Polska-Usa 0-1

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 22:34

Reprezentacja Polski przegrała 0-1 ze Stanami Zjedoczonymi jedynyego gola strzelił DaMarcus Beasley w 27-minucie
źródło: własne !!rolft!! :lol:
Ehh no szkoda bo można było wygrac smuci słaba skutreczność Polaków

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 22:41

:? :? :? Jestem troszke zaskoczony postawą naszych.Żaden z piłkarzy nie zasługuje na pochwałę.Zagrali poprostu słaby mecz i passa zwycięstw sie przerwała.Ale cóż, trzeba jednak coś poprawić i zagrać następny mecz dobrze, żeby odbudować nasze zaufanie. P.S.Saganowski nie popisał sie zbytnio, zmarnował tylko ostatnią sytuację nie trafiając z woleja z kilku metrów :lol:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 22:54

Wicior pisze: P.S.Saganowski nie popisał sie zbytnio, zmarnował tylko ostatnią sytuację nie trafiając z woleja z kilku metrów :lol:
Di Vaio to On nie jest :lol: . Ale i tak trafienie z takiej pozycji w takim stylu równa się cudem :wink: . A wracając do postawy naszych poiłkarzy to zgodze się. Grali słabiutko. Popełniali proste błędy. Przy bramce Dudek teoretycznie nie miał nic do powiedzenia.
Ale nie tragizujmy , po tylu zwycięstwach trzeba się chyba jednak ochłodzić bo przy ciągłych zwycięstwach gotowiśmy uwierzyć że Polska może zaszaleć na przyszłych mistrzostwach świata :lol: , czego Naszym orłom życze:):) :wink: :wink:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 22:56

Oczywiście, jeśli w kadrze będą grać piłkarze typu:
Żurawski - chyba starczy szans co ?? Napastnik jest od strzelania bramek a u Zurawskiego coś z tym cienko z reprezie
Kłos - :lol: jeśli jego gra zasługuje na reprezentacje, to ja jestem Zarchivum X
Baszczyński - chyba na kadre lekko za słaby
Rasiak - gwiazda nr 1 buehehe, nie moge, tylko na tych długich szczudłach wyskoczy i strzeli czasem z główki i nic więcej nie potrafi
to nie mamy szans nawet na 2 miejsce w grupie eliminacyjnej do MŚ.
Beznadziejny mecz i tyle.

P.S. A teraz sobie obejrze na polsacie sport Portugalia - WŁOCHY :D

Wicior akurat dziś trudno oceniać SAGANA czy innych napadziorów, bo dostawali beznadziejne podania, albo wcale. A ta pozycja była do strzelenia troche nie bardzo, więc spójrz na Żurawia, a nie, napastnik co ma w iluś tam meczach 1 czy 2 bramki to jest cos nie teges ;)

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 23:02

Bak -to jest too
Krzynowek -to jest too
Smolarek- to jest too
reszte chyba wymienicc?
Zurawski to nie wiemm co on jeszcze robi w reprezentacji
Niedzielan-Olisadebe to ma byc atak!!!
Wstyd jezuu,mam nadzieje ze w rewanzu w tym roku w Chicago pokazaa cos wiecejj :roll:

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 23:19

Nasza reprezentacja się poprostu osmieszyla . Mnie zawiódł głównie Krzynówek ktory zawsze się wyróżniał a dzisiaj pilka odskakiwala mu od nogi tracił ją bardzo częst . Jedynym zawodnikiem który cos robił był ebi Smolarek który kila razy mijał rywali , choć jednak nie byl to jakis zankomity wystep , a jedynie poprawny . Co do rezty to No Comments . Teraz boję sie tylko meczu z Anglia stawiam ze jak anglicy beda musieli wygrać z nami kiloma bramkami to z 5-0 będzie . A najfgorsze dla mnie jest to że Janas nic nie zmienia widzi jak polacy grają zalosnie ale nic nie zmieni , no bo przecież 7 mecyz z rzedu wygralismy , ale z kim , ktos powie przeciez jeden mecz z Wlochami wygraliśmy , tylko nie gralo 5-7 podstawowych zawodnikow i byl to mecz towarzyski , ktory polacy traktowali jak najważniejszy mecz w sezonie , a Wlosi jak sparing .

Marcinboo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 06:10

ale jutro bedzie kicha w budzie. mieszkam w stanach i myslalem ze chociaz bede mial powod do dumy. a tu az zal d.pe sciska. przegrac z amerykanami to wstyd i chanba. jesli nawet w noge nie mozemy z nimi wygrac to....eeeee szkoda gadac. pozdro wszystkim

Juve to potega!!!
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 07:12

Według mnie brakowało Niedzielana... Gdyby miał akcję taką jak Rasiak to napewno by ją wykorzystał.

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 08:34

USA zagrał bardzo dobrze taktycznie nasi nie mogli za duzo zmontować zagralismy slabo z przeciwnikiem który wygrał pierwszy mecz towarzyski w tym sezonie i który m.in zremisował z Haiti :lol:

Zawsze Wierni ! ! !
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 08:35

Najlepszym piłkarzem Polski jest Endriu Niedzielan ale bez niego to nie wiem co robi na boisku Żuraw który w Wisle strzela a w repie nic :? powinno sie cos zmienic :
-----------Dudek-------------
-???----Bąk----Hajto ? -Rząsa
-Smolarek---???------Krzynówek-
-----------Szymkowiak---------
-----Niedzielan---??? Oli :P --

Dawniej Virus[Mauro].
Del Łukasz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 08:37

Spodiewałe się tego :( , ale za to w Portugalia-Włochy bramke strzelił Miccoli, a świetnie bronił Buffon :D -małe pocieszenie

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 09:37

Błeeeeeeeeee. Ta gra była fatalna. Rozgrywania pilki to chyba sie dopiero powinni nauczyc. Zawiódł Szymkowiak który podawał tak niecelnie ze myslalem ze dostane padaki. Obrańcy gubili sie co raz i dali sie zaskakiwac prostopadłymi podaniami Amerykanów i tylko dobrej postawie Dudka zawdzieczamy ze nie było wiecej goli dla USA. Niestety Sagan nie miał okazji zeby sie pokazac bo prawie nie dostawał pilek. SZkoda ale styl gry był fatalny... :evil:

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 10:18

Widzialem dzis rano powtorki... Chyba mecz nie byl mocno ciekawy.bo komentator powiedzial, ze ten mecz moznaby skrocici do 45 minut a i tak nic by sie nie stalo... :? Ladnie wyszedl Dudek w pierwszej polowie - szkoda, ze to nie zadzialalo na naszych jak zimny prysznic...
Dobra passa przerwana, ale mysle, ze w eliminacjach bedzie lepiej :wink:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 11:27

Dobra passa wygranych meczy została przerwana,ale nie to jest najistotniejsze.Zwycięstwa w meczach towarzyskich to drugorzędna sprawa.Mnie zmartwiła nieporadna gra naszych piłkarzy zwłaszcza w ataku.Zawiedli przede wszystkim pomocnicy,którzy praktycznie ani razu nie potrafili otworzyc drogi do bramki któremus z naszych napastników.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 16:18

powiem jedno: tragedia! nasi grli źle, ślamzarnie, bez ładu i składu, bez finezji i polotu, bez pomysłu... po prostu porażka... :(

ODPOWIEDZ