KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

który z projektów podoba Ci się najbardziej ?? (linki do koszulek są w postach)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 16:33

zaraz zaraz !! czegos nei rozumiem !! :| która koszulka to jest POLO ?? z tych oznaczen co w ankiecie ?? bo chyba wiecej głosów jest na zwykłą.... :| no trudno ja bym tam chciał tą i tą !! :D a logo na zwykłej naszywane ??

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 16:38

wojtom11 pisze:zaraz zaraz !! czegos nei rozumiem !! :| która koszulka to jest POLO ?? z tych oznaczen co w ankiecie ?? bo chyba wiecej głosów jest na zwykłą.... :| no trudno ja bym tam chciał tą i tą !! :D a logo na zwykłej naszywane ??
według ankiety wygrywa koszulka normalna --- http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... od-tyl.bmp --- (nie polo) z logiem normalnym (nie wyszywanym) - możesz wziąć dwie takie same. pozdrawiam. wrazie jakiś wątpliwosci prosze pytać dalej... pozdrawiam. :wink: :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 22:52

No niech będzie i normalna....trudno bo wolałbym polo - wygląda bardziej elegancko - ale jak nie to nie będę marudził, tylko poczekam cierpilwie na drugą turę :-D No i cena dosyć satysfakcjonująca :D

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 10:55

Johnny777 pisze:No niech będzie i normalna....trudno bo wolałbym polo - wygląda bardziej elegancko - ale jak nie to nie będę marudził, tylko poczekam cierpilwie na drugą turę :-D No i cena dosyć satysfakcjonująca :D
co do ceny to nie mogę nic obiecać na 100& ale raczej na 90% cena nie przekroczy tych 35 zł.

p.s.

mam nadzieje, że bedzie druga tura to moze wtedy sie uda te Polo zrobic... narazie zobaczymy jak wyjdzie z pierwszą turą...

kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 16:51

UUUU. To sie zawiodlem. Mialem wielka nadzieje na to, ze koszulka POLO wygra. No, ale jesli sie tak nie stalo to zwykla tez kupie. :( :( :(

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 18:55

co to znaczy LOGO ZWYKŁE ??? :| jak nie naszywane to nie biore , bo nie chce miec koszulki na jeden raz ze mi sie po praniu w Vaniszu Oxi Akszyn zaraz ZEJDZIE !! :|

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 20:37

wojtom11 pisze:co to znaczy LOGO ZWYKŁE ??? :| jak nie naszywane to nie biore , bo nie chce miec koszulki na jeden raz ze mi sie po praniu w Vaniszu Oxi Akszyn zaraz ZEJDZIE !! :|
mogę Ci zagwarantować, że logo "zwykłe" nie spierze się szybko... mam kilka koszulek z tej wytwórni i w ŻADNEJ logo się nie sprało, a niektóre mam juz kilka lat (3/4)... pozatym sprawa loga jest jeszcze otwarta, tyle, że "zwykłe" nie pasuje do koszulki...

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 21:46

FOJM pisze:
mogę Ci zagwarantować, że logo "zwykłe" nie spierze się szybko... mam kilka koszulek z tej wytwórni i w ŻADNEJ logo się nie sprało, a niektóre mam juz kilka lat (3/4)... pozatym sprawa loga jest jeszcze otwarta, tyle, że "zwykłe" nie pasuje do koszulki...
powiem że teraz ładniutko namuliłes :D 8) to w końcu jakie logo bedzie na koszulce , z jakiego materiału ?? bo jak sie okazuje nic juz nie wiem ....
:lol: :wink:

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 23:13

GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE - WYGRAŁ PROJEKT FOJM_8 (2) --- http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... od-tyl.bmp

ZBIERAM ZAPISY NA KOSZULKI !!!

PROSZĘ O ZAPISYWANIE SIĘ TYLKO TYCH, KTÓRZY WIEDZĄ, ŻE KUPIĄ LUB SĄ TEGO PRAWIE PEWNI. Po zakończeniu zapisów na koszulki bedziemy potwierdzać gotowość do wpłaty pieniędzy i dopiero po otrzymaniu pieniędzy od jakiejś sensownej liczby osób (od 7 osób) zawitam do firmy produkującej koszulki...

------------------------------------------------------------------------------------

wojtom11 pisze:
FOJM pisze:
powiem że teraz ładniutko namuliłes :D 8) to w końcu jakie logo bedzie na koszulce , z jakiego materiału ?? bo jak sie okazuje nic juz nie wiem ....
:lol: :wink:
będzie logo zwykłe - robione SPECJALNYMI BARWNIKAMI PROFESJONALNYM SPRZĘTEM, takie jak na zwykłych koszulkach (bardzo dobrej jakości), takie jak np. tu: http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... zulek3.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

Ostatnio dostałem wiadomości od dóch osób na PW, które wyraziły chęć zrobienia jednak haftowanego logo do zwykłej koszulki (nie polo) --- czy jest ktoś jeszcze kto jednak wolałby haftowane logo (dodam szczerze, że jest ono na pewno elegantsze i lepsze jakościowo - nie ujmujac nic "zwykłemu"). :D

-------------------------------------------------------------------------------------

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 00:18

No cóż...od początku wolałem polo..ale trudno..."zwykłą" ;) też biorę Ale wydaje mi się że na T-shircie lepsze będzie logo nie naszywane tylko nadruk. Ale to tylko moje prywatne zdanie...Mimo to czekam na 2 turę i polo z naszywanym logo :-D

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 12:40

dobra !! ja biore tą "zwykłą" koszulkę i czekam na drugą turę oczywiście z Johnnym 8) na POLO !! FOJM zrob liste taką jak Johnny z szalami zeby było wiadomo kto jest chętny !! :D

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 15:19

LISTA ZAMÓWIEŃ:

--- Johnny777

--- wojtom11

--- Alexa Del Piero

--- x men 15

--- FOJM

--- kostekyo

--- Martin

--- swiergot

"Pomarańczowi" to osoby, które dosarczyły już wszelkie potrzebne dane.

"Niebiescy" to osoby, których pieniądze już do mnie dotarły.

:D :D :D
Ostatnio zmieniony 10 maja 2004, 18:07 przez FOJM, łącznie zmieniany 7 razy.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 18:00

Jeszcze jedno:

WSZYSCY ZAINTERESOWANI - PROSZĘ DO MNIE NA PW PRZYSYŁAĆ WASZE DANE OSOBOWE, ILE BĘDZIECIE BRAĆ SZTUK I JAKIE ROZMIARY (od M do XXL) !!!!!
Ostatnio zmieniony 04 maja 2004, 16:17 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 16:16

Właśnie wysłałem maila do firmy, która będzie wyrabiać nasze koszulki z zapytaniem ile takie coś jak na projekcie, który wybralismy w ilości 8 sztuk (niestety mało chętnych) będzie kosztować...? Mam nadzieję, że niebawem otrzymam odpowiedź. Według moich przewidywań będzie to 40 zł. (pozatym moze cośtam przytne JESZCZE po znajomości :wink: )... pozdrawiam i przypominam:

CZEKAM NA PW LUB MAILA (NAJLEPIEJ NA PW) NA WASZE DANE OSOBOWE (imie, nazwisko, dokładny adres, kod itp.), ILOŚĆ ZAMAWIANYCH SZTUK I ICH ROZMIARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 20:51

JESZCZE JEDNO: ZA PRZESYŁKE PŁACICIE PRZY ODBIORZE. (chyba, ze uda się taniej - jeszcze zobaczymy...)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2004, 13:48 przez FOJM, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