Czy gdyby Del Piero odszedł pokochalibyście jego nowy klub?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2004, 17:56

Mam nadzieje że Alex nigdy nie odejdzie.Ale jeśli by sie tak stało to Juve było, jest i będzie moim ukochanym klubem.Nawet jeśli Del Piero odejdzie sercem będe zawsze przy JUVE,ale będe chciał żeby Alexowi sie jak najlepiej powodziło w nowym klubie.FORZA JUVE 'Forever'.

Lechug

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2004, 21:23

Nie sadze zeby Del Piero odszedl ale jesli tak to zostane przy Juventusie, pokochalem ten klub jak gral Roberto Baggio, odszedl do Milanu, a mimo wszystko milanu nie lubie... Wszystko zalezy gdzie by poszedl, ale z powodu jego odejscia raczej innego klubu nie polubie...

JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 20:24

BiancoNerri_ pisze:Mam nadzieje że Alex nigdy nie odejdzie.Ale jeśli by sie tak stało to Juve było, jest i będzie moim ukochanym klubem.Nawet jeśli Del Piero odejdzie sercem będe zawsze przy JUVE,ale będe chciał żeby Alexowi sie jak najlepiej powodziło w nowym klubie.FORZA JUVE 'Forever'.
Ja tak samo. Szkoda by było stracić Alexa, ale Juve zawsze jest moim ukochanym klubem. "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" :wink:

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:17

Nie kibicuje Del Piro tylko drużynie - JUVENTUSOWI :!:
Więc jak Olek by odszedł napewno nie pokochałbym jego nowego klubu.
Zwłaszcza jak by to był Real Madryt :evil:

k.d7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 16:46

8) ej chyba jest tu jakieś nieporozumienie..... ja kibicuje juve.... całemu./... a nie tylko alexowi.......... takim fanom ktorzy sa z juve bo kochaja alexa to dziekuje........ w każdym razie gdyby odszedł to to był by troche szok, ale jakoś bym to przeżył........sa teraz lepsi........ :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 17:08

Kibicuje dalej Juve :!:
Mimo wszystko Alex jest tylko zawodnikiem, a fakt, ze gra w Juve sprawia, iz jest jenym z moich ulubionych pilkarzy (kolo pozostalych graczy Juve). Mysle, ze nadal sledzilbym kariere Del Piero i interesowal sie jego osoba, jednak napewno nie zrezygnowalbym z Juve :!:
JUVE ponad wszystko :!:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 17:31

a kto to jest Del Piero?

calma calma
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 18:26

Ja tam jestem fanem Juve nie Del Piero... Gdyby odszedł no cóż pamietał bym o nim i miałbym dla niego pełen szacunek, ale on nigdy nie przyćmi Juve. Do jakiego klubu by nie poszedł to juz by mnie malo interesowalo... Zidan poszedl do Realu a ja i tak nadal uwazam go za bardzo dobrego pilkarza i pamietam co zrobil dla Juve. Z Del Piero było by tak samo, ale napewno nie interesowalbnym sie nim tak jak Juve.

Obrazek
Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:47

jakby alex odszedl to bym kibicowal dalej juve, a mozry bym takrze polubil jego nowy klub zalerzy gdzie by odszedl :twisted:

Juvef@n

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2004, 14:48

Ja jestem pewien że Del Piero nigdy nie opuści Juve.

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 10:22

:-D :) :? :) :-D Nawet gdyby Del Piero odszedł z JUVENTUSU to i tak całym sercem byłbym dalej za JUVE. Jak narazie niema takiej rzeczy przez któro miałbym znienawidzić team Bianconerich. Ale JUVE bez Del Piero - to już nie to samo. Alex jest moim idolem, jego odejście jest niemożliwe, a nawet gdyby sie tak stało, to prawdopodobnie nadal bym śledził jego poczyniania w nowej drużynie, i słowa złego bym niepowiedział na jego nowy zespół. (pod warunkem jeżeli to niebył by REal, ManU ani Barca, bo tego bym niezniósł). :twisted: :lol: :!: :lol: :twisted:

ODPOWIEDZ