? Dziwi mnie brak Andrei Pirlo,który podobno nie pasuje do taktyki Trapa...Włosi muszą wygrac oba spotkania!
Perrotta, Delvechio czy inny Pannucci nie powinni miec miejsca w składzie. Oni juz sie skończyli. Trzeba znaleźć miejsce dla młodych graczy jak, Grosso czy Bonera. Pirlo ponoc nie pasuje do taktyki Trepa bo musi byc miejsce w zespole dla Perrotty.Kolejny powod żeby naszego ulubieńca 8) wykopsac ze skladu. Wielki blad malego trenerka :) . Zgadzam sie ze zdaniem 3d_mana, że Stefano Fiore powinien wybiec w pierwszej jedenastce. Mimo, że jestem fanem Bianconerich to jednak uwazam Camora za gracza o klase gorszego niz Fiore. Azzuri musza wygrac oba mecze. ME bez nich to była by katastrofa. To moglo by sie niezdrowo odbic na mojej psychice i spowodowac pewne szkody w moim domu :evil: . Jedna przyjemna informacja, Darco Kovacevic doznal lekkieo urazu i mozliwe, że nie zobaczymy go w skladzie Serbii i Czarnogory na mecze eliminacyjne. Normalnie kontuzje pilkarzy nie sprawiaja mi szczegolnej przyjemnosci....to jest jednak sprawa gardłowa!

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 13:31

wyglada na to ze Fiore nie znajdzie sie nawet na lawce rezerwowych - tym lepiej - przynajmniej nie zlapie kontuzji, choc Trapa nigdy nie zrozumie...

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 16:15

Cała kadra jest imponująca w nazwiska.Zobaczymy jak zgra zespoł.Kadra jest wręcz idealna, ale brakuje mi Albertiniego.Który gra naprwde dobrze. Przydałby sie kadxe. Ale jak zawsze Trap jest "głupi".jestem zadowolony ilością zawodnikow Juve.Co świadczy o sile Bianconerichj.Wreszcie nas doceniają oby tak dalej :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