Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 12:09

Marat87 w temacie o Serie A pisze:
MRN pisze:Barella cacy ale Torreira to był na każdym metrze boiska. Kozak z tego Torreiry.
Dlatego jak słyszę o jakiś Praetach, byłych nadziejach Milanu "Krisztantach", to mi się nóż w kieszeni otwiera.
SMS już nie do wyciągnięcia pewnie, to niech biorą tego Torreire, a gadka, że może blokować Mandragore mnie nie przekonuje.
True, true, true :ok: Rzecz jasna nie wiemy jak to jest naprawdę, ale opierając się na doniesieniach nie sposób oprzeć się wrażeniu, że polujemy na jakieś wątpliwe talenty, tymczasem te prawdziwe perełki albo stają się dla nas nie do wyciągnięcia, albo uciekają nam koło nosa.

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 12:12

Piotr Juvefan pisze:https://www.football-italia.net/115984/ ... close-juve

Widziecie to co ja :prochno: ?

Nie wiem czemu,ale ja jestem za i dałbym mu szansę ;)
To co zawsze, czyli umiejętności na poziomie niemal topa, ale dyscyplina i psychika (na i poza boiskiem) na poziomie kilkuletniego dziecka :facepalm:

Prawdopodobnie przez mącicieli w szatni (Bonucci i D.Alves) przegraliśmy zeszłoroczny finał LM. Bałbym się mieć Mario w takiej sytuacji. Wyobrażacie sobie, że taki Chiellini czy Mandzukic mówią mu, że ma więcej biegać? :rotfl:

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 12:16

A z tego co widziałem kilka meczów to Barella większe wrażenie na mnie robi niż Torreira, dlatego wolę tutaj ufać naszym specom od transferów bo akurat jeżeli chodzi o takie transfery to trafiają dobrze i na pewno wiedzą którego z nich wolą.

Zresztą wątpię aby już teraz Mandragora wrócił. Pewnie następny sezon tez pójdzie na wypożyczenie, albo nawet jak Crotone się utrzyma to tam zostanie.

Ciekawe że Pjaca w Shalke wyszedł jako napastnik, może jak będzie tam dalej z powodzeniem grał na tej pozycji będzie to alternatywa jako zastępca Higuaina.

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 12:41

Wracajac do Super Mario, biorac pod uwage sposob pracy Marotty, relacje z Mino i okazje na rynku , ktora sie pojawila (pomijajac fakt ze The Sun to straszna szmata, tak jak nasz Fakt) jednak wierzylbym ze cos jest na rzeczy. Mario to genialny napastnik - pokazuje to w tym sezonie w Nicei. Jesli go ktos dobrze poprowadzi (mysle ze Max da rade) moglby byc super zmienikiem dla Higuaina.
Nic nie tracimy, pewnie i tak bedzie mial klauzule ze po 6 miesiacach lub roku mozna rozwiazac kontrakt bez dodatkowych kosztow po naszej stronie. Brac na probe (moze sie chlop odrodzi).

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 12:48

Ja tam nie chciałbym Balotelliego w Juve, niestety nie mogę uwierzyć w to, że w którymś momencie nie byłoby z nim problemów (mimo, że u nas udawało się utemperować już niejednego zawodnika z charakterem, np. Tevez). W ogóle z pozycją 9-tki mamy mały problem, bo niby mamy w tym momencie wielki wybór jeśli chodzi o graczy ofensywnych, ale z drugiej dobrego zmiennika za Higuaina brakuje, bo jest nim tylko Mandzu, który na szpicy gra średnio, choć ostatnio Pipita nie jest od niego lepszy, ale liczę, że wróci do formy. Także z jednej strony przydałby się jakiś zmiennik Higuaina, a z drugiej mamy naprawdę dużo zawodników ofensywnych. Ale jeśli już mamy szukać to kogoś innego, za Super Mario podziękuję :stop:

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 13:00

Może jeszcze Cassano? Wynocha! Nie potrzebujemy płaczącego. Gracz jednego meczu, i bardziej szurnięty od Teveza.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 13:24

Sky już zdementowało.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 13:56

Przemo90 pisze:Wracajac do Super Mario, biorac pod uwage sposob pracy Marotty, relacje z Mino i okazje na rynku , ktora sie pojawila (pomijajac fakt ze The Sun to straszna szmata, tak jak nasz Fakt) jednak wierzylbym ze cos jest na rzeczy. Mario to genialny napastnik - pokazuje to w tym sezonie w Nicei. Jesli go ktos dobrze poprowadzi (mysle ze Max da rade) moglby byc super zmienikiem dla Higuaina.
Nic nie tracimy, pewnie i tak bedzie mial klauzule ze po 6 miesiacach lub roku mozna rozwiazac kontrakt bez dodatkowych kosztow po naszej stronie. Brac na probe (moze sie chlop odrodzi).
Jak dla mnie facet jest przereklamowany to raz, a dwa, że już widzę jak pokornie zgadza się na rolę zmiennika :smile:
O oczywistościach jak problemy z inteligencją (co przekłada się na realizację zadań taktycznych) nawet nie wspominam.
Ale oczywiście mógłby odpalić bo jakieś "matematyczne szanse" zawsze są.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 14:56

Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.

A.Sanchez - Balotelli - Robben
E.Can - Özil - Wilshere
Shaw - Chiellini - de Vrij - Juanfran
Consigli

Skład wart prawie 300 mln!

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 14:57

Odnośnie Balotelliego.

Szansę można mu dać. Nic to nie kosztuje i można tylko zyskać.
Byłbym ZA!

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 15:04

Crunny pisze:Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.

E.Can - Özil - Wilshere
Consigli

Znając życie Marotta ma w notesie ich wszystkich i tylko czeka na koniec okienka żeby ruszyć na łowy :hellyes:

Obrazek
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 15:37

Balotelli czy nie mi to wszystko jedno. Zarząd pokazał przez ostatnie lata, ze wie co robi. Jeśli Barwuah do nas trafi to widocznie jest to dla nas opłacalne.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 16:47

Ja rozumiem ze bronicie Marotty, ale powaznie Mario idiota Balotelli ? Higuain bedzie mial konkurenta pod wzgledem irytujacego charakteru, jezeli siecto okaze prawda.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 21:47

Crunny pisze:Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.

E.Can - Özil - Wilshere
Consigli

A. Sanchez juz MU, Chiellini powinien zostac w Juve co do E. Cana to wielka zagadka czy juz jest zaklepany czy znow w sie okaze ze to byl tylko plotki.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2018, 22:50

delete

Zablokowany