LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 11:59

Anoeta to zaklęty stadion dla Barcelony, ostatnie ligowe zwycięstwo w 2007 roku. Chociaż w ostatnim sezonie udało się odczarować stadion bo wygrana, ale z drugiej strony połowiczna by tylko w Pucharze Króla. Jednak jeśli gdzieś obstawiać stratę punktów Barcelony to właśnie tam :].

Chociaż ja mam wrażenie, że dzisiaj Barcelonie jednak uda się sięgnąć po komplet. A jeśli już stawiać to może czysty X?

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 12:11

joy pisze:A jeśli już stawiać to może czysty X?
Nauczka z wczorajszego meczu Realu. Biorąc pod uwagę ich aktualną formę się spodziewałem, że nie wygrają, więc skłaniałem się ku remisowi, ale nie temu, że przegrają drugi mecz z rzędu na własnym terenie i w dodatku nie strzelą bramki.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 13:21

Perez ma chyba słabość do Zidane'a, bo nie jest możliwością, żeby jakikolwiek inny trener nadal pracował w Realu. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku. Jeżeli do tej pory go nie zwolnił, to podejrzewam, że decydujące będzie starcie z PSG.

Ronaldo fa-ta-lny. Kolejny żenujący mecz w jego wykonaniu. Ma problemy z prostym podaniem. Nie żartuję, jak teraz porównam go do Sturaro. Chociaż w sumie w jego grze nic się nie zmieniło na przestrzeni ostatnich dwóch lat - nadal jego wkładem są tylko i wyłącznie bramki. Wtedy grał słabo, ale bramki padały, teraz gra słabo, ale bramek nie ma i od razu widać efekty. Doceniam i szanuję jego liczby, ale zakrzywiają niestety one obraz o tym zawodniku.

Szykuje się kolejne zwariowane okienko transferowe. Obstawiam, że Real lekką ręką wyda jakieś pół miliarda. :prochno:

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 13:35

pablo1503 pisze:. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku.
Benitez w Realu nie zdążył nic wygrać. Zidane nie mając doświadczenia na najwyższym szczeblu wygrał LM dwa razy z rzędu jak nikt inny w historii. Wcale mnie nie dziwi, że ma taki kredyt zaufania.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 13:42

Nie ma co się oszukiwać. Każdy innym trener z Realu by już poleciał na kopach. Jeżeli Ziziu się nie obudzi i nie ogarnie tego co się tam dzieje to też go wyrzucą.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 13:44

ewerthon pisze:
pablo1503 pisze:. Benitez został zwolniony na bardzo podobnym etapie rozgrywek mają więcej punktów, a Zizou nadal się utrzymuje na stołku.
Benitez w Realu nie zdążył nic wygrać. Zidane nie mając doświadczenia na najwyższym szczeblu wygrał LM dwa razy z rzędu jak nikt inny w historii. Wcale mnie nie dziwi, że ma taki kredyt zaufania.
E tam, Ancelotti wygrał im upragnioną LM po kilkunastu latach, a i tak poleciał chwilę później. Tam nie ma skrupułów.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 14:10

pablo1503 pisze:Jeżeli do tej pory go nie zwolnił, to podejrzewam, że decydujące będzie starcie z PSG.
gdzieś czytałem, że tak właśnie ma się stać ale zastanawiam się czy na pewno Zizu dotrwa do lutego... niby Ronaldo zawsze w CL wygląda jak inny zawodnik także zobaczymy, ogólnie jego forma raczej potwierdza to o czym każdy wie - wieku nie oszukasz, możesz mieć i super sezon po 30 ale regularności w ofensywie już po prostu nie będzie i tyle, Iglę czeka to samo a porównajcie tu jeszcze różnice klas obu zawodników... może jakby Ronaldo zaczął grać jak Messi, tj. biegać po 5km na mecz, to może przedłużyłby swoją karierę ale to raczej nie w jego charakterze

i co do Zidane jeszcze to nie sztuka go zwolnić w środku sezonu tylko trzeba mieć go jeszcze kim zastąpić

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 14:13

Jak Real się nie ogarnie to trio Neymar-Cavani-Mbappe zrobi z nich sito :prochno:

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 16:22

Moim zdaniem Messi jest w wielkiej formie i oczywiscie Barcelona dobrze gra.
Messi sie zmobilizowal zeby zdobyc kolejna zlota pilka w 2018.
Aktualnie Barcelona obok the Citizen sa moim zdaniem glownymi faworytami zeby zdobyc tej edycji LM.
Jest dziszaj wiec duza szansa zeby przelamac ta nieloc na Estadio D Anoeta i utrzymac przewaga 9 punktow nad Atleti, co napewno umozliwi rozlozyc sile na europejskiej arenie.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 16:28

Chciałbym kiedyś zobaczyć jak Barcelona przegrywa finał LM kiedy do niego dojdzie bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 16:34

MRN pisze:Chciałbym kiedyś zobaczyć jak Barcelona przegrywa finał LM kiedy do niego dojdzie bo jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Ostanio ani Real ani Barcelona nie przegrywaja final LM.
Osobiscie mialem okazji ogladac porazka Barcelona z Steau w 1986.
W sumie dziwne jest ze taki wielki klub jak Barcelona zdobyl po raz pierwsze LM badz puchar mistrzow dopiero w 1992 roku!

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 17:10

Też oglądałem tą porażkę Barcy i to była jedyna w finale jaką ja pamiętam. Ty chyba taki trochę wiekowy jak ja ;)

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 17:16

MRN pisze:Też oglądałem tą porażkę Barcy i to była jedyna w finale jaką ja pamiętam. Ty chyba taki trochę wiekowy jak ja ;)
Byla druga w 1989 z Manchesterem United.
No jestem wiekowy :prochno:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 17:22

Przepraszam, o tę mi właśnie chodziło z MU, z Steauą nie kojarzę mimo, że miałem już 9 lat :)

Obrazek
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2018, 17:27

Bo Real albo Barca przegrają finał L.M, dopiero wtedy jak na siebie, w nim trafią.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
ODPOWIEDZ