KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- Wojtom
- Juventino
zaraz zaraz !! czegos nei rozumiem !!
która koszulka to jest POLO ?? z tych oznaczen co w ankiecie ?? bo chyba wiecej głosów jest na zwykłą....
no trudno ja bym tam chciał tą i tą !!
a logo na zwykłej naszywane ??

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino
według ankiety wygrywa koszulka normalna --- http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... od-tyl.bmp --- (nie polo) z logiem normalnym (nie wyszywanym) - możesz wziąć dwie takie same. pozdrawiam. wrazie jakiś wątpliwosci prosze pytać dalej... pozdrawiam.wojtom11 pisze:zaraz zaraz !! czegos nei rozumiem !!która koszulka to jest POLO ?? z tych oznaczen co w ankiecie ?? bo chyba wiecej głosów jest na zwykłą....
no trudno ja bym tam chciał tą i tą !!
a logo na zwykłej naszywane ??

- FOJM
- Juventino
co do ceny to nie mogę nic obiecać na 100& ale raczej na 90% cena nie przekroczy tych 35 zł.Johnny777 pisze:No niech będzie i normalna....trudno bo wolałbym polo - wygląda bardziej elegancko - ale jak nie to nie będę marudził, tylko poczekam cierpilwie na drugą turę :-D No i cena dosyć satysfakcjonująca
p.s.
mam nadzieje, że bedzie druga tura to moze wtedy sie uda te Polo zrobic... narazie zobaczymy jak wyjdzie z pierwszą turą...
- FOJM
- Juventino
mogę Ci zagwarantować, że logo "zwykłe" nie spierze się szybko... mam kilka koszulek z tej wytwórni i w ŻADNEJ logo się nie sprało, a niektóre mam juz kilka lat (3/4)... pozatym sprawa loga jest jeszcze otwarta, tyle, że "zwykłe" nie pasuje do koszulki...wojtom11 pisze:co to znaczy LOGO ZWYKŁE ???jak nie naszywane to nie biore , bo nie chce miec koszulki na jeden raz ze mi sie po praniu w Vaniszu Oxi Akszyn zaraz ZEJDZIE !!
- Wojtom
- Juventino
powiem że teraz ładniutko namuliłesFOJM pisze:
mogę Ci zagwarantować, że logo "zwykłe" nie spierze się szybko... mam kilka koszulek z tej wytwórni i w ŻADNEJ logo się nie sprało, a niektóre mam juz kilka lat (3/4)... pozatym sprawa loga jest jeszcze otwarta, tyle, że "zwykłe" nie pasuje do koszulki...

:lol:
- FOJM
- Juventino
GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE - WYGRAŁ PROJEKT FOJM_8 (2) --- http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... od-tyl.bmp
ZBIERAM ZAPISY NA KOSZULKI !!!
PROSZĘ O ZAPISYWANIE SIĘ TYLKO TYCH, KTÓRZY WIEDZĄ, ŻE KUPIĄ LUB SĄ TEGO PRAWIE PEWNI. Po zakończeniu zapisów na koszulki bedziemy potwierdzać gotowość do wpłaty pieniędzy i dopiero po otrzymaniu pieniędzy od jakiejś sensownej liczby osób (od 7 osób) zawitam do firmy produkującej koszulki...
------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio dostałem wiadomości od dóch osób na PW, które wyraziły chęć zrobienia jednak haftowanego logo do zwykłej koszulki (nie polo) --- czy jest ktoś jeszcze kto jednak wolałby haftowane logo (dodam szczerze, że jest ono na pewno elegantsze i lepsze jakościowo - nie ujmujac nic "zwykłemu").
-------------------------------------------------------------------------------------
ZBIERAM ZAPISY NA KOSZULKI !!!
PROSZĘ O ZAPISYWANIE SIĘ TYLKO TYCH, KTÓRZY WIEDZĄ, ŻE KUPIĄ LUB SĄ TEGO PRAWIE PEWNI. Po zakończeniu zapisów na koszulki bedziemy potwierdzać gotowość do wpłaty pieniędzy i dopiero po otrzymaniu pieniędzy od jakiejś sensownej liczby osób (od 7 osób) zawitam do firmy produkującej koszulki...
------------------------------------------------------------------------------------
będzie logo zwykłe - robione SPECJALNYMI BARWNIKAMI PROFESJONALNYM SPRZĘTEM, takie jak na zwykłych koszulkach (bardzo dobrej jakości), takie jak np. tu: http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... zulek3.jpgwojtom11 pisze:powiem że teraz ładniutko namuliłesFOJM pisze:
mogę Ci zagwarantować, że logo "zwykłe" nie spierze się szybko... mam kilka koszulek z tej wytwórni i w ŻADNEJ logo się nie sprało, a niektóre mam juz kilka lat (3/4)... pozatym sprawa loga jest jeszcze otwarta, tyle, że "zwykłe" nie pasuje do koszulki...8) to w końcu jakie logo bedzie na koszulce , z jakiego materiału ?? bo jak sie okazuje nic juz nie wiem ....
:lol:
Ostatnio dostałem wiadomości od dóch osób na PW, które wyraziły chęć zrobienia jednak haftowanego logo do zwykłej koszulki (nie polo) --- czy jest ktoś jeszcze kto jednak wolałby haftowane logo (dodam szczerze, że jest ono na pewno elegantsze i lepsze jakościowo - nie ujmujac nic "zwykłemu").

