Czy gdyby Del Piero odszedł pokochalibyście jego nowy klub?
- kouba
- Qualità Juventino
ja uwielbiam każdego piłkarza co gra w Juve jednakowo i z tego wynika, ze musiałbym kibicować tym zespołom do których odeszli Nasi piłkarze :? Czemu akurat Del Piero
Oczywiscie ja bardzo lubie te zespoły w których graja Nasi byli piłkarze, ale to tylko przez niedługi czas i zalezy gdzie odeszli. Bo np. Real to odpada :twisted: A Takiemu Davidsowi i Barsie to kibicuje, ale to też nie od dzis, ani od przejścia Edgara. Poprostu Brasie troszke kibicowałem wcześniej
Więc ja nigdy nie przestane kibicować Juve, obojetnie jacy piłkarze tutaj bedą grali i gdzie poodchodzą

Oczywiscie ja bardzo lubie te zespoły w których graja Nasi byli piłkarze, ale to tylko przez niedługi czas i zalezy gdzie odeszli. Bo np. Real to odpada :twisted: A Takiemu Davidsowi i Barsie to kibicuje, ale to też nie od dzis, ani od przejścia Edgara. Poprostu Brasie troszke kibicowałem wcześniej
Więc ja nigdy nie przestane kibicować Juve, obojetnie jacy piłkarze tutaj bedą grali i gdzie poodchodzą
- KowalFromStolica
- Juventino
No ja nie ukrywając najbardziej z Juve lubię Alexa.Gdyby odszedł do innego klubu to oczywiście nie przestał bym kochać Juventusu... ale napewno bacznie bym też obserwował poczynania Alexa w nowym klubie co wiązało by się ze wzrostem szacunku dla tego klubu.Oczywiście pod warunkiem że nie byłby to ani Real ani Man.U. bo wtedy nie wiem co bym zrobił...
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po 1 Alex nigdzie nie odejdzie
po 2 jak juz (choc to nie mozliwe) teoretycznie byl bym za 2 klubami
po 2 jak juz (choc to nie mozliwe) teoretycznie byl bym za 2 klubami
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
NIGDY :!: :!: :!: Ja kocham Juve, a nie Del Piero!! Zreszta on nie odejdzie, bo kto mu da taka kase jak Juve...

- Juverulez!
- Juventino
- Ironek
- Juventino
buehehehe, człowieku te pytanie to miałbyć żart ??? Jak można wogóle pomyśleć żeby się zaczęło kocham inny klub DP to tylko piłkarz, wiadomo utożsamjający sie z JUVE przez wiele lat i wierny naszemu klubowi, ale ja kocham JUVE i tylko JUVE i nie ważne czy by odszedł Del Piero czy inny piłkarz i tak nigdy bym nie pokochał innego klubu. JUVENTUS to jest jedyny klub który kocham, oczywiście jestem kibicem jeszcze kilku, ale kocham tylko JUVE.
- Gość
ja jestem wierny JUVE od 1996 roku i pamietam Del Piero z tamtego finału z Ajaxem kocham go ale Juve jest wazniejsze niz jeden piłkarz.Bede kibicem Juve az do smierci...
- Martin
- Juventino
Hehehe nie ma to jak troche poteoretyzowac... Zalozmy ze Alex odejdzie... O jejku jaka bylaby zaloba... Na pewno ogladalnosc jp drastycznie by spadla....
Ale jesli chodzi o mnie to na pewno bym sie interesowal... W koncu troche w tym Juve pogral.. Jednak nadal na pierwszym miejscu bylby Juve. Chyba nie potrafilbym kibicowac teraz innemu sercu.
Przeciez to tak jak odejsc do innej kobiety... A ja juz mam taki wiek ze zarowno klub jak i kobieta pozostana do konca te same.
FORZA JUVE! FORZA MOJA KOBIETA

Przeciez to tak jak odejsc do innej kobiety... A ja juz mam taki wiek ze zarowno klub jak i kobieta pozostana do konca te same.
FORZA JUVE! FORZA MOJA KOBIETA

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013