Polska-Usa 0-1
- Lypsky
- Juventino

Gra byla tragiczna.Amerykanie nie sa najlepsi ale nasi poprostu tragedia.Ale nie ma sie co dziwic Pan Janas chce zrobic z reprezentacji Wisla to gra bedzie sie tak dalej ukladac.Szans dla Zurawskiego juz chyba wystarczy on jest krolem wlasnego podworka w Polskiej lidze jest gwiazda a w reprezentacji zero.Dalej,Klosa po przejsciu do Wisly nie poznaje to zupelnie inny zawodnik z taka gra nie ma co liczyc na reprezentacje.Baszczynski trageia.Rasiak i wreszcie nasza gwiazda :evil: Ciekaw z jaka on predkoscia biega???Mial swietne podanie do ktorego nie dobiegl a wczesniej o wlasne nogi malo co sie nie potknal :shock: Jestem ciekaw czy poza gra glowa ma on jeszcze jakies atuty??Chyba glupie miny ktore strzelal w meczu z Wlochami
Sagan nic nie pokazal nie dostawal podan nie doszedl do zadnej dorej sytuacji ale trza wziasc pod uwage ze on zagral w reprezentacji kilka meczy a pan Zurawski gra i gra ,ciagle jest tylko ze nie moze sie przelamac ze ma jakas bariere a moim zdaniem jemu wiecej szans sie nie nalezy.Do kadr Janas powinien powolywac Olego,Niedzielana,Sagana i Kryszlowicza oni tworzyliby atak!!!
W kadrze powini grac tacy zawodnicy jak Mila Surma Jarza mlodzi a nie Kabaret Starszych Panow Klosa Hajty bo oni powinni juz zrezygnowac.
W kadrze powini grac tacy zawodnicy jak Mila Surma Jarza mlodzi a nie Kabaret Starszych Panow Klosa Hajty bo oni powinni juz zrezygnowac.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Olszan
- Juventino

Też sie zastanawiałem nad składem i doszedłem do wniosku że:Virus[Mauro] pisze:Najlepszym piłkarzem Polski jest Endriu Niedzielan ale bez niego to nie wiem co robi na boisku Żuraw który w Wisle strzela a w repie nic :? powinno sie cos zmienic :
-----------Dudek-------------
-???----Bąk----Hajto ? -Rząsa
-Smolarek---???------Krzynówek-
-----------Szymkowiak---------
-----Niedzielan---??? Oli--
Szymkowiak jest delikatnei mówiąc za słaby na repre miałkiedysżycówke strzelił brame z wolnego dla słabego bramkarzai juz...
Rząsa jest tezza słaby na repre
Kłos i Bąk ... pewniacy Bąk bardzo pewny punkt a Kóos moze w tym emczu nie zagrał olśniewajaco ale stzrela sporo ostatnio bramek jak na obronce i jest bardzo solidny
Żurawskiego cofnac na pozycje ofensywnego pomocnika lub bradzo defensywnego napastnika i wysuniety Niedzielan..... 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Edgar Davids
- Juventino

w sumie to teoretycznie USA powinna wygrać-stoją wyżej w rankingu... ale z drugiej srony przypomnijcie sobie mecz na mundialu... nie wiem, z czego to wynikło, bo w sumie skład był bardzo dobry... :evil:
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Desperado---ALEX
- Juventino

Nio ładnie w tym meczu napewno nie zagralismy szczegolnie nie było skrzydeł czyli bocznych pomocnikow, a jak wszyscy wiedza była to nasza mocna strona
Ale mam nadzieje ze taki prysznic obudzi naszych piłkarzy i teraz beda sie bardziej starac a z tego meczu wyciagna wnioski