Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 15:22

Cos czuje w kosciach, ze jak Della Vale bedzie sie trzymal tak kurczowo tych 50 baniek i nie zejdzie do 40 + bonusy = 46 baniek, Lysy szybko wroci po Keite....rzuci 25 baniek i zgarnie goscia z Lazio moze w pakiecie z tym Milinkovicem Savicem (50-60 baniek).

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 15:33

Ok, dzięki Panowie, teraz wszystko jasne. W takim razie, nawet jeśli pojawi sie jakaś opcja za granicą, nie ma problemu by od razu zapakować się w samolot i w kilka godzin pojawić się na miejscu.
Regis pisze:W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
Czy jest to oficjalne miejsce gdzie odbywa się mercato, czy raczej umowne "miejsce spotkań" gdzie można łatwo kogoś złapać?

Grande Juve, Vinci Per Noi
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 15:47

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59F5C645

Nie pozostaje nic innego jak Wojtka przywitać i życzyć mu wielu sukcesów. Oczywiście największym będzie dla niego wygranie rywalizacji z Buffonem :).
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 15:48 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Bocieq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 15:48

W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
A nie chodzi Ci o hotel, w którym ostatniego dnia okienka transferowego odbywa się takie spotkanie? :spiteful:

Bardziej bym się przychylał do lepszego położenia Mediolanu i lepszej infrastruktury komunikacyjnej.

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:22

kubinho 10 pisze:Ok, dzięki Panowie, teraz wszystko jasne. W takim razie, nawet jeśli pojawi sie jakaś opcja za granicą, nie ma problemu by od razu zapakować się w samolot i w kilka godzin pojawić się na miejscu.
Regis pisze:W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
Czy jest to oficjalne miejsce gdzie odbywa się mercato, czy raczej umowne "miejsce spotkań" gdzie można łatwo kogoś złapać?
Tu masz ten hotel - Atahotel Milano

https://www.booking.com/hotel/it/atahot ... map_closed

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:29

stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller :facepalm:

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:34

silhouette pisze:stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller :facepalm:
Płatność za Schicka miała i taqk zostać przeniesiona na przyszły rok. Miało to być wypożyczenia z obowiązkiem wykupu, więc skończcie już pierdzielić non stop to samo.

Skąd tego Mullera wytrzasnołeś ?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:37

Alexinhio-10 pisze:
silhouette pisze:stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller :facepalm:
Skąd tego Mullera wytrzasnołeś ?
No z tych for wloskich, gosc procz czuja w ataku i instynktu jest bardzo przecietnym piłkarzem. Taki niemiecki Inzaghi. Mam nadzieje ze ten Muller to jakis zart.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:39

Alexinhio-10 pisze: Skąd tego Mullera wytrzasnołeś ?
Pewnie z tego samego źródła co Kroosa.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:43

Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.

Obrazek

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:43

Z których włoskich for? Na VS nic takiego raczej nie widziałem. Tam jest teraz temat Keity bo według Mediasetu wracamy do wyścigu po niego i możemy przebić Inter.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:46

Przemo90 pisze:Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.
Ciekawe gdzie on miałby u nas grać. :facepalm:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:46

LordJuve pisze:Wydaje mi się, czy na konferencji Wojtusiowi łzy poleciały? O co chodziło?
Reakcja na pytanie o odejscie z Arsenalu, w ktorym spedzil tyle lat.

Ogolnie zrobil bardzo dobre wrazenie, swietnie sobie radzil z wloskim, wyluzowany, mowil o nas w samych superlatywach ("chcialem zrobic krok w przod, a przechodzac do Juve robie najwiekszy z mozliwych"). Fajnie zaprezentowal sie tez w trakcie wywiadu dla JTV - mowil, ze wzial numer 23 bez powodu, po chwili, ze jednak byl powod - byl to numer wolny. :smile: Wspominal na konferencji, ze nikt tak nie zasluguje na LM jak Buffon, wiec wraz z kolegami pomoga mu to spelnic.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 16:50

Szczęsny wrzucił wyjątkowo emocjonalny post na Instagramie, który kończy zdaniem "Once a Gunner, always a Gunner! ❤"

Do tego dziś na konferencji popłakał się jak mu zadali pytanie o były klub (trochę mnie to zdziwiło, dojrzały facet i łezki mu lecą na konferencji prasowej).

Fajnie, że jest szczery i nie ukrywa swoich uczuć. Niestety, myślę, że bardziej go smuci odejście z Arsenalu niż cieszy transfer do Juve. Robi dobrą minę do złej gry.

Mam jednak nadzieję, że przesiąknie trochę Starą Damą, bo inaczej trudno mu będzie mentalnie unieść ciężar bycia następcą legendy Buffona.

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2017, 17:00

Poprostu pisze:
Przemo90 pisze:Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.
Ciekawe gdzie on miałby u nas grać. :facepalm:
Tym bardziej go nie widze u nas. Jesli odpiscimy Berne to tylko Keita.

Obrazek

Zablokowany