USA!!!
- Lypsky
- Juventino
Ja w tamte wakacje bylem w Nowym Yorku jak przeczytalem ze Juve ma grac z Milanem o Superpuchar to bylo bardzo podekscytowany.Mecz mialbyc w New Jersey zadzwonilem do kumpal ktory kibicuej Milanowi i w tym czasie takze przebywal w USA tylko w innym miejscu on mial zalatwic bilety (przeciez taka okazja czesto sie nie zdarza)ale nic z tego nie wyszloBuffoni pisze:Czy ktoś jest może poinformowany czy Juve bedzie grać na tych wakacjach taki turniej towarzyski w USA tak jak w tamtym roku??
Bardzo proszę o odpowiedż.
Koniecznie!!
P.s. dlaczego sie pytasz???Wybierasz sie do Stanow???
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
też byłem w tamte wakacje w USA w NY mam Green Card tata wylosował w te wakacje sie przeprowadzam na stałe do Stanów i bardzo byłbym szczęśliwy gdyby grali ale w New Jersey
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Juverulez!
- Juventino
- DeeJay
- Juventino
To przecież i tak nie ma żadnego z tym związku. Szkoda, bo z tego co wiem Juventus zarobił tam sporą sumkę dolarów. Być może Juve po np. takim meczu jak z ManU nie przypadł do gustu amerykańskim kibicomJuverulez! pisze:A TO DLACZEGO? CZYZBY ROMA BYLA TAKA PEWNA 2 MIEJSCA????Martin pisze:Nie. Tym razem na turniej do USA wybiera sie Milan i Roma.
- DeeJay
- Juventino
Nie sądze jednak, że jeśli nie pojadą to będą się obijać na jednej z włoskich plażJasiek-x pisze:Szkoda, że JUVE nie pojedzie, chociaz z drugiej strony to nawet dobrze, bo piłkarze będą mieli czas na odpoczynek i na zdobycie od nowa super formy. Oby tak było...
- Splimer
- Juventino
:lol: To, że nie pojadą to dobrze im zrobi. Lepiej będzie jeśli potrenują gdzieśw spokoju. W USA tylko by zmarnowali czas, który mogli by poświęcić na trenowanie przyszłej formy - bo takiej nam teraz potszeba.
:lol: :!: :lol: 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja bym wolał żeby Juve potrenowało albo w Ameryce POłudniowej, albo w Afryce, bo według mnie na tamtych kontynentach jest pełno talentów, a pozatym gra z tamtymi zespołami to napewno cięszka sprawa bo murzyni są bardzo szybcy, a w Ameryce łacinskiej każdy wie jak jest, oni nie dość że szybko się poruszają to ich technika jest super, według mnie nigdzie nie ma więkrzych talentów niż tam i w Afryce, bo tam nie potrzebują pieniędzy do szkolenia piłkarzy u nich jest bieda, nie mają dużo pieniędzy na rozwój piłkarzy, oni są poprostu urodzeni do gry w pilkę,nawet taki Ronaldo, trzeba przyznać że ma trochę dużo tego tłuszczyku, a porusza się bardzo szybko, i jest świetny technicznie.
Co to dużo gadać najleprzą wizytówką tego co mówię jest Pele, najleprzy piłkarz w historii futbolu, pochodził z bardzo biednej rodziny, znalazł się w Santosie. A trzeba pamiętać że nigdy nie grał w Europie, więc gadanie że piłkarze z Ameryki Poł rozwojają się dopiero w Europie i dopiero tu, dzięki pieniądzom jest bez sensu, myślę nawet że jeżeli Ronaldo, Kaka, Carlos graliby cały czas w lidze brazylijskiej byliby jeszcze leprzymi piłkarzami.
Rozpisałem się troche, ale to jest moje zdanie, napewno więkrzość z was się ze mną nie zgodzi ale ja wam mówię że tak jest.
Ja kiedyś czytalem krótką biografie o Pele, bardzo ciekawą jeżeli ktoś by chciał to mogę mu ją dać.
Co to dużo gadać najleprzą wizytówką tego co mówię jest Pele, najleprzy piłkarz w historii futbolu, pochodził z bardzo biednej rodziny, znalazł się w Santosie. A trzeba pamiętać że nigdy nie grał w Europie, więc gadanie że piłkarze z Ameryki Poł rozwojają się dopiero w Europie i dopiero tu, dzięki pieniądzom jest bez sensu, myślę nawet że jeżeli Ronaldo, Kaka, Carlos graliby cały czas w lidze brazylijskiej byliby jeszcze leprzymi piłkarzami.
Rozpisałem się troche, ale to jest moje zdanie, napewno więkrzość z was się ze mną nie zgodzi ale ja wam mówię że tak jest.
Ja kiedyś czytalem krótką biografie o Pele, bardzo ciekawą jeżeli ktoś by chciał to mogę mu ją dać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No właśnie albo nawet pojechać do Azji i pograc z Szanghajami ii innymi może by sie kogos dobrego znalazło choć myśle że najbardziej trafinie byłoby pojechać do Afryki gdzie czają sie świetni gracze :!: których można by świetnie wykorzystac można by odwiedzić Kamerun (może znajdzie sie 2 Eto'oADAMJUVENTUSPL pisze:Ja bym wolał żeby Juve potrenowało albo w Ameryce POłudniowej, albo w Afryce.

