Del Piero dzisiaj podpisze nowy kontrakt?
- FlooZwT
- Juventino
Alessandro Del Piero może dzisiaj zakończyć dywagacje na temat swojej przyszłości i podpisać nowy kontrakt z Juventusem - informuje La Gazzetta dello Sport. Agent kapitana Bianconerich od kilku tygodni negocjuje warunki umowy z klubem, jednak nie był w stanie przekonać działaczy do utrzymania dotychczasowej pensji Alexa (5 mln euro rocznie). Wygląda jednak na to, że główny sponsor drużyny, koncern FIAT, postanowił rozwiązać sytuację w postaci współfinansowania nowego kontraktu 32-latka. Klub zredukuje gażę napastnika w następnym sezonie o 30 procent, natomiast piłkarz odzyska ją reklamując produkty włoskiej firmy. Przedstawiciel i zarazem brat Del Piero, Stefano, odbywa właśnie spotkanie z oficjelami Starej Damy i wszystko wskazuje na to, że już dziś może dojść do porozumienia.
źródło: goal.com
http://www.solojuve.com/prawdopodobny/d ... traktz.php
jak dla mnie pięknie
źródło: goal.com
http://www.solojuve.com/prawdopodobny/d ... traktz.php
jak dla mnie pięknie
FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
- Monte Cristo
- Juventino
No i ciekawe kiedy bedzie na ten temat jakas informacja...
Oby tylko Alex podpisale nowy kontrakt, nie wyobazam sobie go w innej druzynie...
FORZA JUVE! FORZA ALEX!
Oby tylko Alex podpisale nowy kontrakt, nie wyobazam sobie go w innej druzynie...
FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Osobiście wątpię w to,że obie strony osiągną dzisiaj ostateczne porozumienie.Nawet jeśli do tego dojdzie,to klub i tak pewnie powiadomiłby o tym fakcie dopiero jutro.Tak czy inaczej Del Piero na pewno pozostanie w klubie.Chyba nie wyobrażacie sobie,że Alex by nas zostawił?To do niego niepodobne.Już wolałby raczej grać za grosze niż wywołać płacz tifosich Starej Damy...
- Kamil_on
- Juventino
Bardzo mi sie podoba konsekwencja zarzadu. Pilkarze musza wiedziec kto rzadzi klubem.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- kornel-palladino20
- Juventino
no to by bylo extra^^bi bez niego :?
bym byl cekawy jak se juve poradzi 

- Kaczor_9
- Juventino
[quote="Kamil_on"]Bardzo mi sie podoba konsekwencja zarzadu. Pilkarze musza wiedziec kto rzadzi klubem.[/quote]
Zarząd????
To nie jest decyzja zarządu, tylko FIATa!
Jak dla mnie to jest skandal, żeby główny udzialowiec musiał interweniować w takie sytuacje! To tak jakby ITI chciałoby podpisać nowy kontrakt z jakimś piłkarzem Legii...
Ja się bardzo cieszę że jest wreszcie jakaś interwencja, bo by się źle wszystko skończyło.
Zarząd????
Jak dla mnie to jest skandal, żeby główny udzialowiec musiał interweniować w takie sytuacje! To tak jakby ITI chciałoby podpisać nowy kontrakt z jakimś piłkarzem Legii...
Ja się bardzo cieszę że jest wreszcie jakaś interwencja, bo by się źle wszystko skończyło.
- Kamil_on
- Juventino
Kaczor_9 pisze:Zarząd????Kamil_on pisze:Bardzo mi sie podoba konsekwencja zarzadu. Pilkarze musza wiedziec kto rzadzi klubem.
Chodzilo mi o to, ze zarzad nie przystał na wymagania Alexa tylko dlatego ze jest symbolem Juventusu. Bedzie grał świetnie, to bedzie świetny kontrakt - proste
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Kuben
- Juventino
I Bardzo dobrze... tylko troche głupia sytuacja z tego wyniknęła... żeby musiał interweniować Fiat... ojj, będzie się o tym mówić, oj będzie 
EDIT:

EDIT:
juveluck pisze:Radujcie się, Del Piero przedłużył kontrakt do 2010 roku. Właśnie teraz podpisuje nową umowę.

Ostatnio zmieniony 16 października 2007, 22:43 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- LordJuve
- Juventino
juveluck pisze:Radujcie się, Del Piero przedłużył kontrakt do 2010 roku. Właśnie teraz podpisuje nową umowę.
AAAA :!: Więc jeszcze - miejmy nadzieję - 3 piękne i tłuste lata naszego kapitana w Juve! Marzenie ciągle aktualne, mam nadzieje, że zobacze jeszcze jak Alex podnosi w górę puchar Ligii Mistrzów...
- maxtomek
- Juventino
Zgodnie z zapowiedziami, napastnik Juventusu Turyn Alessandro Del Piero [fot] przedłużył kontrakt z klubem do czerwca 2010 roku.
Po pewnych perypetiach w trakcie negocjacji, strony doszły ostatecznie do porozumienia i zostanie w zespole Bianconeri, którego barwy reprezentuje od 1993 roku.
Del Piero został wówczas kupiony za równowartość 12 mln euro z Padovy i od tego momentu rozegrał w Juve ponad 500 spotkań ligowych.
Jak donosiła wcześniej La Gazzetta dello Sport, nowa umowa zapewni 32-letniemu reprezentantowi Włoch około pięciu milionów euro rocznie. Poprzedni kontrakt Del Piero obowiązywał jedynie do końca obecnego sezonu.
Po pewnych perypetiach w trakcie negocjacji, strony doszły ostatecznie do porozumienia i zostanie w zespole Bianconeri, którego barwy reprezentuje od 1993 roku.
Del Piero został wówczas kupiony za równowartość 12 mln euro z Padovy i od tego momentu rozegrał w Juve ponad 500 spotkań ligowych.
Jak donosiła wcześniej La Gazzetta dello Sport, nowa umowa zapewni 32-letniemu reprezentantowi Włoch około pięciu milionów euro rocznie. Poprzedni kontrakt Del Piero obowiązywał jedynie do końca obecnego sezonu.
- maciejka84
- Juventino
Hmm... Alex jeszcze pogra i wierzę, podobnie jak Lord_Juve, że rzeczywiście uniesie Puchar Mistrzów. Moim marzeniem jest, żeby zrobił to razem z Nedvedem, ale znając honor i dumę Pavelka, to jeśli nie wróci do formy to pewnie po sezonie zakończy karierę, a jemu jak nikomu innemu należałby sie ten Puchar...
..::<><::..
- Tharp
Pfffft, marzenia marzeniami. Ja WIEM, że to zrobi ;-)Lord_ Juve pisze:juveluck pisze:Radujcie się, Del Piero przedłużył kontrakt do 2010 roku. Właśnie teraz podpisuje nową umowę.
AAAA :!: Więc jeszcze - miejmy nadzieję - 3 piękne i tłuste lata naszego kapitana w Juve! Marzenie ciągle aktualne, mam nadzieje, że zobacze jeszcze jak Alex podnosi w górę puchar Ligii Mistrzów...
Dobrze, ze w koncu ma ten przedluzony kontrakt za soba...
- magik21
- Juventino
hmm a ja już wiem że Del Piero to zrobił
Symbol Juve zostaje z nami, czyli tak jak być powinno
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 03996.html

Symbol Juve zostaje z nami, czyli tak jak być powinno

http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 03996.html