Serie A 17/18 (19): Hellas Verona 1-3 JUVENTUS F.C
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Czy mi się wydaje czy po meczu po piłkarzach było widać ulgę z wygranej bo wiedzieli, że im ewidentnie nie idzie?
2 bramki Dybali prawą nogą. Chyba koniec świata idzie

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Chyba przez tą prawą nogę siedział ostatnio na ławie :lol:Poprostu pisze:Czy mi się wydaje czy po meczu po piłkarzach było widać ulgę z wygranej bo wiedzieli, że im ewidentnie nie idzie?
Trochę kryminał. Ostatnio ustabilizowaliśmy formę w defensywie i nie traciliśmy głupio bramek, a tu znowu klops. Dobrze, że Dybala odpalił, ale coś Higuain się zablokował... jak nie urok to
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2017, 22:46 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Brawo Paulo Brawo Benatia
wspanialy doping w Veronie,przypomina mi pierwsze 2 lata na JuveStadio teraz przez pseudokibicow(turystow) troszke to padlo
Najlepszego w 2018 !
wspanialy doping w Veronie,przypomina mi pierwsze 2 lata na JuveStadio teraz przez pseudokibicow(turystow) troszke to padlo
Najlepszego w 2018 !
- CzeczenCZN
- Juventino
Dobrze że wpadło to na 1-1 - nasi dostali zimny prysznic i pokazali że jednak można i do końca im się chciało. Dybala fajnie że się przełamał - z drugiej strony to tylko Helllas nie Liga Mistrzów - ale zawsze coś. Mega mnie cieszą te jego dwa gole - Uffff! Bentancur trochę słabszy mecz, no ale nie da się mieć samych dobrych w wieku 20 lat. Bernardeschi powinien grać od początku!
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ale my lubimy sobie sami szukać problemów, mogliśmy dawno zabić ten mecz, ale po co? Lepiej wykastrować ofensywę i utrzymywać za wszelką cenę wynik 1-0. Na całe nasze szczęście Pawełka na chwilę olśniło i wpakował dwie bramki i to prawą nogą :jaw: . Mamy taki potencjał w ofensywie, a Maksiu dalej robi wszystko żeby z niego nie korzystać. Ciekawe co się dzieje z Costą, bo ostatnio bardzo rzadko dostaje szansę?

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
AplauzSila Spokoju pisze:No i nasza gwiazda posiedziała kilka meczów na ławce i nauczyła się strzelać prawą nogą. Brawo Allegri

Czasami nawet lubię jak tracimy bramkę, coś wtedy zaczynamy grać a nie tylko moja-twoja. Dzisiaj błysk Dybali, cieszę się, lubię chłopaka. Piękne zachowanie naszej pomocy przy bramce Kserxesa :rotfl: Max się na koniec nawrócił i kończyliśmy z 3 w pomocy, to chyba optymalne.
- jakku1
- Juventino
Nie wiem, czym Hellas nas tak zirytowało, ale musieli to zrobic bo inaczej ciezko wytlumaczyc dlaczego gralismy tak agresywnie do dosłownie 94 minuty
.
Dobra zmiana Berny, duzo bardziej lekko w ofensywie sie nam gralo z nim na prawym skrzydle. Szkoda, ze mu nic nie wpadło. Matuidi to co strzelil to oddał rywalowi. Dybala rozwinal skrzydla po bramce i byl bardzo, bardzo grozny. Dolozyl druga i wypracowal jeszcze dwie swietne sytuacje (Higuain powinien takie rzeczy strzelac).
Szczesny bez jednej udanej interwencji chyba
.

Dobra zmiana Berny, duzo bardziej lekko w ofensywie sie nam gralo z nim na prawym skrzydle. Szkoda, ze mu nic nie wpadło. Matuidi to co strzelil to oddał rywalowi. Dybala rozwinal skrzydla po bramce i byl bardzo, bardzo grozny. Dolozyl druga i wypracowal jeszcze dwie swietne sytuacje (Higuain powinien takie rzeczy strzelac).
Szczesny bez jednej udanej interwencji chyba

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
I gdzie ci przebrzydli hejterzy, którzy sprzedawali naszego Pawełka za wszelką cenę, choćby zimą?
:rotfl:
Tak powaznie to sam go sprzedawałem jeszcze w pierwszej połowie kiedy zależało mu tylko na tym żeby założyć rywalowi siatkę i stracić piłkę.
Sorry nigdy go nie polubię, nawet jeśli będzie strzelał prawą nogą leżąc na ziemi. :eusa:
Higuain na odwrót, jego pierwszy mecz w tym sezonie kiedy wyglądał naprawdę dobrze. Brakuje tylko skuteczności ale nie wszystko naraz.
PS Ciekawe co powiedzieliby psychofani De Sciglio gdyby ten zrobił akcję jak Lichtsteiner przy golu...

