Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
To dużo, zważywszy na to, że De Vrij i Keita mają jeszcze rok kontraktu oraz cała trójka siedziałaby w tym momencie na ławce. No ale jeśli śpimy na złocie, to chętniepitrek pisze:JuventusFC.hu donosi że mamy wyjść z ofertą 100 mln za Keite De Vrija i Milinkowica-savica

Pewnie będziemy próbowali za pół roku wyciągnąć za darmo De Vrija i Keitę. Lotito się za to na nas śmiertelnie obrazi i będziemy mogli zapomnieć o MS, który teraz najbardziej by się nam przydał.
- tomassi14
- Juventino
Brawo za dotychczasowe transfery, mercato w wykonaniu Marotty nabralo przyspieszenia...
Milo by bylo uslyszec jeszcze o
1. Keita
2. DM
3.PO
Chociaz tak naprawde w meczu z Barcelona, zastanawiałem sie czy my wogole potrzebujemy DM, bo tak naprawde nie zobaczylem nikogo u nas na tej pozycji, wiem ze pierwszy mecz ale 1 polowie, 5 typowych srodkowych pomocników a hoora ofensywa i wszyscy do przodu ... z tych wlasnie ktorzy mogli by byc DM to Khedira, Lemina, mam nadzieje ze to jednak tylko tak w sparingu i pozycja DM znajdzie sie w naszej taktyce,
Milo by bylo uslyszec jeszcze o
1. Keita
2. DM
3.PO
Chociaz tak naprawde w meczu z Barcelona, zastanawiałem sie czy my wogole potrzebujemy DM, bo tak naprawde nie zobaczylem nikogo u nas na tej pozycji, wiem ze pierwszy mecz ale 1 polowie, 5 typowych srodkowych pomocników a hoora ofensywa i wszyscy do przodu ... z tych wlasnie ktorzy mogli by byc DM to Khedira, Lemina, mam nadzieje ze to jednak tylko tak w sparingu i pozycja DM znajdzie sie w naszej taktyce,
- Cabrini_idol
- Juventino
Teraz musimy się zacząć pozbywać szrotu aby sprowadzić następnych w kolejce czyli PO,DM czy ŚO.
Lemina,Lichy,Rincon,Sturaro - w tej kolejności. 2 z nich to minimum musi odejść, najlepiej 3. Sturaro może zostać jako zadaniowiec.
Lemina,Lichy,Rincon,Sturaro - w tej kolejności. 2 z nich to minimum musi odejść, najlepiej 3. Sturaro może zostać jako zadaniowiec.

- Osgiliath
- Juventino
Też tak uważam. Na równi z pilnością sprzedaży Leminy sprzedałbym Stefana, który już nie domaga na prawej obronie. Chwała mu za poprzednie sezony, ale już wystarczy. Sam MDS, nawet gdyby się rozwinął, nie wystarczy a Cancelo w zakresie jakość/cena chyba jest najlepszym wyborem, poza tym deal z Leminą całkiem ładnie by pasował.Cabrini_idol pisze:Teraz musimy się zacząć pozbywać szrotu aby sprowadzić następnych w kolejce czyli PO,DM czy ŚO.
Ta oferta 100 mln za trójkę z Lazio jest całkiem fajna, ale to pewnie fantamercato.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Alexis do PSG za.. 50 milionów Euro.
Ja rozumiem jego ogromny kontrakt ale..
Cabri, w obliczu tego, 42 miliony za Bonucciego wydają się świetnym interesem:P
Cabri, w obliczu tego, 42 miliony za Bonucciego wydają się świetnym interesem:P
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2017, 09:36 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Cabrini_idol
- Juventino
Że boli Cię to Adrian ?Adrian27th pisze:Alexis do PSG za.. 50 milionów Euro.

