Perugia - Juventus 1:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 00:18

powiem krótko:
mam nadzieję na co najmniej 3:0 :!: :!: :!:

Obrazek
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 12:02

hmmm... Perugia-Juve 1-2 (Chiumento 2) :shock: :shock:
Chciałbym... ale to tylko marzenia... :? :?

<Juventus Semper Fidelis>
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 13:21

Niestety po ostatnich meczach Juventusu nie potrafie już być optymistą :evil: :evil: :evil: Myśle, że jeżeli wywieziemy chociażby jeden punkt to będzie sukces :?

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2004, 22:48

Bebik pisze:powiem krótko:
Nooo...tak krótko że zdaje mi się że obstawiłeś 3:0 dla Perugii... :wink:
Ja obstawiam 2:1 dla Juve po "męce" straszliwej...bramka w doliczonym czasie.... :?

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 16:55

No cóż,wygląda na to,że nasza forma podyktowana jest głównie brakiem ambicji zawodników i tym,że niedawno Lippi ogłosił swoje odejście z klubu.Żałuje,że nasi zawodnicy nie graja lepiej na sam koniec tego słabego sezonu,chociażby po to,żeby zrobić przyjemnośc kibicom i odchhodzącemu Lippiemu.Dziś przegraliśmy z przedostatnim klubem SerieA czyli Perugia po bramce byłego,znakomitego zawodnika Juventusu-Fabrizio Ravanelliego.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 16:58

bravo. ravanelli, 1:0, po meczu. koniec wielkiego Juventusu.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
el.p

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:12

brawo, wqrwilem sie tylko, koljeny raz wtopa na stsach przez ukochany klub. a poza tym to gratulacje za dobra gre i bardzo udany sezon. oby tak dalej

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 17:35

Bebik pisze:powiem krótko:
Oj chyba nie ma 3-0. Mam pytanie czy chodzilo ci dla juve czy dla Perugii???
Więc mecz z Perugią skonczył sie....0-1. Juventus niezagrozony spadkiem z 3 miejsca i nie mający szans na awans poprostu odpuścił sobie. Mialem nadzieje że odwdzieczą sie Lippiemu, ale z tego nici

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 18:25

szczerze mówiąć to nie zależało mi na wygranej aż tak bardzo jak np. w połowie tego sezonu. Wiadomo, ze tutaj wygrana czy przegrana nic nie dawała. Jeszcze gdyby to zależało w pewnym stopnu od dymisji Lippiego, to martwiłbym sie tą porażką. Milan zdobył mistrza zasłużenie, a w porównaniu Juve z Roma to Oni zasłużyli bardziej na 2. miejsce. W Juve musi dojść do wielkich zmian. Trzeba kupić nowych zawodników, niekoniecznie gwiazdy, bo one nie zawsze sie liczą. Trzeba nowej krwie w Juve bo to jest druzyna wypalona, która nie ma pomysłu na gre (ja odczułem takie wrażenie) Wielkie brawa dla Ravanelliego, który chyba wiecznie bedzie młody, podobnie jak Baggio.

Teraz najwazniejszy jest rewanż z Lazio. W lidze, jak dla mnie, mogą odpuścić i choćby przegrali wszystko do końca to nie bede zły. Ważny jest PW :!:

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:15

No i juve przegrało z Perugią 0:1... oni myślą chyba jush o rewanżu z Lazio i nie zaprzątają sobie głowy Ligą w której jush nic sie nie zmieni

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:26

przegrali i tylko wstyd sobie przynoszą !! jak juz nie chcą grac to niech chociaz na remis ciągną do konca bo widze ze determinacja sięga zenitu..... heh wielka szkoda ze przegrywamy teraz nawet ze słabiakami.... modlmy się aby nie dostać od Lazio ze 5-0 w Pucharze Włoch......
:? :? :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:32

a ja się boję że oni już nawet w Pucharze Włoch się nie zmobilizują :?

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:40

Co jak co ale porażki to się raczej nie spodziewałem :? Poprostu wstyd, mogli by się spiąć chłopaki, naprawdę. Może obniżki finansowe :twisted:

Cóż mogę powiedzieć? Czat opuściłem po 1 połowie bo musiałem iść naswój mecz. Jak widać wiele nie straciłem... Przynajmniej swój mecz wygraliśm 4-1 :twisted:
Jak widać JUVE już sie męczy w tym sezonie. Niech sobie dadzą spokój z Serie A a w PW muszą dać z siebie więcej niż mogą! Jesteśmy skazani na ten sukces :twisted:
Dalej. Czarwona kartka dla Ferrary. Widać, że i naszemu najstarszemu i najbardziej doświadczonemu obrońcy, się w głowie przewraca... :? Iuliano rozumiem, Montero też, ale Ciro mógłby zachować trochę zimnej krwi...

Bramka Ravaneliego :) Nawet gdyby dziś nam wpakował 3 i tak zawsze będę go uwielbiał :twisted:

Liczę niezimernie na PW :!: :twisted: JUVE PER SEMPRE :!:

Obrazek
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 20:57

No jak my dostajemy z Perugią to nie wiem co zrobimy z Lazio :? PW poza zasiengiem :( szkoda ale Juve z taką formą może się schowac (niestety) w PW 4-0 dla Lazio .... NIECH TEN SEZON SIĘ JUŻ SKOŃCZY !

Dawniej Virus[Mauro].
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 21:20

Przegraliśmy, ale prawdę mówiąc, teraz po ochłonieciu z emocji wcale mnie to nie dziwi. Ten mecz był tylko o pietruszkę i drużyna go sobie odpuściła, szanse na drugie miejsce były tylko teoretyczne, a na czwarte spaść nie mogliśmy. Takie podejście piłkarzy do meczu jest dla kibiców wkurzające, ale co zrobić :evil: . Wydaje mi się, że w pozostałych dwóch meczach ligowych powinni wystąpić zawodnicy Primavery, bo o ich motywację nie ma co się martwić, na pewno będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony. Co do finału Coppa Italia, to powinien wyjść ten teoretycznie mocniejszy skład, chociaż jeżeli młodzi by się wykazali, to może należałoby dać im szansę gry w meczu o jakąś stawkę.
Zdobycie Pucharu Włoch sprawiłoby, że sezon nie byłby całkowicie zmarnowany, a poza tym osłodziłoby Lippiemu pożegnanie z Juve.

Zablokowany