Del Piero dzisiaj podpisze nowy kontrakt?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 10:22

A jednak się myliłem,że nie podadzą nam tej informacji wczoraj...Na szczęście!!!!!Forza Grande Pinturicchio!!!

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 10:27

darek13 pisze:Niby to oczywiste a jednak było trochę wątpliwości.
Dokładnie :wink: Im dłużej to wszystko trwało, tym byłem coraz bardziej zaniepokojony. Ale jak dobrze, że wszystko szczęśliwie się zakończyło :-D Po pojawieniu się na oficjalnej tego newsa, po prostu kamień spadł mi z serca. Teraz miejmy nadzieję, że po zakończeniu zamieszania wokół tego kontraktu, Alex się odpręży i zacznie grać lepiej :pray:

bom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 11:32

No to wypada się tylko cieszyć z tego stanu rzeczy.

A co do tej sprawy z FIATem
Kaczor_9 pisze:Zarząd????

To nie jest decyzja zarządu, tylko FIATa!

Jak dla mnie to jest skandal, żeby główny udzialowiec musiał interweniować w takie sytuacje! To tak jakby ITI chciałoby podpisać nowy kontrakt z jakimś piłkarzem Legii...
Takie porównanie niezbyt pasuje do sytuacji. FIAT mimo, że jest naszym sponsorem od tego sezonu jest od wielu lat blisko związany z Juve. Faktycznym właścicielem FIATA jest rodzina Agnelli, która także praktycznie jest właścicielem Juventusu. Tak więc to nie jest arogancja sponsora i zyskanie rozgłosu za wszelką cenę. Ta decyzja to czysty zysk Juve ma nowy kontrakt z Alexem, a FIAT medialną twarz do promowania swych samochodów.

A i tak wszystko zostaje w rodzinie :wink:

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 14:54

No nareszcie podpisał a juz sie zaczynalem sie martwic ale wszystko wyszło w porzadku :ok: . Teraz już tylko powinnismy prosic aby nie lapal kontuzji. I jeszcze zeby zaczal strzelac wiecej bramek.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 17:09

Jestem bardzo zadowolony z takiego stanu rzeczy.alex dopiął swego i kontrakt będzie obowiązywał aż do 2010 roku.Alex ta największy piłkarz jakiego miałem przyjemność oglądać, świetnie że pozostanie w klubie, bo jest jego bardzo ważną częścią.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 17:50

ufffffff..... odetchnąłem z ulgą... Bardzo miła wiadomość :P
Oby strzelił przez te 3 lata (w sumie 2,5) jeszcze wiele ważnych bramek :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 21:56

Szczerze mówiąć, nawet przez chwilę, nie obawiałem się, iż nasz kapitan założy niebawem inną koszulkę. Fakt faktem, że rozmowy się przeciągały, niemniej jednak chyba nikt związany z Juventusem, nie wyobrażał sobie nawet, by coś poszło nie tak.
Osobiście mam wielką nadzieję, że nowy kontrakt zniesie z Alexa niejaką presję, przez którą mam spore problemy ze zdobywaniem bramek. Teraz musi skupić się tylko na strzelaniu i śrubowaniu rekordu.

Obrazek
ODPOWIEDZ