Czy myślicie o zrobieniu sobie tatuażu z napisem FORZA JUVE?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 18:03

Taki napis w stylu Forza Jube bylby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale podobnie jak juz niektorzy stwierdzili po takim tatuazu musialbym mieszakc na ulicy albo pod jakims mostem :)

FORZA JUVE
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 18:10

Heh, A dlaczego akurat Forza Juve. Ja moge to powiedziec juz teraz, ze jak skoncze 18 lat to napewno sobie zrobie jakis tatuaz, zwiazany z Juve. Jeszce dokladnie nie wiem co to bedzie. Ale wiem za to gdzie :D podobaja mi sie tautaze na wewnetrznej czesci przed ramienia to tez tam planuje swoj zrobic

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 16:19

ja chętnie zrobiłbym sobie tatuaż - herb Juve !! ale czlowiek rosnie do 20 roku zycia czy nawet dłuzej i nie chce pozniej ( jak bym sobie teraz zrobił ) ze jak mi sie reka rozrośnie :D to herb "pęknie" albo rozszerzy sie...... moze kiedys nad tym pomysle !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:03

napis bedzie kosztować mnie 200zł i do tego herb kolejne 200zł planuje to zrobić przez wakacje

JESTEM OSZUSTEM
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:09

Johnny777 pisze:Eeee...tam mi również się to z więzieniem kojarzy...a ważne żeby mieć serce bianconeri a niekoniecznie tatuaż.. 8)
Włłaśnie masz rację, najważniejsze ze ma sie Juve w sercu, a nie zeby ktos widział!!!

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:14

Ja sobie nie zrobie tatuazu bo wtedy nie dostrane pozwolenia na bron :( :( :( :( :( A jak tylko skoncze 18 to kupoje glocka albo deserta!!! narazie na kule gumowe a z czasem ostra amunicje!! Mieszkam w H* dzielnicy wiec ubezpieczac sie to jush podstawa!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:45

Czytalem Wasze wypowiedzi z ciekawoscia jakie macie podejscie do tatuazu a to dlatego ze sobie zrobilem :D na lewej lydce tribal wielkosci ok 20 cm. Duzo z Was patrzy na tatuaz jako na symbol wiezienia, a ja odbieram to jako pewien rodzaj sztuki. Decyzje o zrobieniu tatuazu dokladnie przemyslalem i po ok. poltora roku moi rodzice sie zgodzili.
A jesli chodzi o wytatuowanie sobie napisu FORZA JUVE jestem zdecydowanie przeciwny! Juve jest klubem ktoremu dlugo kibicuje i jestem wierny, jednak nie wiadomo co bedzie za kilka lat, czy dalej im bede kibicowac? Jesli nie to ( w co watpie ) to wtedy bede zalowac decyzji ozrobieniu takiego tauazu. A poza tym jak kilkoro z Was uwazam ze wystarczy ze mam Juve w sercu.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 20:12

Według mnie wypisywanie sobie na skórze nazw zespołów itp to jest dosc nazwijmy to "nieciekawe" by nikogo nie obrażać, kto by chciał sobie takowy zrobić. Z bardzo prostego powodu - tatuaż to dla mnie jest sposób ozdobienia swojego ciała i skóra nie powinna być traktowana jak kartka do wypisywania ulubionych rzeczy. Jeśli tatuaż to tylko jakiś symbol, bądź coś podobnego nigdy napis. Własnie jestem w trakcie bardzo intensywnego myślenia nad zrobieniem sobie jednego, tylko nie wiem co sobie zrobić ani w jakim miejscu. Może jakies pomysły?

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 21:21

RadeKas pisze:Ja generalnie uważam, że robienie tatuaży to idiotyzm (bez urazy). Dlatego nie zrobie sobie nigdy w życiu żadnego, tak samo jak nie zapale papierosa, nie wezme narkotyków itp. 8)
nigdy nie mow nigdy bo w zyciu nic niewiadomo , poza tym roznwiez uwazam ze to nei zbyt dobrzy pomysl zeby sobie niszczyc skore , poza tym dziewczyna mi nie pozwoli

Obrazek
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 21:26

hehe, ja bym nie chciał, bo tak jak Marcin Ironek mam Juve w sercu... Kocham Juve i mogę to okazywać w 100 innych sposobów, nie niszcząć sobie ciała!

Obrazek
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 21:57

tez myslałem nad tym tylkoz napisem Juventus Forever i pod Napisem herb juve :D

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 22:10

ja mam tatoo na kręgosłupie - takie jak mial hando z romper stomper. jak sobie zrobilem to mnie starzy z domu nie wywalili;)
ale nie wiem czy bym chcial sobie zrobic napis, szczegolnie z druzyną. niewazne jakbym nie kochal juve, to i tak pachnie to troche plebejsko.
moja rada(starego tatoo mana) - nie rob sobie. zrob sobie cos fajnego:) np byka stylizowanego na herb juve. słowa nic nie znaczą, obrazy wszystko. pozdro.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 22:12

ps.
FanJuventusu pisze:Ja sobie nie zrobie tatuazu bo wtedy nie dostrane pozwolenia na bron :( :( :( :( :( A jak tylko skoncze 18 to kupoje glocka albo deserta!!! narazie na kule gumowe a z czasem ostra amunicje!! Mieszkam w H* dzielnicy wiec ubezpieczac sie to jush podstawa!!
nie wciskaj kitu.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 22:51

Ja sobie zapewne zrobie...o ile w ogole zrobie :wink: taki na kilka lat..bo to sie jednak moze znudzic...a jezeli nie znudzi sie to sobie poprawie na dozywotnie...a myslalem zeby sobie walnac Gotikiem JUVE...tak po prostu....powinno byc fajnie...ale to tez jak juz bede duzy i niezalezny :wink: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 23:20

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tak, równeiż bardzo nad tym myślałem. Cena ceną lecz starzy by mnie z domu wygonili. chciałbym sobie zrobić,,Ti_Amo_Juventus_Forever''
Jakis mały. Lecz liczę się z tym, że mogłoby sie to niespodobać mojej dziewczynie lub zonie jak takowe znajdę. Ni, że napis tylko to , że mam tatuaż, bo to kojarzy sie odrazu z .....więzieniem :?
A niechcę w życiu podejmować pochopnych decyzji, potem mogę żałować czy coś. No tego bym nieżałował ale to trzeba spokojnie przemyśleć.
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze sa tatuaze ktore znikaja po pewnym czasie (nie znam szczególów :D , takie coś tylko slyszałem od znajomych)np okolo roku czy dwoch.
A jezeli chodzi o moje tatuazowanie to myslałem o tym ale o czyms ambitniejszym niz Forza Juve :D , ale doszedłem do wniosku, ze znajomi stwierdziliby ze jestem kompletnym wariatem, bo juz mam opinie czlowieka, ktory ma zdrowo nasr... we łbie na punkcie Juve :D :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Zablokowany