Serie A 17/18 (19): Hellas Verona 1-3 JUVENTUS F.C

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:43

Czy mi się wydaje czy po meczu po piłkarzach było widać ulgę z wygranej bo wiedzieli, że im ewidentnie nie idzie?

2 bramki Dybali prawą nogą. Chyba koniec świata idzie :D

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:44

Poprostu pisze:Czy mi się wydaje czy po meczu po piłkarzach było widać ulgę z wygranej bo wiedzieli, że im ewidentnie nie idzie?

2 bramki Dybali prawą nogą. Chyba koniec świata idzie :D
Chyba przez tą prawą nogę siedział ostatnio na ławie :lol:

Trochę kryminał. Ostatnio ustabilizowaliśmy formę w defensywie i nie traciliśmy głupio bramek, a tu znowu klops. Dobrze, że Dybala odpalił, ale coś Higuain się zablokował... jak nie urok to
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2017, 22:46 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE!!!
[RAF]ErrazoR

Juventino
Juventino

Brawo Paulo Brawo Benatia
wspanialy doping w Veronie,przypomina mi pierwsze 2 lata na JuveStadio teraz przez pseudokibicow(turystow) troszke to padlo

Najlepszego w 2018 !

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobrze że wpadło to na 1-1 - nasi dostali zimny prysznic i pokazali że jednak można i do końca im się chciało. Dybala fajnie że się przełamał - z drugiej strony to tylko Helllas nie Liga Mistrzów - ale zawsze coś. Mega mnie cieszą te jego dwa gole - Uffff! Bentancur trochę słabszy mecz, no ale nie da się mieć samych dobrych w wieku 20 lat. Bernardeschi powinien grać od początku!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Ale my lubimy sobie sami szukać problemów, mogliśmy dawno zabić ten mecz, ale po co? Lepiej wykastrować ofensywę i utrzymywać za wszelką cenę wynik 1-0. Na całe nasze szczęście Pawełka na chwilę olśniło i wpakował dwie bramki i to prawą nogą :jaw: . Mamy taki potencjał w ofensywie, a Maksiu dalej robi wszystko żeby z niego nie korzystać. Ciekawe co się dzieje z Costą, bo ostatnio bardzo rzadko dostaje szansę?

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:45

Sila Spokoju pisze:No i nasza gwiazda posiedziała kilka meczów na ławce i nauczyła się strzelać prawą nogą. Brawo Allegri :prochno:
Aplauz :bravo:

Czasami nawet lubię jak tracimy bramkę, coś wtedy zaczynamy grać a nie tylko moja-twoja. Dzisiaj błysk Dybali, cieszę się, lubię chłopaka. Piękne zachowanie naszej pomocy przy bramce Kserxesa :rotfl: Max się na koniec nawrócił i kończyliśmy z 3 w pomocy, to chyba optymalne.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:45

Nie wiem, czym Hellas nas tak zirytowało, ale musieli to zrobic bo inaczej ciezko wytlumaczyc dlaczego gralismy tak agresywnie do dosłownie 94 minuty :prochno:.

Dobra zmiana Berny, duzo bardziej lekko w ofensywie sie nam gralo z nim na prawym skrzydle. Szkoda, ze mu nic nie wpadło. Matuidi to co strzelil to oddał rywalowi. Dybala rozwinal skrzydla po bramce i byl bardzo, bardzo grozny. Dolozyl druga i wypracowal jeszcze dwie swietne sytuacje (Higuain powinien takie rzeczy strzelac).

Szczesny bez jednej udanej interwencji chyba :prochno:.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:47

No i nie wiem, to był jednak dobry mecz bo wygraliśmy strzelając 3 bramki czy zły bo nie udało się zachować czystego konta? Intrygują mnie pomeczowe wypowiedzi :think:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

I gdzie ci przebrzydli hejterzy, którzy sprzedawali naszego Pawełka za wszelką cenę, choćby zimą? :prochno: :rotfl:
Tak powaznie to sam go sprzedawałem jeszcze w pierwszej połowie kiedy zależało mu tylko na tym żeby założyć rywalowi siatkę i stracić piłkę.
Sorry nigdy go nie polubię, nawet jeśli będzie strzelał prawą nogą leżąc na ziemi. :eusa:
Higuain na odwrót, jego pierwszy mecz w tym sezonie kiedy wyglądał naprawdę dobrze. Brakuje tylko skuteczności ale nie wszystko naraz.

PS Ciekawe co powiedzieliby psychofani De Sciglio gdyby ten zrobił akcję jak Lichtsteiner przy golu... :whistle:

calma calma
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Bukol87 pisze:Pełna kontrola. Zachować koncentrację
Ups, chyba nie pykło, panie trenerzu, po raz kolejny. Czy Ty kiedyś przestaniesz błaznować?

Kolejne słabe widowisko, kiedy to wreszcie się skończy?

Edit.
Bobby X pisze:
szczypek pisze:Kolejne słabe widowisko, kiedy to wreszcie się skończy?
Patrz własna sygnaturka :papa:
Zmieniam. Na taką "na czasie".
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2017, 22:53 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:49

Berna? lubię chłopaka i jestem za tym żeby grał często ale akuratnie dzisiaj to była bardzo słaba zmiana. Z ciekawości liczylem jego zagrania i zanotował 5 strat, 2 razy podał kompletnie niecelnie. Tyle co trzeba mu oddać to, że wprowadza jednak dynamikę i nieszablonowość na to skrzydło.

Dybala... 2 bramki zaciemniają jego ocenę. Fajnie, że strzela cieszy mnie to i to prawą nogą (koniec świata blisko) ale gość nadal totalnie nic nie daje drużynie... teraz będzie kolejny festiwal 5 kolejek w jego wykonaniu mega frustrujących. Ogladając go dzisiaj doszedłem do wniosku, że Paulo jest tak samo uzdolniony i fajny na boisku jak irytujący. (obym się mylił i zaczął tak strzelać jak na początku sezonu).

Co do całej drużyny, to Juventus powinien mieć w przepisach ligi wpisane, że zaczyna z wynikiem 0-1 w plecy, wtedy coś grają, bo jak prowadzą to nie da się na to patrzeć.

Już nie narzekam, wygrana jest, do lidera blisko, można Sylwestra poświętować.

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:50

szczypek pisze:Kolejne słabe widowisko, kiedy to wreszcie się skończy?
Patrz własna sygnaturka :papa:

:allegri: na śmietnik
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

W końcu Dybala :pray: Jeśli odzyska formę to po nowym roku będzie ogień.
Bukol87 pisze:Pełna kontrola. Zachować koncentrację i dopasujemy kolejne 3 pkt.
Jak przeczytałem o "pełnej kontroli" to już wiedziałem, że w drugiej połowie będzie jakaś nerwówka.

#AllegriOut
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dybala wrocil :bravo: I to w jakim stylu, obie bramki prawą nogą ;d ale szacun też dla Lichego przy bramce na 2:1 bo się poświęcił i mocno ucierpiał, przez co musiał za chwilę zjeść..

Dlaczego gol nie został uznany? Nikt tam piłki nie dotknął.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 22:52

[RAF]ErrazoR pisze:Brawo Paulo Brawo Benatia
wspanialy doping w Veronie,przypomina mi pierwsze 2 lata na JuveStadio teraz przez pseudokibicow(turystow) troszke to padlo

Najlepszego w 2018 !
Było głośniej niz w neapolu ;)
Benatia zjada Leo.

Zablokowany