Del Piero dzisiaj podpisze nowy kontrakt?
- DamKam
- Juventino
Dokładniedarek13 pisze:Niby to oczywiste a jednak było trochę wątpliwości.

- bom
- Juventino
No to wypada się tylko cieszyć z tego stanu rzeczy.
A co do tej sprawy z FIATem
A i tak wszystko zostaje w rodzinie
A co do tej sprawy z FIATem
Takie porównanie niezbyt pasuje do sytuacji. FIAT mimo, że jest naszym sponsorem od tego sezonu jest od wielu lat blisko związany z Juve. Faktycznym właścicielem FIATA jest rodzina Agnelli, która także praktycznie jest właścicielem Juventusu. Tak więc to nie jest arogancja sponsora i zyskanie rozgłosu za wszelką cenę. Ta decyzja to czysty zysk Juve ma nowy kontrakt z Alexem, a FIAT medialną twarz do promowania swych samochodów.Kaczor_9 pisze:Zarząd????
To nie jest decyzja zarządu, tylko FIATa!
Jak dla mnie to jest skandal, żeby główny udzialowiec musiał interweniować w takie sytuacje! To tak jakby ITI chciałoby podpisać nowy kontrakt z jakimś piłkarzem Legii...
A i tak wszystko zostaje w rodzinie
- Dominik10
- Juventino
- Mati
- Juventino
Jestem bardzo zadowolony z takiego stanu rzeczy.alex dopiął swego i kontrakt będzie obowiązywał aż do 2010 roku.Alex ta największy piłkarz jakiego miałem przyjemność oglądać, świetnie że pozostanie w klubie, bo jest jego bardzo ważną częścią.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szczerze mówiąć, nawet przez chwilę, nie obawiałem się, iż nasz kapitan założy niebawem inną koszulkę. Fakt faktem, że rozmowy się przeciągały, niemniej jednak chyba nikt związany z Juventusem, nie wyobrażał sobie nawet, by coś poszło nie tak.
Osobiście mam wielką nadzieję, że nowy kontrakt zniesie z Alexa niejaką presję, przez którą mam spore problemy ze zdobywaniem bramek. Teraz musi skupić się tylko na strzelaniu i śrubowaniu rekordu.
Osobiście mam wielką nadzieję, że nowy kontrakt zniesie z Alexa niejaką presję, przez którą mam spore problemy ze zdobywaniem bramek. Teraz musi skupić się tylko na strzelaniu i śrubowaniu rekordu.