Kto po Lippim

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 23:25

PiotrekJuveMan pisze:Po Lippim przewiduję że dobrym trnerem byłby Capello, Deschamp może ja :twisted:
Z tym Capello to chyba zart :evil: Rispect dla niego ale nie chce go widziec w Juve... Deschamps albo Vialli...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 10:41

Ja bym chciła najbardziej po Lippim zobaczyć Deschampsa(Monaco) lub Del Nerigo(Chievo), ten pierwszy pod warunkiem że nie zrobi w Juve koloni Francuzów.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:05

krzysztof13 pisze: I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberski :D z Kadzidła lat 13
Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydat :?: :D .

A tak na poważnie uważam że Jose Murinho ( trener porto )mógłby poprowadzic juve, chyba że ten rodzaj footbolu mu nie lezy.

Forza Juventus
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 13:13

dawidpln pisze:
krzysztof13 pisze: I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberski :D z Kadzidła lat 13
Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydat :?: :D .

A tak na poważnie uważam że Jose Murinho ( trener porto )mógłby poprowadzic juve, chyba że ten rodzaj footbolu mu nie lezy.

Moze byc :D Ja 10 lat gralem w CMie Juventusem 10 razy LM zdobylem 10 razy Scudetto :D Puchar Wloch 10 razy Super Puchar Wloch 10 razy :D Krolem strzelcow raz Del Piero raz Di Vaio raz Maresca :D

Maresca u mnie zostal gwiazdorem po zakonczeniu kariery Alexa :D Alex zostal trenerem :D

Mlodziezowka byla bardzo silna i niekotryz zawodnicy zalapali sie na pierwszy skad i grali dobrze :D

Wygralem Puchaery interkontynentalne tez 10 razy :D 10 sezonow i wszystkie nagrody 10 razy :D Yeah :D

No i co Ibrahimovic u mnie gral, ODEMINGWE :D Swietnie sie gralo :D ale znudzilo mi sie juz i nie gram :P

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 16:37

Jak dla mnie nie ma godnego trenera aby zastapil Lippiego. Nie wyobrazam sobi nic po jego odejsciu. Mysle ze Trappatni moglby , co jest chyba watpiliwe, choc w czesci go zastapic. A tak to nie przychodzi mi nikt do glowy. Chyba ze Claudio Ranieri, podobno maja go wywalic z CHelsea.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 17:30

ja nie widze innego nazwiska jak Dider Deschemps ale wierze że lippi pozostanie :)

ps. trapattoni to niezbyt dobry kandydat ja bym go nie chciał widzieć wogóle na liście

PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 21:41

Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydat ...

Cienizna men, ja to mam osiągnięcia 10 razy lige mistrzów wygrałem prowadzac Wisłę Kraków w CM 4 :twisted:

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
mnichu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 18:40

Didier Deschamps byłby na pewno ciekawym kandydatem ale nie wiem czy czasami nie jest za młody i poradziłby sobie z takim zespołem jak Juve. A może Luigi Del Neri przecież z powodzeniem prowadzi Chievo a trzeba pamiętać że ta drużyna nie ma takiego budżetu jak Juve i gwiazd w swoim zespole a mimo to doskonale sobie radzi. Poza tym Del Neri zna lepiej włoską piłke. Ale kto wie

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 14:46

OK Deshamps ma świetny start w Monaco. Ale może jednak poczekajmy aż stanie się trenerem światowej klasy, bo na razie żadnych osiągnięć nie ma. Ma zadatki na znakomitego kołcza ale ja bym się wstrzymywał z powierzeniem mu funkcji trenera Juventusu. Natomiast w pełni popieram obsadzenie Luigi Del Neriego z Chievo lub Serse Cosmiego z Perugii. Generalnie to nowy trener powinien poprawić grę Juve. Chętnie popatrzyłbym na jakieś efektowne akcje jak Milanu czy Romy. A niestety ostatnio gra Juventusu wydawała mi się schematyczna.

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 14:47

OK Deshamps ma świetny start w Monaco. Ale może jednak poczekajmy aż stanie się trenerem światowej klasy, bo na razie żadnych osiągnięć nie ma. Ma zadatki na znakomitego kołcza ale ja bym się wstrzymywał z powierzeniem mu funkcji trenera Juventusu. Natomiast w pełni popieram obsadzenie Luigi Del Neriego z Chievo lub Serse Cosmiego z Perugii. Generalnie to nowy trener powinien poprawić grę Juve. Chętnie popatrzyłbym na jakieś efektowne akcje jak Milanu czy Romy. A niestety ostatnio gra Juventusu wydawała mi się schematyczna.

Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 15:25

Ja uważam jak większość że po lippim powinien być Deschamps

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 10:48

:-D 8) :!: 8) :-D Najlepszym zastępcą Lippiego byłby Dider Deschamp (AS Monaco). Spójrzcie co on wyprawia z AS Monaco. Niezdradzjąc swoich umiejętności trenerskich nagle bezproblemowo dostaje się do finału LM. On najbardziej pasował by do JUVE (oprócz Lippiego). Gdyby on zasiadł na ławce trenerskiej JUVENTUS przeszdł by małą rewolucje. Didier jako były piłkarz Bianconerich znakomicie potrafił by się porozumieć z piłkarzami "Starej Damy". Wierze, że nadejdzie taki czas kiedy to on zajmiej miejsce trenera JUVE. :twisted: :lol: :!: :lol: :twisted:

ODPOWIEDZ