Tak powaznie to sam go sprzedawałem jeszcze w pierwszej połowie kiedy zależało mu tylko na tym żeby założyć rywalowi siatkę i stracić piłkę.
Sorry nigdy go nie polubię, nawet jeśli będzie strzelał prawą nogą leżąc na ziemi. :eusa:
Higuain na odwrót, jego pierwszy mecz w tym sezonie kiedy wyglądał naprawdę dobrze. Brakuje tylko skuteczności ale nie wszystko naraz.
PS Ciekawe co powiedzieliby psychofani De Sciglio gdyby ten zrobił akcję jak Lichtsteiner przy golu...

calma calma
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ups, chyba nie pykło, panie trenerzu, po raz kolejny. Czy Ty kiedyś przestaniesz błaznować?Bukol87 pisze:Pełna kontrola. Zachować koncentrację
Kolejne słabe widowisko, kiedy to wreszcie się skończy?
Edit.
Zmieniam. Na taką "na czasie".Bobby X pisze:Patrz własna sygnaturka :papa:szczypek pisze:Kolejne słabe widowisko, kiedy to wreszcie się skończy?
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2017, 22:53 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordRahl
- Juventino
Berna? lubię chłopaka i jestem za tym żeby grał często ale akuratnie dzisiaj to była bardzo słaba zmiana. Z ciekawości liczylem jego zagrania i zanotował 5 strat, 2 razy podał kompletnie niecelnie. Tyle co trzeba mu oddać to, że wprowadza jednak dynamikę i nieszablonowość na to skrzydło.
Dybala... 2 bramki zaciemniają jego ocenę. Fajnie, że strzela cieszy mnie to i to prawą nogą (koniec świata blisko) ale gość nadal totalnie nic nie daje drużynie... teraz będzie kolejny festiwal 5 kolejek w jego wykonaniu mega frustrujących. Ogladając go dzisiaj doszedłem do wniosku, że Paulo jest tak samo uzdolniony i fajny na boisku jak irytujący. (obym się mylił i zaczął tak strzelać jak na początku sezonu).
Co do całej drużyny, to Juventus powinien mieć w przepisach ligi wpisane, że zaczyna z wynikiem 0-1 w plecy, wtedy coś grają, bo jak prowadzą to nie da się na to patrzeć.
Już nie narzekam, wygrana jest, do lidera blisko, można Sylwestra poświętować.
Dybala... 2 bramki zaciemniają jego ocenę. Fajnie, że strzela cieszy mnie to i to prawą nogą (koniec świata blisko) ale gość nadal totalnie nic nie daje drużynie... teraz będzie kolejny festiwal 5 kolejek w jego wykonaniu mega frustrujących. Ogladając go dzisiaj doszedłem do wniosku, że Paulo jest tak samo uzdolniony i fajny na boisku jak irytujący. (obym się mylił i zaczął tak strzelać jak na początku sezonu).
Co do całej drużyny, to Juventus powinien mieć w przepisach ligi wpisane, że zaczyna z wynikiem 0-1 w plecy, wtedy coś grają, bo jak prowadzą to nie da się na to patrzeć.
Już nie narzekam, wygrana jest, do lidera blisko, można Sylwestra poświętować.
- jarmel
- Redaktor
W końcu Dybala
Jeśli odzyska formę to po nowym roku będzie ogień.

Jak przeczytałem o "pełnej kontroli" to już wiedziałem, że w drugiej połowie będzie jakaś nerwówka.Bukol87 pisze:Pełna kontrola. Zachować koncentrację i dopasujemy kolejne 3 pkt.
#AllegriOut
- Wojtek
- Juventino
Dybala wrocil
I to w jakim stylu, obie bramki prawą nogą ;d ale szacun też dla Lichego przy bramce na 2:1 bo się poświęcił i mocno ucierpiał, przez co musiał za chwilę zjeść..
Dlaczego gol nie został uznany? Nikt tam piłki nie dotknął.

Dlaczego gol nie został uznany? Nikt tam piłki nie dotknął.
- PlanetJuve
- Juventino
Było głośniej niz w neapolu[RAF]ErrazoR pisze:Brawo Paulo Brawo Benatia
Najlepszego w 2018 !

Benatia zjada Leo.