LaLiga
- joy
- Katalończyk
Anoeta to zaklęty stadion dla Barcelony, ostatnie ligowe zwycięstwo w 2007 roku. Chociaż w ostatnim sezonie udało się odczarować stadion bo wygrana, ale z drugiej strony połowiczna by tylko w Pucharze Króla. Jednak jeśli gdzieś obstawiać stratę punktów Barcelony to właśnie tam :].
Chociaż ja mam wrażenie, że dzisiaj Barcelonie jednak uda się sięgnąć po komplet. A jeśli już stawiać to może czysty X?
Chociaż ja mam wrażenie, że dzisiaj Barcelonie jednak uda się sięgnąć po komplet. A jeśli już stawiać to może czysty X?
- Vimes
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
Perez ma chyba słabość do Zidane'a, bo nie jest możliwością, żeby jakikolwiek inny trener nadal pracował w Realu. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku. Jeżeli do tej pory go nie zwolnił, to podejrzewam, że decydujące będzie starcie z PSG.
Ronaldo fa-ta-lny. Kolejny żenujący mecz w jego wykonaniu. Ma problemy z prostym podaniem. Nie żartuję, jak teraz porównam go do Sturaro. Chociaż w sumie w jego grze nic się nie zmieniło na przestrzeni ostatnich dwóch lat - nadal jego wkładem są tylko i wyłącznie bramki. Wtedy grał słabo, ale bramki padały, teraz gra słabo, ale bramek nie ma i od razu widać efekty. Doceniam i szanuję jego liczby, ale zakrzywiają niestety one obraz o tym zawodniku.
Szykuje się kolejne zwariowane okienko transferowe. Obstawiam, że Real lekką ręką wyda jakieś pół miliarda.
Ronaldo fa-ta-lny. Kolejny żenujący mecz w jego wykonaniu. Ma problemy z prostym podaniem. Nie żartuję, jak teraz porównam go do Sturaro. Chociaż w sumie w jego grze nic się nie zmieniło na przestrzeni ostatnich dwóch lat - nadal jego wkładem są tylko i wyłącznie bramki. Wtedy grał słabo, ale bramki padały, teraz gra słabo, ale bramek nie ma i od razu widać efekty. Doceniam i szanuję jego liczby, ale zakrzywiają niestety one obraz o tym zawodniku.
Szykuje się kolejne zwariowane okienko transferowe. Obstawiam, że Real lekką ręką wyda jakieś pół miliarda.

- ewerthon
- Juventino
Benitez w Realu nie zdążył nic wygrać. Zidane nie mając doświadczenia na najwyższym szczeblu wygrał LM dwa razy z rzędu jak nikt inny w historii. Wcale mnie nie dziwi, że ma taki kredyt zaufania.pablo1503 pisze:. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Nie ma co się oszukiwać. Każdy innym trener z Realu by już poleciał na kopach. Jeżeli Ziziu się nie obudzi i nie ogarnie tego co się tam dzieje to też go wyrzucą.
- pablo1503
- Juventino
E tam, Ancelotti wygrał im upragnioną LM po kilkunastu latach, a i tak poleciał chwilę później. Tam nie ma skrupułów.ewerthon pisze:Benitez w Realu nie zdążył nic wygrać. Zidane nie mając doświadczenia na najwyższym szczeblu wygrał LM dwa razy z rzędu jak nikt inny w historii. Wcale mnie nie dziwi, że ma taki kredyt zaufania.pablo1503 pisze:. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
gdzieś czytałem, że tak właśnie ma się stać ale zastanawiam się czy na pewno Zizu dotrwa do lutego... niby Ronaldo zawsze w CL wygląda jak inny zawodnik także zobaczymy, ogólnie jego forma raczej potwierdza to o czym każdy wie - wieku nie oszukasz, możesz mieć i super sezon po 30 ale regularności w ofensywie już po prostu nie będzie i tyle, Iglę czeka to samo a porównajcie tu jeszcze różnice klas obu zawodników... może jakby Ronaldo zaczął grać jak Messi, tj. biegać po 5km na mecz, to może przedłużyłby swoją karierę ale to raczej nie w jego charakterzepablo1503 pisze:Jeżeli do tej pory go nie zwolnił, to podejrzewam, że decydujące będzie starcie z PSG.
i co do Zidane jeszcze to nie sztuka go zwolnić w środku sezonu tylko trzeba mieć go jeszcze kim zastąpić
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Moim zdaniem Messi jest w wielkiej formie i oczywiscie Barcelona dobrze gra.
Messi sie zmobilizowal zeby zdobyc kolejna zlota pilka w 2018.
Aktualnie Barcelona obok the Citizen sa moim zdaniem glownymi faworytami zeby zdobyc tej edycji LM.
Jest dziszaj wiec duza szansa zeby przelamac ta nieloc na Estadio D Anoeta i utrzymac przewaga 9 punktow nad Atleti, co napewno umozliwi rozlozyc sile na europejskiej arenie.
Messi sie zmobilizowal zeby zdobyc kolejna zlota pilka w 2018.
Aktualnie Barcelona obok the Citizen sa moim zdaniem glownymi faworytami zeby zdobyc tej edycji LM.
Jest dziszaj wiec duza szansa zeby przelamac ta nieloc na Estadio D Anoeta i utrzymac przewaga 9 punktow nad Atleti, co napewno umozliwi rozlozyc sile na europejskiej arenie.
- juvemaroko
- Juventino
Ostanio ani Real ani Barcelona nie przegrywaja final LM.MRN pisze:Chciałbym kiedyś zobaczyć jak Barcelona przegrywa finał LM kiedy do niego dojdzie bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Osobiscie mialem okazji ogladac porazka Barcelona z Steau w 1986.
W sumie dziwne jest ze taki wielki klub jak Barcelona zdobyl po raz pierwsze LM badz puchar mistrzow dopiero w 1992 roku!
- juvemaroko
- Juventino
Byla druga w 1989 z Manchesterem United.MRN pisze:Też oglądałem tą porażkę Barcy i to była jedyna w finale jaką ja pamiętam. Ty chyba taki trochę wiekowy jak ja
No jestem wiekowy