Jest to mega zawodnik, ale tez mega łachy na kasę i gra dla niej a nie dla pucharów. Siedział mucił w przeciętnym Arsenalu, nic nie wygrał ale kasował niezłe payslipy tygodniowe. Teraz,,niby chce wygrywać'' . No tak i idzie do PSG, który nie ma szansa na LM. A wygranie Ligue one to jak 4 miejsce w PL.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2017, 09:25 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Astarot
- Juventino
o ile formacja nie ulegnie zmianie w trakcie sezonu to mamy obecnie 7 zawodników do obsadzenie 4 pozycji z czego Pjaca wypada gdzieś na pół roku. Zostaje Higuain/ Mandzu/ Dybala/ Berna / Costa i Cuadrado i ew. Bentacour na pozycje Dybali chociaz on chyba będzie szykowany do zmiany Pjanica... więc chyba jednak jeszcze jeden zawodnik by się przydaładryjan pisze:to już czysta fantazja i ktoś kto to napisał nieźle odleciał. Z Lazio to możemy w tym okienku wyciągnąć jedynie Keitę, ale w chwili obecnej nie widzę nawet takiej potrzebypitrek pisze:JuventusFC.hu donosi że mamy wyjść z ofertą 100 mln za Keite De Vrija i Milinkowica-savica
- tomassi14
- Juventino
Wersja mega optymistyczna:Cabrini_idol pisze:Teraz musimy się zacząć pozbywać szrotu aby sprowadzić następnych w kolejce czyli PO,DM czy ŚO.
- Lemina uzyty przy wymianie na Cancelo
- Rincon lub Sturraro uzyty przy wymianie Keity
- Lichego moze byc ciezko gdzies opchnac
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Według mnie transfer Garaya jest zbędny, ale jak przyjdzie to wstrzymam się z oceną tej sytuacji. Jeśli ma być piątym obrońcą do gry jako uzupełnienie składu w razie kontuzji to niech będzie (pieniądze nie są jakieś zbyt wysokie), tylko żeby nagle w hierarchii Maxa nie znalazł się przed Ruganim, ale nie powinno raczej to mieć miejsca. Z Valencii to skupić się na Cancelo.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- realbs
- Juventino
Nie zapominajcie, że łączony z nami Cancelo, ostatni sezon w Valenci spędził głównie na "11" będąc skrzydłowym, czy też bocznym pomocnikiem. Zawsze to jakaś kolejna alternatywa w ataku, z której pewnie Allegri będzie niejednokrotnie korzystał.
- Wojtek
- Juventino
Wczoraj ktoś pisał, że Cancelo jest "close" a dziś, że Garay, czyli jedno jest pewne, Marotta wyrwie kogoś z Valencii, ale dziennikarze nie wiedzą kogo więc strzelają ślepakami. Wg mnie to będzie Cancelo, bo nie po to odmładzamy skład, żeby teraz ściągnąć 30 letniego obrońceCabrini_idol pisze:Valencia' defender Ezequiel Garay is close to Juventus, The deal could be close at €12m + Bonuses. [TS]

Kiedy prezentacja Berny?
- realbs
- Juventino
Prezentacja pewnie jutro na konferencji przed meczem z PSG, tak jak to było w przypadku Matii w zeszłym tygodniu. "Bernardeschi day" zrobią pewnie dopiero jak Juve wróci do Turynu.Wojtek pisze:Wczoraj ktoś pisał, że Cancelo jest "close" a dziś, że Garay, czyli jedno jest pewne, Marotta wyrwie kogoś z Valencii, ale dziennikarze nie wiedzą kogo więc strzelają ślepakami. Wg mnie to będzie Cancelo, bo nie po to odmładzamy skład, żeby teraz ściągnąć 30 letniego obrońceCabrini_idol pisze:Valencia' defender Ezequiel Garay is close to Juventus, The deal could be close at €12m + Bonuses. [TS]
Kiedy prezentacja Berny?
- Vincitore
- Juventino
Podoba mi się kandydatura Garaya. Ograny w Europie, doświadczony, dość tani - idealny na ostatniego obrońcę w hierarchii. Chyba, że jest szykowany jako naturalny następca Bonucciego, to już mi się nie podoba.