Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:16

ballack13 pisze:prawdopodobnie masz racje
- w ubiegłym roku z tego co poszukałem tak krótko po necie takżę CR nie reklamował nowych strojów.
Reklamował. Nie bede wklejał zdjęcia, wystarczy wpisać w google.

Zero szacunku dla Pogby
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:17

Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości :prochno:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:19

Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)

Argonessar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:20

Tony Montana pisze:Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości :prochno:
Ciekawe jak to się skończy. Bardzo ciekawe. Ja jestem, od momentu niedoszłego transferu Aguero, bardzo ostrożny w napalaniu się na transfery bo nie chcę znowu się tak rozczarować, ale... jak czytam co piszecie, koledzy i koleżanki, to mimowolnie uśmiech pojawia się na twarzy. :prochno:

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:21

jakku1 pisze:
CavAllano pisze:
zakiii pisze:Dobrze zrozumiałem? Marotta i Paratici w drodze do Madrytu?
Dobrze zrozumiałeś.
<popcorn>

Kto sprawdzi loty na flightradar?:prochno:
Sprawdziłem, kilka samolotów (prywatnych - więc bez podania dokąd) leci z Mediolanu w stronę Hiszpanii :P

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:28

Olek1987 pisze:
ballack13 pisze:prawdopodobnie masz racje
- w ubiegłym roku z tego co poszukałem tak krótko po necie takżę CR nie reklamował nowych strojów.
Reklamował. Nie bede wklejał zdjęcia, wystarczy wpisać w google.
hmm chyba jednak nie
patrz np. tutaj jedna z prezentacji
http://www.sport.pl/pilka/5,65082,21258356.html?i=3

https://www.realmadryt.net/aktualnosci/ ... nosci.html
https://www.realmadryt.net/aktualnosci/ ... eria_.html

głównie Bale

sądzę że gdyby CR7 mógł reklamować to byłby 1 twarzą

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:29

gucio_juve pisze:Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)
Dokładnie, Cannavaro mimo że dostał złotą piłkę za sezon w Juve, zaliczony był jako zwycięzca w barwach Realu.

Dawniej Virus[Mauro].
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:30

Tony Montana pisze:Zauważyłem, że pod newsami panuje zdecydowanie mniejszy entuzjazm, niż na forum - i odnośnie szans i odnoście wzrostu jakości :prochno:
Bo pod newsami wypowiada się wyłącznie leniwy plebs, pikniki i sezonowcy - they know nothing like Jon Snow. Nie to co forum, miejsce dyskusji prawdziwych 'tru' fanów, ultrasów i wszelkiego rodzaju ekspertów :D

Jedyni niezbywalni dla mnie zawodnicy na ten moment to: Chiellini, Sandro i Pjanić. Co do reszty, to niech się dzieje wola Marotty :P

Karuzela na Ronaldo tak nakręcona, że ludzie na forum analizują możliwe konsekwencje giełdowe dla Juventusu i spierają się o kontrakt reklamowy Portugalczyka :prochno:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
ManInBlack87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:44

Obrazek

centrocampista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:49

gucio_juve pisze:Jakby ten transfer się ziścił i Ronaldo dostał złotą piłkę w grudniu 2018, to będzie jako piłkarz Juventusu Turyn, prawda? Pierwszy od 2003 gdzie Nedved dostał ? (podobnie było z Cannavaro?)
Zapomnij. Złotą Piłkę zdobywali Ronaldo i Perez. :C Perez prawdopodobnie sprowadzi Neymara i wtedy to jemu przypadnie ta nagroda.

Aquaman

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 14:56

Witam wszystkich serdecznie, jestem kibicem Realu i zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby pogratulować wam transferu Ronaldo. Nie mam wątpliwości że ten transfer dojdzie do skutku bo już zbyt poważne źródła o tym piszą, no i chyba każdy ogarniający kibic Realu już przed rokiem wiedział że to będzie ostatni sezon Crisa w Madrycie. Co prawda kierunek dosyć niespodziewany ale za to tym bardziej należy się wam szacunek bo zgarnęliście go sprzed nosa innym dużym firmom. Na pewno CR7 przyniesie wam wiele dobrego i być może w końcu tą upragnioną Ligę Mistrzów, a już na pewno dacie światu bardzo wyraźnie znać że jesteście na tym samym poziomie co Real, Barca czy Bayern, marketingowo bo sportowo już jesteście od jakiegoś czasu.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 15:01

Aquaman pisze:Witam wszystkich serdecznie, jestem kibicem Realu i zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby pogratulować wam transferu Ronaldo. Nie mam wątpliwości że ten transfer dojdzie do skutku bo już zbyt poważne źródła o tym piszą, no i chyba każdy ogarniający kibic Realu już przed rokiem wiedział że to będzie ostatni sezon Crisa w Madrycie. Co prawda kierunek dosyć niespodziewany ale za to tym bardziej należy się wam szacunek bo zgarnęliście go sprzed nosa innym dużym firmom. Na pewno CR7 przyniesie wam wiele dobrego i być może w końcu tą upragnioną Ligę Mistrzów, a już na pewno dacie światu bardzo wyraźnie znać że jesteście na tym samym poziomie co Real, Barca czy Bayern, marketingowo bo sportowo już jesteście od jakiegoś czasu.
To w dzisiejszych czasach jest piękne... Szacunek i brawa za ten post jak za bramkę przewrotka CR7 w meczu z nami.

P.s To się naprawdę dzieje?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 15:03

Po prostu dzieje się bo inaczej być nie może :D
To zaszło zdecydowanie za daleko aby było tylko zwykłą plotą.

Obrazek
Aquaman

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 15:03

Tak to się dzieje. Już nie ma odwrotu, CR7 jest wasz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 15:13

Z tym lotem chyba bullshit, bo Tuttojuve poinformowało, że Marotta dopiero co opuścił siedzibę i jest w drodze do Mediolanu. Chyba, że ma dublera do zadań specjalnych. :smile:

@Aquaman
Dzięki za wpis. :ok:

Zablokowany