Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Higuain jest idealnym przykładem ofensywnej kastracji zespołu przez Maxa. Bardzo jestem ciekaw tego okienka i przyszłego sezonu, bo póki co mamy masę chorych plotek. Nawet Can w dalszym ciągu jest wielką niewiadomą!
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- tom_gru
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
To już jest kwestia dżentelmeńskiej umowy pomiędzy klubami i rozliczenia transferu, zwłaszcza gdy CFC chce kupić Higuaina, którego Juve nie musi sprzedawać. Prawnie jest to możliwe i jest to legalny sposób na obejście klauzuli anty-Juve (swoją drogą klauzula taka może być nie zgodna z prawem UE i zasadami zdrowej konkurencji).Poprostu pisze:Z całym szacunkiem ale na prawdę trzeba być zdeka psychicznym aby myśleć, że CFC kupi dla nas Icara.
"Stara miłość nie rdzewieje... z Juve od ponad 20 lat"
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Z pewnością zrobią to dla nas kosztem przyszłych relacji handlowych z Interem. Te plotki z Chelsea pojawiły się pewnie dlatego, że klub z Londynu szuka środkowego napastnika, a nawet dziś był news, że Icardi jest w kręgu ich zainteresowań. Dlatego nie ma co liczyć na pomoc ze strony Chelsea, bo jak kupią Mauro, to na własne potrzeby, a nie po to, by wymienić się z Juve.tom_gru pisze:To już jest kwestia dżentelmeńskiej umowy pomiędzy klubami i rozliczenia transferu, zwłaszcza gdy CFC chce kupić Higuaina, którego Juve nie musi sprzedawać. Prawnie jest to możliwe i jest to legalny sposób na obejście klauzuli anty-Juve (swoją drogą klauzula taka może być nie zgodna z prawem UE i zasadami zdrowej konkurencji).Poprostu pisze:Z całym szacunkiem ale na prawdę trzeba być zdeka psychicznym aby myśleć, że CFC kupi dla nas Icara.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Obudź się Andrzej, zesrałeś się. Jak to mówią w pewnym memeie.Donnie pisze:A może by tak z Dybali zrobić tego wysuniętego napastnika, pozwolić Pjaniciowi grać wyżej, a skupić się na pozyskaniu topa do pomocy?
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Coś tu skrobią: https://oracolorn.it/post/25/milan-oper ... in-attacco ,że Bonaventura + hajsy za Higuaina 
Nie wiem czy źródło dobre czy słabe, ale poplotkować można, już widzę miny niektórych gdyby to doszło do skutku :C

Nie wiem czy źródło dobre czy słabe, ale poplotkować można, już widzę miny niektórych gdyby to doszło do skutku :C
- wieczorek00
- Juventino
Ale jak to? Grać ofensywnie? Allegri jeszcze wam nie wpoił, że najważniejsza jest defensywa i wystarczy strzelić jednego gola i nie stracić żadnego.Donnie pisze:A może by tak z Dybali zrobić tego wysuniętego napastnika, pozwolić Pjaniciowi grać wyżej, a skupić się na pozyskaniu topa do pomocy?
- Tony Montana
- Juventino
W sumie to źródło może być mocne, ponieważ niby jaki pierwszy informował o Ancelottim w Napoli: https://oracolorn.it/post/2/napoli-per- ... -ancelotti
Tak więc Panowie szykujemy się na Bonaventurę

- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nawet nie żartuj, sięgnęlibyśmy dnaTony Montana pisze:W sumie to źródło może być mocne, ponieważ niby jaki pierwszy informował o Ancelottim w Napoli: https://oracolorn.it/post/2/napoli-per- ... -ancelotti

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- TheDreamer
- Juventino
Zapowiada się kolejne pełne chaosu okienko transferowe, Marotta ponownie nie ma pomysłu jak wzmocnić drużynę , ale za to świetnie mu idzie co roczne jej osłabianie.
Lekką ręką oddajemy młodych zdolnych, jak zawsze jesteśmy chętni do sprzedaży kluczowych graczy, szukamy zawodników na dobrze obsadzone pozycję, a te które rzeczywiście wymagają wzmocnień są olewane i kupujemy byle kogo. Do tego dodać trenera bez wizji, pomysłu, który nie daję szans młodym graczom i ciągle stawia na starych bądź przeraźliwie słabych graczy, kiedyś to musi j...
Lekką ręką oddajemy młodych zdolnych, jak zawsze jesteśmy chętni do sprzedaży kluczowych graczy, szukamy zawodników na dobrze obsadzone pozycję, a te które rzeczywiście wymagają wzmocnień są olewane i kupujemy byle kogo. Do tego dodać trenera bez wizji, pomysłu, który nie daję szans młodym graczom i ciągle stawia na starych bądź przeraźliwie słabych graczy, kiedyś to musi j...

- Osgiliath
- Juventino
Coś mi się nie wydaje z tym Bonaventurą u nas + hajs za Igłę, kiedy wszystko wskazuje na to, że Milan będzie poza pucharami i będą musieli zacisnąć pasa, a jak zrobią jakieś transfery to raczej nie spektakularne.
Coraz bardziej zastanawiające są te ploty dotyczące Icardiego... Ok, ubrania wandy/posty brata Dybali mogą być śmieszkami, no ale...
Coś ten SMS do Realu mi nie pasuje, oby tam dłubali przy Neymarze w dealu za CR
Coraz bardziej zastanawiające są te ploty dotyczące Icardiego... Ok, ubrania wandy/posty brata Dybali mogą być śmieszkami, no ale...

- Tony Montana
- Juventino
Absolutnie nie wierzę w to, że Milan będzie poza pucharami. Dostaną jakąś karę w postaci -3 mniej graczy zgłoszonych do LE, jakaś powiedźmy grzywna i na tym się skończy. Będą jeszcze odwołania, temat z czasem przyschnie i spokojnie w pucharach zagrają. Przynajmniej tak mówią/piszą eksperci.Osgiliath pisze:Coś mi się nie wydaje z tym Bonaventurą u nas + hajs za Igłę, kiedy wszystko wskazuje na to, że Milan będzie poza pucharami i będą musieli zacisnąć pasa, a jak zrobią jakieś transfery to raczej nie spektakularne.
A z tym Bonaventurą to zobaczymy co wyjdzie, chyba się interesujemy gościem, jakieś zapytania na pewno poszły. A co z tego wyjdzie to czas pokaże