# 10 Paul Pogba
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Na to pytanie odpowiedzi udzielą Sami Khedira i Mario Mandżukić :papa:del_aleksander pisze:Czyli dla mnieGarreat pisze:Dalsze lansowanie tezy, jak to świetnie mu idzie w Anglii to jakaś ściema dla ludzi, co nie oglądają nic poza Juve..Poza Juve oglądam dosyć losowo skróty innych spotkań.
Manchester jedynak podniósł się z 2-0 do 2-3 a Pogba rozegrał całe spotkanie. Skoro tak fatalnie grał to jak tłumaczyć jego obecność na boisko? Przy bramkach nie widziałem jego udziału.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to taka ciekawostka: Fantasy Premier League zaliczyło mu asystę przy 3 golu 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dzodzik
- Juventino
A dla mnie jest wręcz odwrotnie. Głupotą jest mówienie, że Pogbie nie idzie. Pierwszy sezon może i miał słabszy, ale ten jeśli chodzi o grę i statystyki ma całkiem przyzwoity. A, że w tej chwili notuje lekką obniżkę formy to inna sprawa.Garreat pisze:Dalsze lansowanie tezy, jak to świetnie mu idzie w Anglii to jakaś ściema dla ludzi, co nie oglądają nic poza
Jego statystyki na ten moment: 3 bramki, 10 asyst w 26 spotkaniach,
dla porównania Pjanic ma 6 bramek, 10 asyst w 32 spotkaniach.
Na odbiór gry Pogby przez kibiców zaważa kwota jego transferu, bo ludzie oczekiwali, że przychodząc do Man Utd będzie miał takie same statystki jak Ronaldo, czy Messi, a nie tędy droga, bo to nie ten sam typ zawodnika.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cóż, ja oglądałem ten mecz i również nie widziałem jego udziału przy bramkach. Ale w drugiej się trochę ogarnął, przestał podawać do przeciwnika i oddał jeden porządny strzał.del_aleksander pisze:Manchester jedynak podniósł się z 2-0 do 2-3 a Pogba rozegrał całe spotkanie. Skoro tak fatalnie grał to jak tłumaczyć jego obecność na boisko? Przy bramkach nie widziałem jego udziału.
Bramki Manchesteru to stały fragment, mega fart i bomba Maticia w doliczonym.
Pewnie stąd to 'Fantasy' w nazwieMaly pisze:to taka ciekawostka: Fantasy Premier League zaliczyło mu asystę przy 3 golu

Czyli co, trzykrotnie (cztero?) tańszy Pjanic wykręca takie same staty...? Ale jakoś nikt mu nie dokleja łatki mega topa.dzodzik pisze:Jego statystyki na ten moment: 3 bramki, 10 asyst w 26 spotkaniach,
dla porównania Pjanic ma 6 bramek, 10 asyst w 32 spotkaniach.
Pogba nie ma liczb, ani nie gra jak zawodnik za 100 baniek. Ma jedynie taką pensję. To chyba oczywiste, że pieniądze wpływają na odbiór zawodnika. Coś jak casus Higuaina u nas.
- Maly
- Juventino
jeśli pominąć tą różnicę 400 minut na boisku to niby tak... ale Pogba wykręca je z gry a Pjanic stałymi fragmentami (w połowie), mają też inne role na boisku... PP w ostatnim sezonie u nas miał 8 goli i 12 asyst w samej lidze i to jest poziom do którego powinien równać Bośniak, nie licząc oczywiście goli i asyst z wolnych i rożnych bo to powinien być bonusGarreat pisze:Czyli co, trzykrotnie (cztero?) tańszy Pjanic wykręca takie same staty...?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Szkoda tylko, że Pogba hasał sobie praktycznie gdzie chciał na boisku a Miralem jest przyspawany do swojej połowy.Maly pisze:jeśli pominąć tą różnicę 400 minut na boisku to niby tak... ale Pogba wykręca je z gry a Pjanic stałymi fragmentami (w połowie), mają też inne role na boisku... PP w ostatnim sezonie u nas miał 8 goli i 12 asyst w samej lidze i to jest poziom do którego powinien równać Bośniak, nie licząc oczywiście goli i asyst z wolnych i rożnych bo to powinien być bonusGarreat pisze:Czyli co, trzykrotnie (cztero?) tańszy Pjanic wykręca takie same staty...?
- Maly
- Juventino
no szkoda, ale jak grał b2b to nie wyglądał na zawodnika za 5mln
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niby takie zagranie może się przydarzyć każdemu, ale nie sposób się jakoś wyzbyć swojej wewnętrznej cebuli i nie zaśmiać z niego i jego „domu”, do którego „wrócił po długich wakacjach”.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- livinglegend
- Juventino
https://www.football-italia.net/119536/ ... a%E2%80%99
Pewnie będą dementi, ale czyżby Pogba wracając "do domu" miał na myśli Manchester, a nie dokładnie Manchester United?
Nie wiem jak ktokolwiek związany z Juve może chcieć jeszcze tego chciwego najemnika.
Pewnie będą dementi, ale czyżby Pogba wracając "do domu" miał na myśli Manchester, a nie dokładnie Manchester United?

Arrivederci Mauro e David 

- naros
- Juventino
Podobno Can klepnięty. Fajnie, ciesze się że ten gracz do nas dołączy jednak obawiam się że jego przejście oznacza zrezygnowanie z Savicia. To byłaby wielka strata. Sergej jest stworzony do grania w Juve.
/ Pomyliłem tematy, można przenieść do Mercato.
/ Pomyliłem tematy, można przenieść do Mercato.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- wagner
- Juventino
Coraz głośniej i śmielej media donoszą o ewentualnym transferze Pogby. Z pierwszej chwili scenariusz odejścia Francuza z Manchesteru wydaje mi się mało prawdopodobny lecz zaraz na myśl przychodzi mi do głowy osoba Raioli, który jest suwerenem w kwsetii decydowaniu o transferze/transferach. Niemniej jednak, w naszym kontekście, możliwość tego transferu oceniam na mało prawdopodobny, pewnie gdyby nie klauzula możliwości wykupu (o ile prawdziwa) oceniłbym tą transakcje na niemożliwą. Piszę w kontekście tego czego lub kogo obecnie brakuje w drużynie Juve - Pogby właśnie.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Raiola miał go zaoferować nie tylko nam, ale też PSG i innym czołowym klubom. To nie jest tak, że Pogba powiedział: "chcę wrócić do Juve".wagner pisze:Coraz głośniej i śmielej media donoszą o ewentualnym transferze Pogby. Z pierwszej chwili scenariusz odejścia Francuza z Manchesteru wydaje mi się mało prawdopodobny lecz zaraz na myśl przychodzi mi do głowy osoba Raioli, który jest suwerenem w kwsetii decydowaniu o transferze/transferach. Niemniej jednak, w naszym kontekście, możliwość tego transferu oceniam na mało prawdopodobny, pewnie gdyby nie klauzula możliwości wykupu (o ile prawdziwa) oceniłbym tą transakcje na niemożliwą. Piszę w kontekście tego czego lub kogo obecnie brakuje w drużynie Juve - Pogby właśnie.