Kto po Lippim
- Yari
- Juventino
Ja niewyobrażam sobie innego trenera oprócz Marcello. Mam złe wspomnienia za kadencji Ancelottiego. Licze że Lippi zostanie w Juve na długo a dopiero potem jak doświadczenia nabierze Deschamp , to wtedy mógłby przejąć pałeczke po Lippim.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Zaden trener nie moglby go zastapic bo zaden nie jest na tyle dobry by poprowadzic Juve.Bebik pisze:Kto wg was moglby zastapic Lippiego, jezeli ten zostalby trenerem kadry?
Mam jednak nadzieje, ze zostanie chociaz do 30-tego scudetto :!: :?
Dlaczego tylko do 30? Ja mam nadzieje ze Marcello zostanie z nami do konca swoich dni (oby to nie nastapilo zbyt szybko)
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- booyak
- Juventino
Dla mnie najlepszym kandydatem jest Ciro Ferrara
On lat mówi że chce zostać trenerem... Niech zakończy kariere i obejme jakiś średni klubik... Zobaczymy jak sobie poradzi
Jeśli dobrze to przyjdzie czas na Juve
No a gdyby się nie sprawdził to Nr 2 jest Didier Deschamps

★ ★ ★
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie pozostaje mi nic inego jak sie zgodzic ze wszystkimi lepiej niech tam Lippi nie odchodzi ale jakby(odstukac) to Didier Deshamps z niego bedzie wysmienity szkoleniowiec widac po wynikach Monaco
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- adinockm
- Juventino
Marcelo Lippi jest ne dozastapienia na stanowisku renera Juve, oby tak długo pracowal dla Juve jak Ferguson dla ManUtd. albo ijeszze dłużej, a wrazie gdyby odszedł, czego oczywiscie nikt nie chce, to za niego powinnien przyjść Dider Deschamps :-D
- wErOn
- Juventino
Ble ble ble ciągle ta sama gadka "Lippi musi zostać" "Lippi nie może odejsc bo cos tam" nie potraficie odpowiedziec na pytanie ? Bosz co za ludzie. A co do tematu to tylko Deschamp 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Peja48
- Juventino
Joa Tigana albo Didier Deschamps szkoda że niemoże nas trenować Alex Ferguson
bardzo go lubie ale może są szanse na niego powiedział że lubi Juventus i daży sympatią Lippiego może wraz ze sobą by ściągną Silvestra i Giggsa:D

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Desperado---ALEX
- Juventino
No bardzo by było szkoda jakby Lippi odeszedł.Kto zna lepiej Juventus jak nie Lippi
Ale jesli by odejscie nastapiło to niech jego stanowisko obejmie Deschamps

- krzysztof13
- Juventino
Alex F.(menchester),Dider D.(Monaco)
I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberski
z Kadzidła lat 13
I najlepszy kandydat --Krzysztof Kuberski

- Łyko
- Qualità Juventino
Nie sądze, aby takie wyjście jakie napisał RYBEQ było optymalne :!: :!: :!:
Lippi ma dużo obowiązków w JUVE, a porowadzenie kadry w tym samym czasie było by trudne :!: :!:
Dużo osób by mówiło, że Lippi faworyzuje JUVENTUS i na mecze towarzyskie sprawdzałby skład JUVENTUSU :!: :!:
Więc według mnie ta opcja ODPADA :!: :!: :!:
Lecz gybym to ja wybierał wybrał bym oczywiście JUVENTUS :!: :!:
A kto po nim
To trudno wybrać :!: Jest kilka takich osób, Didier Deschamps dobrzese radzi w AS MONACO o ANCELOTTIM NIE MA MOWY ON JUŻ SWOJE POKAZAŁ :!: :!: :evil:
Lippi ma dużo obowiązków w JUVE, a porowadzenie kadry w tym samym czasie było by trudne :!: :!:
Dużo osób by mówiło, że Lippi faworyzuje JUVENTUS i na mecze towarzyskie sprawdzałby skład JUVENTUSU :!: :!:
Więc według mnie ta opcja ODPADA :!: :!: :!:
Lecz gybym to ja wybierał wybrał bym oczywiście JUVENTUS :!: :!:
A kto po nim

To trudno wybrać :!: Jest kilka takich osób, Didier Deschamps dobrzese radzi w AS MONACO o ANCELOTTIM NIE MA MOWY ON JUŻ SWOJE POKAZAŁ :!: :!: :evil: