Perugia - Juventus 1:0
- Johnny777
- Juventino
Nooo...tak krótko że zdaje mi się że obstawiłeś 3:0 dla Perugii...Bebik pisze:powiem krótko:
mam nadzieję na co najmniej 3:0 :!: :!: :!:
Ja obstawiam 2:1 dla Juve po "męce" straszliwej...bramka w doliczonym czasie.... :?
- BIANCONERI
- Juventino
No cóż,wygląda na to,że nasza forma podyktowana jest głównie brakiem ambicji zawodników i tym,że niedawno Lippi ogłosił swoje odejście z klubu.Żałuje,że nasi zawodnicy nie graja lepiej na sam koniec tego słabego sezonu,chociażby po to,żeby zrobić przyjemnośc kibicom i odchhodzącemu Lippiemu.Dziś przegraliśmy z przedostatnim klubem SerieA czyli Perugia po bramce byłego,znakomitego zawodnika Juventusu-Fabrizio Ravanelliego.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Manifestos
- Juventino
bravo. ravanelli, 1:0, po meczu. koniec wielkiego Juventusu.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Dziadek
- Juventino
Oj chyba nie ma 3-0. Mam pytanie czy chodzilo ci dla juve czy dla Perugii???Bebik pisze:powiem krótko:
mam nadzieję na co najmniej 3:0 :!: :!: :!:
Więc mecz z Perugią skonczył sie....0-1. Juventus niezagrozony spadkiem z 3 miejsca i nie mający szans na awans poprostu odpuścił sobie. Mialem nadzieje że odwdzieczą sie Lippiemu, ale z tego nici
- kouba
- Qualità Juventino
szczerze mówiąć to nie zależało mi na wygranej aż tak bardzo jak np. w połowie tego sezonu. Wiadomo, ze tutaj wygrana czy przegrana nic nie dawała. Jeszcze gdyby to zależało w pewnym stopnu od dymisji Lippiego, to martwiłbym sie tą porażką. Milan zdobył mistrza zasłużenie, a w porównaniu Juve z Roma to Oni zasłużyli bardziej na 2. miejsce. W Juve musi dojść do wielkich zmian. Trzeba kupić nowych zawodników, niekoniecznie gwiazdy, bo one nie zawsze sie liczą. Trzeba nowej krwie w Juve bo to jest druzyna wypalona, która nie ma pomysłu na gre (ja odczułem takie wrażenie) Wielkie brawa dla Ravanelliego, który chyba wiecznie bedzie młody, podobnie jak Baggio.
Teraz najwazniejszy jest rewanż z Lazio. W lidze, jak dla mnie, mogą odpuścić i choćby przegrali wszystko do końca to nie bede zły. Ważny jest PW :!:
Teraz najwazniejszy jest rewanż z Lazio. W lidze, jak dla mnie, mogą odpuścić i choćby przegrali wszystko do końca to nie bede zły. Ważny jest PW :!:
- Wojtom
- Juventino
przegrali i tylko wstyd sobie przynoszą !! jak juz nie chcą grac to niech chociaz na remis ciągną do konca bo widze ze determinacja sięga zenitu..... heh wielka szkoda ze przegrywamy teraz nawet ze słabiakami.... modlmy się aby nie dostać od Lazio ze 5-0 w Pucharze Włoch......
:? :? :?
:? :? :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co jak co ale porażki to się raczej nie spodziewałem :? Poprostu wstyd, mogli by się spiąć chłopaki, naprawdę. Może obniżki finansowe :twisted:
Cóż mogę powiedzieć? Czat opuściłem po 1 połowie bo musiałem iść naswój mecz. Jak widać wiele nie straciłem... Przynajmniej swój mecz wygraliśm 4-1 :twisted:
Jak widać JUVE już sie męczy w tym sezonie. Niech sobie dadzą spokój z Serie A a w PW muszą dać z siebie więcej niż mogą! Jesteśmy skazani na ten sukces :twisted:
Dalej. Czarwona kartka dla Ferrary. Widać, że i naszemu najstarszemu i najbardziej doświadczonemu obrońcy, się w głowie przewraca... :? Iuliano rozumiem, Montero też, ale Ciro mógłby zachować trochę zimnej krwi...
Bramka Ravaneliego
Nawet gdyby dziś nam wpakował 3 i tak zawsze będę go uwielbiał :twisted:
Liczę niezimernie na PW :!: :twisted: JUVE PER SEMPRE :!:
Cóż mogę powiedzieć? Czat opuściłem po 1 połowie bo musiałem iść naswój mecz. Jak widać wiele nie straciłem... Przynajmniej swój mecz wygraliśm 4-1 :twisted:
Jak widać JUVE już sie męczy w tym sezonie. Niech sobie dadzą spokój z Serie A a w PW muszą dać z siebie więcej niż mogą! Jesteśmy skazani na ten sukces :twisted:
Dalej. Czarwona kartka dla Ferrary. Widać, że i naszemu najstarszemu i najbardziej doświadczonemu obrońcy, się w głowie przewraca... :? Iuliano rozumiem, Montero też, ale Ciro mógłby zachować trochę zimnej krwi...
Bramka Ravaneliego

Liczę niezimernie na PW :!: :twisted: JUVE PER SEMPRE :!:

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No jak my dostajemy z Perugią to nie wiem co zrobimy z Lazio :? PW poza zasiengiem
szkoda ale Juve z taką formą może się schowac (niestety) w PW 4-0 dla Lazio .... NIECH TEN SEZON SIĘ JUŻ SKOŃCZY !

Dawniej Virus[Mauro].
- Vimes
- Juventino
Przegraliśmy, ale prawdę mówiąc, teraz po ochłonieciu z emocji wcale mnie to nie dziwi. Ten mecz był tylko o pietruszkę i drużyna go sobie odpuściła, szanse na drugie miejsce były tylko teoretyczne, a na czwarte spaść nie mogliśmy. Takie podejście piłkarzy do meczu jest dla kibiców wkurzające, ale co zrobić :evil: . Wydaje mi się, że w pozostałych dwóch meczach ligowych powinni wystąpić zawodnicy Primavery, bo o ich motywację nie ma co się martwić, na pewno będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony. Co do finału Coppa Italia, to powinien wyjść ten teoretycznie mocniejszy skład, chociaż jeżeli młodzi by się wykazali, to może należałoby dać im szansę gry w meczu o jakąś stawkę.
Zdobycie Pucharu Włoch sprawiłoby, że sezon nie byłby całkowicie zmarnowany, a poza tym osłodziłoby Lippiemu pożegnanie z Juve.
Zdobycie Pucharu Włoch sprawiłoby, że sezon nie byłby całkowicie zmarnowany, a poza tym osłodziłoby Lippiemu pożegnanie z Juve.