- Johnny777
- Juventino
No cóż...od początku wolałem polo..ale trudno..."zwykłą"
też biorę Ale wydaje mi się że na T-shircie lepsze będzie logo nie naszywane tylko nadruk. Ale to tylko moje prywatne zdanie...Mimo to czekam na 2 turę i polo z naszywanym logo :-D

- Wojtom
- Juventino
dobra !! ja biore tą "zwykłą" koszulkę i czekam na drugą turę oczywiście z Johnnym 8) na POLO !! FOJM zrob liste taką jak Johnny z szalami zeby było wiadomo kto jest chętny !! 

- FOJM
- Juventino
LISTA ZAMÓWIEŃ:
--- Johnny777
--- wojtom11
--- Alexa Del Piero
--- x men 15
--- FOJM
--- kostekyo
--- Martin
--- swiergot
"Pomarańczowi" to osoby, które dosarczyły już wszelkie potrzebne dane.
"Niebiescy" to osoby, których pieniądze już do mnie dotarły.

--- Johnny777
--- wojtom11
--- Alexa Del Piero
--- x men 15
--- FOJM
--- kostekyo
--- Martin
--- swiergot
"Pomarańczowi" to osoby, które dosarczyły już wszelkie potrzebne dane.
"Niebiescy" to osoby, których pieniądze już do mnie dotarły.

Ostatnio zmieniony 10 maja 2004, 18:07 przez FOJM, łącznie zmieniany 7 razy.
- FOJM
- Juventino
Jeszcze jedno:
WSZYSCY ZAINTERESOWANI - PROSZĘ DO MNIE NA PW PRZYSYŁAĆ WASZE DANE OSOBOWE, ILE BĘDZIECIE BRAĆ SZTUK I JAKIE ROZMIARY (od M do XXL) !!!!!
WSZYSCY ZAINTERESOWANI - PROSZĘ DO MNIE NA PW PRZYSYŁAĆ WASZE DANE OSOBOWE, ILE BĘDZIECIE BRAĆ SZTUK I JAKIE ROZMIARY (od M do XXL) !!!!!
Ostatnio zmieniony 04 maja 2004, 16:17 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.
- FOJM
- Juventino
Właśnie wysłałem maila do firmy, która będzie wyrabiać nasze koszulki z zapytaniem ile takie coś jak na projekcie, który wybralismy w ilości 8 sztuk (niestety mało chętnych) będzie kosztować...? Mam nadzieję, że niebawem otrzymam odpowiedź. Według moich przewidywań będzie to 40 zł. (pozatym moze cośtam przytne JESZCZE po znajomości
)... pozdrawiam i przypominam:
CZEKAM NA PW LUB MAILA (NAJLEPIEJ NA PW) NA WASZE DANE OSOBOWE (imie, nazwisko, dokładny adres, kod itp.), ILOŚĆ ZAMAWIANYCH SZTUK I ICH ROZMIARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZEKAM NA PW LUB MAILA (NAJLEPIEJ NA PW) NA WASZE DANE OSOBOWE (imie, nazwisko, dokładny adres, kod itp.), ILOŚĆ ZAMAWIANYCH SZTUK I ICH ROZMIARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!