Serie A 18/19 (2): JUVENTUS F.C 2-0 Lazio
- CzeczenCZN
- Juventino
Dobra, 3 punkty są, po tej kolejce będziemy w gronie liderów tabeli - drużyn które póki co nie straciły punktów. No i póki co tyle. Ech, to się musi ruszyć. Chyba nie chcemy doprowadzić do tego że Ronaldo powie - "Jestem smutny" - ??
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Luzackie zwycięstwo z Lazio które ani przez minutę nam nie zagroziło, ale ja JP płacz. Na stronie fcInter było więcej optymizmu po przegranej z Sassuolo.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Ja do teraz jestem w szoku jak wyglądał Mandzukić na ostatnie 10 minut. Każdy widział,ze potrzebna jest zmiana nie wiem czemu nie Max
Ronaldo wyszła piękna asysta :-)
Naprawdę nie spodziewajcie się w środku pola wyżyn. Dobrze wiecie kogo tam mamy. Ja od nich oczekuje jedynie dobrej kondycji i dokładności. Nadzieja w Emre Canie.

Naprawdę nie spodziewajcie się w środku pola wyżyn. Dobrze wiecie kogo tam mamy. Ja od nich oczekuje jedynie dobrej kondycji i dokładności. Nadzieja w Emre Canie.

- gimlos
- Juventino
Czyżby w Emre Canie Allegri miał znaleźć swojego legendarnego registe? Dziś naprawdę fajnie grał do przodu, Can-Pjanic-Matuidi/Khedira/Bentancur wygląda na papierze coraz lepiej.
Matuidi natomiast świetny w odbiorze, ale załamywał grą do przodu. Ronaldo naiwnie próbował z nim zagrać ze dwa razy klepkę, ale szybko sobie odpuścił
Matuidi natomiast świetny w odbiorze, ale załamywał grą do przodu. Ronaldo naiwnie próbował z nim zagrać ze dwa razy klepkę, ale szybko sobie odpuścił

- CzeczenCZN
- Juventino
No ja oczekuję że Bentancur i Can wzniosą się na wyżyny, zwłaszcza ten pierwszy który miał być takim kozak talentem.Piotr Juvefan pisze:Naprawdę nie spodziewajcie się w środku pola wyżyn.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
To prawda, niestety za dużo tam "średniości", a za mało "topowości".Piotr Juvefan pisze:Ja do teraz jestem w szoku jak wyglądał Mandzukić na ostatnie 10 minut. Każdy widział,ze potrzebna jest zmiana nie wiem czemu nie MaxRonaldo wyszła piękna asysta :-)
Jedyna nadzieja na progres w tym, że Can odpali.
Bentancur musiałby wskoczyć jakieś 2 poziomy wyżej, względem tego co prezentował dotychczas - nie wydaje mi się to zbyt realne. Póki co jego najważniejszą zaletą jest to, że ma 21 lat, ale i tutaj powoli kończy się czas na odpalenie - w tym sezonie już powinien grać coś sensownego.
- Mily
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Fajnie że wygraliśmy, rywal nie łatwy (chociaż współczuję Lazio, 1szy mecz z Napoli, drugi z Juve...), ale gra wyglądała TRAGICZNIE.
Ktoś wcześniej napisał, ale musze to powtórzyć: grali jakby się pierwszy raz widzieli na oczy. Szok.
Costa dla tego klubu jest nieoceniony.
Ktoś wcześniej napisał, ale musze to powtórzyć: grali jakby się pierwszy raz widzieli na oczy. Szok.
Costa dla tego klubu jest nieoceniony.
- jurson09
- Juventino
Widzę że u grupy #Allegriout nieprzerwany ból dupy
Jest komplet punktów, ale naszym wysublimowanym estetom nadal brakuje piękna. Smuteczek, tym bardzie,j że grono naszych szanownych ekspertów po dwoch kolejkach wie jak będzie wyglądał cały sezon. Można szykować popcorn bo karawana gównoburzy ruszyła pełną parą 

Juve per sempre sara...!!!!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Swoją drogą legendarny SMS bardzo szybko rozmienił się na drobne. Słaby na tle słabego w drugiej połowie Lazio 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Eleven Sport następną transmisję naszego meczu przeprowadzi we współpracy z flashscore
bo nie ma sensu męczyć oczu :C
Współczuje Ronaldo..