Dawniej Virus[Mauro].
- Wojtom
- Juventino
tak sie składa ze ja jade do USA wlasnie wtedy jak bedą grać USA Tour 2004 ........ i bardzo żałuje ze nie bedzie tam ani Juventusu , ani Monaco , ani Porto .........
oto zespoły, które jadą do USA i tabela jak bedą wygladać spotkania !!
-AC Milan
-AS Roma
-Chelsea Londyn
-Manchester United
-Celtic Glasgow
-Bayern Monachium
-Liverpool
7/24/04 Chelsea vs Celtic Seattle, WA
7/25/04 Manchester United vs Bayern Munich Chicago, IL
7/26/04 Liverpool vs Celtic Hartford, CT
7/28/04 Manchester United vs Celtic Philadelphia, PA
7/29/04 AS Roma vs Chelsea Pittsburgh, PA
7/31/04 Manchester United vs AC Milan East Rutherford, NJ
7/31/04 Celtic vs AS Roma Toronto, ONT
8/2/04 Chelsea vs AC Milan Philadelphia, PA
8/3/04 AS Roma vs Liverpool East Rutherford, NJ
przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !!
bede na meczach:
Chelsea vs AC Milan
AS Roma vs Liverpool

oto zespoły, które jadą do USA i tabela jak bedą wygladać spotkania !!
-AC Milan
-AS Roma
-Chelsea Londyn
-Manchester United
-Celtic Glasgow
-Bayern Monachium
-Liverpool
7/24/04 Chelsea vs Celtic Seattle, WA
7/25/04 Manchester United vs Bayern Munich Chicago, IL
7/26/04 Liverpool vs Celtic Hartford, CT
7/28/04 Manchester United vs Celtic Philadelphia, PA
7/29/04 AS Roma vs Chelsea Pittsburgh, PA
7/31/04 Manchester United vs AC Milan East Rutherford, NJ
7/31/04 Celtic vs AS Roma Toronto, ONT
8/2/04 Chelsea vs AC Milan Philadelphia, PA
8/3/04 AS Roma vs Liverpool East Rutherford, NJ
przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !!

bede na meczach:
Chelsea vs AC Milan
AS Roma vs Liverpool
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie łam sie chłopie ty masz okazje zobaczyc wielką piłkęna własnych oczah Chelsea - Milan ile bym dał żeby zobaczyc takie wielkie kluby na własne oczy :!: masz szczęście :!: wiem że chciałbys zobaczyc juve w akcji bo okazja taka była w zeszłym roku no ale wspominałes ze byles tam rok temu (chyba ty) ale nie wpaliło cos i nie byles na juve ... ale jeśli tak często tam jezdzisz to może za rok zobaczysz Juve ... :!:wojtom11 pisze: przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !!![]()
Dawniej Virus[Mauro].
- Wojtom
- Juventino
to nie ja byłem tam rok temu !! gdybym tam był nie przepuściłbym napewno takiej okazji !! od mojego wujka do tego stadionu na którym grało Juve jest 20 km ...... wiec jak zobaczyłem ze Juve jest w Stanach, a ja na tych wakacjach ( czyt. tamtych ) nie pojechałem do USA to sie załamałemVirus[Mauro] pisze: wiem że chciałbys zobaczyc juve w akcji bo okazja taka była w zeszłym roku no ale wspominałes ze byles tam rok temu (chyba ty) ale nie wpaliło cos i nie byles na juve ... ale jeśli tak często tam jezdzisz to może za rok zobaczysz Juve ... :!:

- Wojtom
- Juventino
Troche sie zmieniło i doszło kilka zespołów ktore pojadą na Usa Tour 2004 !! Oto pełna lista i mecze jakie zostaną rozegrane !!
Druzyny jakie jadą na Turniej Champions World :
-Celtic
-Chelsea
-Roma
-Milan
-Bayern
-Manchester
-Liverpool
-Porto
-Galatasaray
Lekkim zaskoczeniem jest dla mnie to że wybiera się tam Galatasaray !! Myslałem ze pojedzie Monaco 8) Ciesze się z faktu ze bedzie tam FC Porto , bo tak się składa ze jednak pojade tam wczesniej i mam juz wykupiony karnet na kilka meczy !!
Napewno bede miał zdjecia i moze uda mi sie zrobic zdjecie z jakims piłkarzem
8) moze jak uda mi sie sprawic kamere to takze jakis film nakrece , ale nic nie jest pewne bo mecze te bedą rozgrywane na roznuch stadionach ale przewaznie na Gianst Stadium , który liczy 80 tysięcy miejsc !! I jak przyjdzie komplet widzów to wątpie żebym dodarł sie do piłkarzy nawet po autograf !! Cieszy mnie sama mysl ze bede na tych meczach , a jednoczesnie żałuje że nie bedzie tam Juve......
Chelsea - Roma
Porto - Liverpool
Celtic - Roma
Manchester - Milan
Porto - Galatasaray
Milan - Chelsea
Roma - Liverpool
Karnecik na te mecze juz na mnie czeka , wiec urozmaicenia na tych wakacjach napewno mi nie zabraknie !!!!
8) Juz sie nie moge doczekać wakacji............. 8)
Druzyny jakie jadą na Turniej Champions World :
-Celtic
-Chelsea
-Roma
-Milan
-Bayern
-Manchester
-Liverpool
-Porto
-Galatasaray
Lekkim zaskoczeniem jest dla mnie to że wybiera się tam Galatasaray !! Myslałem ze pojedzie Monaco 8) Ciesze się z faktu ze bedzie tam FC Porto , bo tak się składa ze jednak pojade tam wczesniej i mam juz wykupiony karnet na kilka meczy !!

Napewno bede miał zdjecia i moze uda mi sie zrobic zdjecie z jakims piłkarzem

Chelsea - Roma
Porto - Liverpool
Celtic - Roma
Manchester - Milan
Porto - Galatasaray
Milan - Chelsea
Roma - Liverpool
Karnecik na te mecze juz na mnie czeka , wiec urozmaicenia na tych wakacjach napewno mi nie zabraknie !!!!