Kadra na Walia i Serbie
- juveluck
- Juventino
Selekcjoner reprezentacji Włoch Giovanni Trapattoni ogłosił skład kadry na mecz kwalifiakcji do Mistrzostw Europy 2004 z Walią. Spotkanie rozegrane zostanie rozegrane 6 września na stadionie San Siro w Mediolanie.
10 września w Belgradzie Włosi zmierzą się z reprezentacją Serbii i Czarnogóry.
Skład reprezentacji Włoch:
Bramkarze: Abbiati, Buffon, Toldo,
Obrońcy: Birindelli, Cannavaro, Ferrari, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Panucci,
Pomocnicy: Ambrosini, Camoranesi, Fiore, Gattuso, Perrotta, Tacchinardi, Zambrotta, Zanetti,
Napastnicy: Inzaghi, Delvecchio, Del Piero, Vieri, Corradi.
Zrodlo: PILKANOZNA.PL
Jak zwykle nie moge zgodzic sie z obecnoscia paru graczy. Coc by Abbiati, za ktorego mogl byc powolany Cudicini. No i oczywiscie Delvecchio. normalnie za niego mogl by byc miccoli ale z racji operacji, choc by Di Natale. Troche dziwia tez powloania Perrotty czy Zanettiego. Ale najwazniejsze zeby wygrac oba mecze i awansowac do ME
10 września w Belgradzie Włosi zmierzą się z reprezentacją Serbii i Czarnogóry.
Skład reprezentacji Włoch:
Bramkarze: Abbiati, Buffon, Toldo,
Obrońcy: Birindelli, Cannavaro, Ferrari, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Panucci,
Pomocnicy: Ambrosini, Camoranesi, Fiore, Gattuso, Perrotta, Tacchinardi, Zambrotta, Zanetti,
Napastnicy: Inzaghi, Delvecchio, Del Piero, Vieri, Corradi.
Zrodlo: PILKANOZNA.PL
Jak zwykle nie moge zgodzic sie z obecnoscia paru graczy. Coc by Abbiati, za ktorego mogl byc powolany Cudicini. No i oczywiscie Delvecchio. normalnie za niego mogl by byc miccoli ale z racji operacji, choc by Di Natale. Troche dziwia tez powloania Perrotty czy Zanettiego. Ale najwazniejsze zeby wygrac oba mecze i awansowac do ME

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Notch
- Juventino
Nie wiem czy dobrze czytalem czy moze jakis zonk jest, ale GDZIE JEST TOTTI? nie zebym byl fanem tego pilkaza, ale ktos musi podawac pilki napastnikom. Niechce by Del Piero gral ofensywnego pomocnika a w ataku Delvechio i Vieri
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- booyak
- Juventino
Z tego co wiem dopadła go jakaś kontuzja, nie pamiętam co dokładnie ale starali się go wykurować na te mecze ...widocznie nic z tego, a szkoda bo musze powiedzieć że umie grać w gałęNotch pisze:Nie wiem czy dobrze czytalem czy moze jakis zonk jest, ale GDZIE JEST TOTTI? nie zebym byl fanem tego pilkaza, ale ktos musi podawac pilki napastnikom. Niechce by Del Piero gral ofensywnego pomocnika a w ataku Delvechio i Vieri

- juveluck
- Juventino
Ma kantuzje plecow ktora wyeliminowala go z gry na kilka tygodni. Wiec i ze spotkan reprezentacjiNotch pisze:Nie wiem czy dobrze czytalem czy moze jakis zonk jest, ale GDZIE JEST TOTTI? nie zebym byl fanem tego pilkaza, ale ktos musi podawac pilki napastnikom. Niechce by Del Piero gral ofensywnego pomocnika a w ataku Delvechio i Vieri

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RadeKas
- Juventino
Niestety czołg stracił gąsienice 8). Ale została jeszce lufa i wierztczka
8)
Szkoda że Totti nie zagra, bo to wielka strata mimo wszystko. Ale to też dobrze bo może w meczu z Juve też nie zagra 8)
A poza tym, to poprostu musimy wygrac te mecze. Nie wyobrażam sobie Mistrzostw Europy bez Włochów. TAK NIE MOŻE BYĆ!!!!! :!: :!: :!:
Szkoda że Totti nie zagra, bo to wielka strata mimo wszystko. Ale to też dobrze bo może w meczu z Juve też nie zagra 8)
A poza tym, to poprostu musimy wygrac te mecze. Nie wyobrażam sobie Mistrzostw Europy bez Włochów. TAK NIE MOŻE BYĆ!!!!! :!: :!: :!:
srali muszki będzie wiosna
- 3d_man
- Juventino
Abbiati z goraczka siedzi w domu.
podobno Vieri tez nie czuje sie najlepiej - czyzby znowu wystep Corradiego ??
ja tam za Panucciego wystawilbym Oddo ktory jest mniej doswiadczony ale biega 2 razy wiecej...
no i mam nadzieje ze Trap w koncu sie obudzi i wpusci od razu Fiore za tego pseudo-wlocha Camoranesiego...
podobno Vieri tez nie czuje sie najlepiej - czyzby znowu wystep Corradiego ??
ja tam za Panucciego wystawilbym Oddo ktory jest mniej doswiadczony ale biega 2 razy wiecej...
no i mam nadzieje ze Trap w koncu sie obudzi i wpusci od razu Fiore za tego pseudo-wlocha Camoranesiego...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mam nadzieję tylko że Alex wyjdzie od początku. Super że Tacchinardi gra nareszci bo gra świetnie i dobrze że Camor gra (proszę bez psełdo włochów gdyby grał źle to by se go darowali ale chcą go czyli gra dobrze :evil: )
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....