Współczuje Ronaldo..
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- gregor_g4
- Juventino
Proste. Bo serie A wygramy, a w CL znowu odpadniemy przez własne frajerstwo.jurson09 pisze:Widzę że u grupy #Allegriout nieprzerwany ból dupyJest komplet punktów, ale naszym wysublimowanym estetom nadal brakuje piękna. Smuteczek, tym bardzie,j że grono naszych szanownych ekspertów po dwoch kolejkach wie jak będzie wyglądał cały sezon. Można szykować popcorn bo karawana gównoburzy ruszyła pełną parą
Cristiano czy Pipita? Żadna róznica. Tam mógłby Rasiak stać bo i tak drużyna nie stwarza mu okazji. Brawo Max.
- jackop
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ja też. Próbował coś pokombinować przynajmniej z 5 zawodnikami: Matuidim, Mario, Cancelo, Sandro i Berną. Za każdym razem skutek był tragiczny z powodu za wolnego tempa, niedokladnosci, za słabej motoryki. Higuain był w sam raz, Cristiano zawyża poziom tego zespołu na każdej płaszczyźnie.LukaszG / DLuGi pisze:Współczuje Ronaldo..

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Piotr Juvefan
- Juventino
Z czasem może tak być: Bentancur-Pjanić-Can. Na razie jest Khedira i Matuidi do wygryzienia,ale moim zdaniem Matuidi nie grał dzisiaj źle.Tony Montana pisze:To prawda, niestety za dużo tam "średniości", a za mało "topowości".Piotr Juvefan pisze:Ja do teraz jestem w szoku jak wyglądał Mandzukić na ostatnie 10 minut. Każdy widział,ze potrzebna jest zmiana nie wiem czemu nie MaxRonaldo wyszła piękna asysta :-)
Jedyna nadzieja na progres w tym, że Can odpali.
Bentancur musiałby wskoczyć jakieś 2 poziomy wyżej, względem tego co prezentował dotychczas - nie wydaje mi się to zbyt realne. Póki co jego najważniejszą zaletą jest to, że ma 21 lat, ale i tutaj powoli kończy się czas na odpalenie - w tym sezonie już powinien grać coś sensownego.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cóż demony przeszłości powracają, a oczy znów krwawią. Znów żadnego pomysłu, środek pomocy nie istnieje, a Krycha nie ma z kim pograć. Słabo Sandro, więcej spodziewałem się po Cancelo. Jeszcze jeden mecz bez gola Cristiano i może się zrobić nie ciekawie. Wcześniej Igła nie dostawał piłek, teraz nie dostaje ich Ronaldo. Dobrze Wojtek.

Kwintesencją naszej ofensywy była dzisiaj akcja w której Sandro sam nie poradnie zbiegał ze środka do lewej strony, potem piłka poszłą do Cancelo i... o naszych środkowych obrońców.
gimlos Też mi się Can podobał. W przeciwieństwie do Pjanica próbował prostopadłych zagrać. Pjanic został z nich jakby wykastrowany. Podaje jedynie do najbliższego partnera, nawet nie próbuje przerzucać piłki.
jackop pisze:Ja też. Próbował coś pokombinować przynajmniej z 5 zawodnikami: Matuidim, Mario, Cancelo, Sandro i Berną. Za każdym razem skutek był tragiczny z powodu za wolnego tempa, niedokladnosci, za słabej motoryki. Higuain był w sam raz, Cristiano zawyża poziom tego zespołu na każdej płaszczyźnie.LukaszG / DLuGi pisze:Współczuje Ronaldo..

Bo cały czas ofensywa bazuje na indywidualnościach, a tylko on potrafi wziąć piłkę i ruszyć w stronę bramki.Mily pisze:Costa dla tego klubu jest nieoceniony.
Kwintesencją naszej ofensywy była dzisiaj akcja w której Sandro sam nie poradnie zbiegał ze środka do lewej strony, potem piłka poszłą do Cancelo i... o naszych środkowych obrońców.
gimlos Też mi się Can podobał. W przeciwieństwie do Pjanica próbował prostopadłych zagrać. Pjanic został z nich jakby wykastrowany. Podaje jedynie do najbliższego partnera, nawet nie próbuje przerzucać piłki.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2018, 20:22 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 2 razy.