Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- pumex
- Juventino
True, true, trueMarat87 w temacie o Serie A pisze:Dlatego jak słyszę o jakiś Praetach, byłych nadziejach Milanu "Krisztantach", to mi się nóż w kieszeni otwiera.MRN pisze:Barella cacy ale Torreira to był na każdym metrze boiska. Kozak z tego Torreiry.
SMS już nie do wyciągnięcia pewnie, to niech biorą tego Torreire, a gadka, że może blokować Mandragore mnie nie przekonuje.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
To co zawsze, czyli umiejętności na poziomie niemal topa, ale dyscyplina i psychika (na i poza boiskiem) na poziomie kilkuletniego dzieckaPiotr Juvefan pisze:https://www.football-italia.net/115984/ ... close-juve
Widziecie to co ja?
Nie wiem czemu,ale ja jestem za i dałbym mu szansę

Prawdopodobnie przez mącicieli w szatni (Bonucci i D.Alves) przegraliśmy zeszłoroczny finał LM. Bałbym się mieć Mario w takiej sytuacji. Wyobrażacie sobie, że taki Chiellini czy Mandzukic mówią mu, że ma więcej biegać? :rotfl:
- Virgil
- Juventino
A z tego co widziałem kilka meczów to Barella większe wrażenie na mnie robi niż Torreira, dlatego wolę tutaj ufać naszym specom od transferów bo akurat jeżeli chodzi o takie transfery to trafiają dobrze i na pewno wiedzą którego z nich wolą.
Zresztą wątpię aby już teraz Mandragora wrócił. Pewnie następny sezon tez pójdzie na wypożyczenie, albo nawet jak Crotone się utrzyma to tam zostanie.
Ciekawe że Pjaca w Shalke wyszedł jako napastnik, może jak będzie tam dalej z powodzeniem grał na tej pozycji będzie to alternatywa jako zastępca Higuaina.
Zresztą wątpię aby już teraz Mandragora wrócił. Pewnie następny sezon tez pójdzie na wypożyczenie, albo nawet jak Crotone się utrzyma to tam zostanie.
Ciekawe że Pjaca w Shalke wyszedł jako napastnik, może jak będzie tam dalej z powodzeniem grał na tej pozycji będzie to alternatywa jako zastępca Higuaina.
- Przemo90
- Juventino
Wracajac do Super Mario, biorac pod uwage sposob pracy Marotty, relacje z Mino i okazje na rynku , ktora sie pojawila (pomijajac fakt ze The Sun to straszna szmata, tak jak nasz Fakt) jednak wierzylbym ze cos jest na rzeczy. Mario to genialny napastnik - pokazuje to w tym sezonie w Nicei. Jesli go ktos dobrze poprowadzi (mysle ze Max da rade) moglby byc super zmienikiem dla Higuaina.
Nic nie tracimy, pewnie i tak bedzie mial klauzule ze po 6 miesiacach lub roku mozna rozwiazac kontrakt bez dodatkowych kosztow po naszej stronie. Brac na probe (moze sie chlop odrodzi).
Nic nie tracimy, pewnie i tak bedzie mial klauzule ze po 6 miesiacach lub roku mozna rozwiazac kontrakt bez dodatkowych kosztow po naszej stronie. Brac na probe (moze sie chlop odrodzi).

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ja tam nie chciałbym Balotelliego w Juve, niestety nie mogę uwierzyć w to, że w którymś momencie nie byłoby z nim problemów (mimo, że u nas udawało się utemperować już niejednego zawodnika z charakterem, np. Tevez). W ogóle z pozycją 9-tki mamy mały problem, bo niby mamy w tym momencie wielki wybór jeśli chodzi o graczy ofensywnych, ale z drugiej dobrego zmiennika za Higuaina brakuje, bo jest nim tylko Mandzu, który na szpicy gra średnio, choć ostatnio Pipita nie jest od niego lepszy, ale liczę, że wróci do formy. Także z jednej strony przydałby się jakiś zmiennik Higuaina, a z drugiej mamy naprawdę dużo zawodników ofensywnych. Ale jeśli już mamy szukać to kogoś innego, za Super Mario podziękuję 

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jak dla mnie facet jest przereklamowany to raz, a dwa, że już widzę jak pokornie zgadza się na rolę zmiennikaPrzemo90 pisze:Wracajac do Super Mario, biorac pod uwage sposob pracy Marotty, relacje z Mino i okazje na rynku , ktora sie pojawila (pomijajac fakt ze The Sun to straszna szmata, tak jak nasz Fakt) jednak wierzylbym ze cos jest na rzeczy. Mario to genialny napastnik - pokazuje to w tym sezonie w Nicei. Jesli go ktos dobrze poprowadzi (mysle ze Max da rade) moglby byc super zmienikiem dla Higuaina.
O oczywistościach jak problemy z inteligencją (co przekłada się na realizację zadań taktycznych) nawet nie wspominam.
Ale oczywiście mógłby odpalić bo jakieś "matematyczne szanse" zawsze są.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.
A.Sanchez - Balotelli - Robben
E.Can - Özil - Wilshere
Shaw - Chiellini - de Vrij - Juanfran
Consigli
Skład wart prawie 300 mln!
E.Can - Özil - Wilshere
Consigli
- Piotr Juvefan
- Juventino
Crunny pisze:Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.
E.Can - Özil - Wilshere
Consigli
Znając życie Marotta ma w notesie ich wszystkich i tylko czeka na koniec okienka żeby ruszyć na łowy :hellyes:

- Shadow Marshall
- Juventino
Balotelli czy nie mi to wszystko jedno. Zarząd pokazał przez ostatnie lata, ze wie co robi. Jeśli Barwuah do nas trafi to widocznie jest to dla nas opłacalne.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ja rozumiem ze bronicie Marotty, ale powaznie Mario idiota Balotelli ? Higuain bedzie mial konkurenta pod wzgledem irytujacego charakteru, jezeli siecto okaze prawda.
- juvemaroko
- Juventino
A. Sanchez juz MU, Chiellini powinien zostac w Juve co do E. Cana to wielka zagadka czy juz jest zaklepany czy znow w sie okaze ze to byl tylko plotki.Crunny pisze:Dziwne, że już 22 stycznia, a tacy piłkarze wciąż są dostępni za darmo: https://www.transfermarkt.pl/statistik/endendevertraege Zwykle w pierwszej połowie stycznia większość schodziła z rynku.
E.Can - Özil - Wilshere
Consigli