Kto po Lippim
- Slim
- Juventino
Z tym Capello to chyba zart :evil: Rispect dla niego ale nie chce go widziec w Juve... Deschamps albo Vialli...PiotrekJuveMan pisze:Po Lippim przewiduję że dobrym trnerem byłby Capello, Deschamp może ja :twisted:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja bym chciła najbardziej po Lippim zobaczyć Deschampsa(Monaco) lub Del Nerigo(Chievo), ten pierwszy pod warunkiem że nie zrobi w Juve koloni Francuzów.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- dawidpln
- Juventino
Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydatkrzysztof13 pisze: I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberskiz Kadzidła lat 13

A tak na poważnie uważam że Jose Murinho ( trener porto )mógłby poprowadzic juve, chyba że ten rodzaj footbolu mu nie lezy.
Forza Juventus
- Slim
- Juventino
dawidpln pisze:Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydatkrzysztof13 pisze: I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberskiz Kadzidła lat 13
![]()
.
A tak na poważnie uważam że Jose Murinho ( trener porto )mógłby poprowadzic juve, chyba że ten rodzaj footbolu mu nie lezy.
Moze byc

Maresca u mnie zostal gwiazdorem po zakonczeniu kariery Alexa

Mlodziezowka byla bardzo silna i niekotryz zawodnicy zalapali sie na pierwszy skad i grali dobrze

Wygralem Puchaery interkontynentalne tez 10 razy

No i co Ibrahimovic u mnie gral, ODEMINGWE

- hania
- Juventino
Jak dla mnie nie ma godnego trenera aby zastapil Lippiego. Nie wyobrazam sobi nic po jego odejsciu. Mysle ze Trappatni moglby , co jest chyba watpiliwe, choc w czesci go zastapic. A tak to nie przychodzi mi nikt do glowy. Chyba ze Claudio Ranieri, podobno maja go wywalic z CHelsea.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Co ty piszesz ja jestem najlepszym kandydatem do objecia tego stanowiska, mam znakomite referencje: w CM-ie wygrałem 6 razy z rzędu LM, czy może być lepszy kandydat ...
Cienizna men, ja to mam osiągnięcia 10 razy lige mistrzów wygrałem prowadzac Wisłę Kraków w CM 4 :twisted:

I Love Queen and Sting!!!
- mnichu
- Juventino
Didier Deschamps byłby na pewno ciekawym kandydatem ale nie wiem czy czasami nie jest za młody i poradziłby sobie z takim zespołem jak Juve. A może Luigi Del Neri przecież z powodzeniem prowadzi Chievo a trzeba pamiętać że ta drużyna nie ma takiego budżetu jak Juve i gwiazd w swoim zespole a mimo to doskonale sobie radzi. Poza tym Del Neri zna lepiej włoską piłke. Ale kto wie
- jeżak
- Juventino
OK Deshamps ma świetny start w Monaco. Ale może jednak poczekajmy aż stanie się trenerem światowej klasy, bo na razie żadnych osiągnięć nie ma. Ma zadatki na znakomitego kołcza ale ja bym się wstrzymywał z powierzeniem mu funkcji trenera Juventusu. Natomiast w pełni popieram obsadzenie Luigi Del Neriego z Chievo lub Serse Cosmiego z Perugii. Generalnie to nowy trener powinien poprawić grę Juve. Chętnie popatrzyłbym na jakieś efektowne akcje jak Milanu czy Romy. A niestety ostatnio gra Juventusu wydawała mi się schematyczna.
- jeżak
- Juventino
OK Deshamps ma świetny start w Monaco. Ale może jednak poczekajmy aż stanie się trenerem światowej klasy, bo na razie żadnych osiągnięć nie ma. Ma zadatki na znakomitego kołcza ale ja bym się wstrzymywał z powierzeniem mu funkcji trenera Juventusu. Natomiast w pełni popieram obsadzenie Luigi Del Neriego z Chievo lub Serse Cosmiego z Perugii. Generalnie to nowy trener powinien poprawić grę Juve. Chętnie popatrzyłbym na jakieś efektowne akcje jak Milanu czy Romy. A niestety ostatnio gra Juventusu wydawała mi się schematyczna.
- Splimer
- Juventino
:-D 8) :!: 8) :-D Najlepszym zastępcą Lippiego byłby Dider Deschamp (AS Monaco). Spójrzcie co on wyprawia z AS Monaco. Niezdradzjąc swoich umiejętności trenerskich nagle bezproblemowo dostaje się do finału LM. On najbardziej pasował by do JUVE (oprócz Lippiego). Gdyby on zasiadł na ławce trenerskiej JUVENTUS przeszdł by małą rewolucje. Didier jako były piłkarz Bianconerich znakomicie potrafił by się porozumieć z piłkarzami "Starej Damy". Wierze, że nadejdzie taki czas kiedy to on zajmiej miejsce trenera JUVE. :twisted: :lol: :!: :lol: :twisted: