USA!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 19:33

Virus[Mauro] pisze:
wojtom11 pisze: przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !! :(
Nie łam sie chłopie ty masz okazje zobaczyc wielką piłkęna własnych oczah Chelsea - Milan ile bym dał żeby zobaczyc takie wielkie kluby na własne oczy :!: masz szczęście :!: wiem że chciałbys zobaczyc juve w akcji bo okazja taka była w zeszłym roku no ale wspominałes ze byles tam rok temu (chyba ty) ale nie wpaliło cos i nie byles na juve ... ale jeśli tak często tam jezdzisz to może za rok zobaczysz Juve ... :!:
Pomylilo ci sie chyba :wink: To ja bylem tam rok temu ale naprawde zainteresowanie bylo ogromne.Mecz odbywal sie w New Jersey i byl to Superpuchar Wloch Juventus-Milan.Moj kumpel pojechal kilka dni przed meczem ale biletow nie bylo (od konikow nie warto kupywac bo jezeli Polcja cie na tym przylapie szczegolnie w Stanach mozesz miec nieprzyjemnosci i to bardzo duze).Moj kumpel powiedzial ze wina jest takze po stronie Amerykanow poniewaz jeszcze sporo ludzi moglo wejsc na stadion ale z powodow bezpieczenstwa nie bylo takiej mozliwosci.Coz takie jest zycie moji idole nie byli jeszcze tak blisko :( Niestety nieudalo sie ale mam nadzieje ze moze jeszcze w przyszlosci :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