Kadra na Walia i Serbie
- BIANCONERI
- Juventino
W kadrze praktycznie nie ma niespodzianek..do obecności Delvecchio czy Perrotty zdąrzyłem się juz przyzwyczaić :? Dziwi mnie brak Andrei Pirlo,który podobno nie pasuje do taktyki Trapa...Włosi muszą wygrac oba spotkania!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Juverulez!
- Juventino
- Dionizos
- Juventino
Perrotta, Delvechio czy inny Pannucci nie powinni miec miejsca w składzie. Oni juz sie skończyli. Trzeba znaleźć miejsce dla młodych graczy jak, Grosso czy Bonera. Pirlo ponoc nie pasuje do taktyki Trepa bo musi byc miejsce w zespole dla Perrotty.Kolejny powod żeby naszego ulubieńca 8) wykopsac ze skladu. Wielki blad malego trenerkaBIANCONERI pisze:W kadrze praktycznie nie ma niespodzianek..do obecności Delvecchio czy Perrotty zdąrzyłem się juz przyzwyczaić :? Dziwi mnie brak Andrei Pirlo,który podobno nie pasuje do taktyki Trapa...Włosi muszą wygrac oba spotkania!

- 3d_man
- Juventino
wyglada na to ze Fiore nie znajdzie sie nawet na lawce rezerwowych - tym lepiej - przynajmniej nie zlapie kontuzji, choc Trapa nigdy nie zrozumie...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Alexxxxx
- Juventino
Cała kadra jest imponująca w nazwiska.Zobaczymy jak zgra zespoł.Kadra jest wręcz idealna, ale brakuje mi Albertiniego.Który gra naprwde dobrze. Przydałby sie kadxe. Ale jak zawsze Trap jest "głupi".jestem zadowolony ilością zawodnikow Juve.Co świadczy o sile Bianconerichj.Wreszcie nas doceniają oby tak dalej :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli