Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Olek1987
- Juventino
Reklamował. Nie bede wklejał zdjęcia, wystarczy wpisać w google.ballack13 pisze:prawdopodobnie masz racje
- w ubiegłym roku z tego co poszukałem tak krótko po necie takżę CR nie reklamował nowych strojów.
Zero szacunku dla Pogby
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości 

- gucio_juve
- Juventino
Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)
- Argonessar
- Juventino
Ciekawe jak to się skończy. Bardzo ciekawe. Ja jestem, od momentu niedoszłego transferu Aguero, bardzo ostrożny w napalaniu się na transfery bo nie chcę znowu się tak rozczarować, ale... jak czytam co piszecie, koledzy i koleżanki, to mimowolnie uśmiech pojawia się na twarzy.Tony Montana pisze:Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości

- Poulinho
- Juventino
Sprawdziłem, kilka samolotów (prywatnych - więc bez podania dokąd) leci z Mediolanu w stronę Hiszpaniijakku1 pisze:<popcorn>CavAllano pisze:Dobrze zrozumiałeś.zakiii pisze:Dobrze zrozumiałem? Marotta i Paratici w drodze do Madrytu?
Kto sprawdzi loty na flightradar?:prochno:

- ballack13
- Juventino
hmm chyba jednak nieOlek1987 pisze:Reklamował. Nie bede wklejał zdjęcia, wystarczy wpisać w google.ballack13 pisze:prawdopodobnie masz racje
- w ubiegłym roku z tego co poszukałem tak krótko po necie takżę CR nie reklamował nowych strojów.
patrz np. tutaj jedna z prezentacji
http://www.sport.pl/pilka/5,65082,21258356.html?i=3
https://www.realmadryt.net/aktualnosci/ ... nosci.html
https://www.realmadryt.net/aktualnosci/ ... eria_.html
głównie Bale
sądzę że gdyby CR7 mógł reklamować to byłby 1 twarzą
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dokładnie, Cannavaro mimo że dostał złotą piłkę za sezon w Juve, zaliczony był jako zwycięzca w barwach Realu.gucio_juve pisze:Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)
Dawniej Virus[Mauro].
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Bo pod newsami wypowiada się wyłącznie leniwy plebs, pikniki i sezonowcy - they know nothing like Jon Snow. Nie to co forum, miejsce dyskusji prawdziwych 'tru' fanów, ultrasów i wszelkiego rodzaju ekspertówTony Montana pisze:Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości

Jedyni niezbywalni dla mnie zawodnicy na ten moment to: Chiellini, Sandro i Pjanić. Co do reszty, to niech się dzieje wola Marotty

Karuzela na Ronaldo tak nakręcona, że ludzie na forum analizują możliwe konsekwencje giełdowe dla Juventusu i spierają się o kontrakt reklamowy Portugalczyka

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ManInBlack87
- Juventino

- centrocampista
- Interista
Zapomnij. Złotą Piłkę zdobywali Ronaldo i Perez. :C Perez prawdopodobnie sprowadzi Neymara i wtedy to jemu przypadnie ta nagroda.gucio_juve pisze:Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)
- Aquaman
- Madridista
Witam wszystkich serdecznie, jestem kibicem Realu i zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby pogratulować wam transferu Ronaldo. Nie mam wątpliwości że ten transfer dojdzie do skutku bo już zbyt poważne źródła o tym piszą, no i chyba każdy ogarniający kibic Realu już przed rokiem wiedział że to będzie ostatni sezon Crisa w Madrycie. Co prawda kierunek dosyć niespodziewany ale za to tym bardziej należy się wam szacunek bo zgarnęliście go sprzed nosa innym dużym firmom. Na pewno CR7 przyniesie wam wiele dobrego i być może w końcu tą upragnioną Ligę Mistrzów, a już na pewno dacie światu bardzo wyraźnie znać że jesteście na tym samym poziomie co Real, Barca czy Bayern, marketingowo bo sportowo już jesteście od jakiegoś czasu.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To w dzisiejszych czasach jest piękne... Szacunek i brawa za ten post jak za bramkę przewrotka CR7 w meczu z nami.Aquaman pisze:Witam wszystkich serdecznie, jestem kibicem Realu i zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby pogratulować wam transferu Ronaldo. Nie mam wątpliwości że ten transfer dojdzie do skutku bo już zbyt poważne źródła o tym piszą, no i chyba każdy ogarniający kibic Realu już przed rokiem wiedział że to będzie ostatni sezon Crisa w Madrycie. Co prawda kierunek dosyć niespodziewany ale za to tym bardziej należy się wam szacunek bo zgarnęliście go sprzed nosa innym dużym firmom. Na pewno CR7 przyniesie wam wiele dobrego i być może w końcu tą upragnioną Ligę Mistrzów, a już na pewno dacie światu bardzo wyraźnie znać że jesteście na tym samym poziomie co Real, Barca czy Bayern, marketingowo bo sportowo już jesteście od jakiegoś czasu.
P.s To się naprawdę dzieje?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z tym lotem chyba bullshit, bo Tuttojuve poinformowało, że Marotta dopiero co opuścił siedzibę i jest w drodze do Mediolanu. Chyba, że ma dublera do zadań specjalnych.
@Aquaman
Dzięki za wpis.
@Aquaman
Dzięki za wpis.