Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Przemo90
- Juventino
Cos czuje w kosciach, ze jak Della Vale bedzie sie trzymal tak kurczowo tych 50 baniek i nie zejdzie do 40 + bonusy = 46 baniek, Lysy szybko wroci po Keite....rzuci 25 baniek i zgarnie goscia z Lazio moze w pakiecie z tym Milinkovicem Savicem (50-60 baniek).

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- kubinho 10
- Juventino
Ok, dzięki Panowie, teraz wszystko jasne. W takim razie, nawet jeśli pojawi sie jakaś opcja za granicą, nie ma problemu by od razu zapakować się w samolot i w kilka godzin pojawić się na miejscu.
Czy jest to oficjalne miejsce gdzie odbywa się mercato, czy raczej umowne "miejsce spotkań" gdzie można łatwo kogoś złapać?Regis pisze:W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
Grande Juve, Vinci Per Noi
- wloski
- Juventino
https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59F5C645
Nie pozostaje nic innego jak Wojtka przywitać i życzyć mu wielu sukcesów. Oczywiście największym będzie dla niego wygranie rywalizacji z Buffonem
.
Nie pozostaje nic innego jak Wojtka przywitać i życzyć mu wielu sukcesów. Oczywiście największym będzie dla niego wygranie rywalizacji z Buffonem

Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 15:48 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bocieq
- Juventino
A nie chodzi Ci o hotel, w którym ostatniego dnia okienka transferowego odbywa się takie spotkanie? :spiteful:W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
Bardziej bym się przychylał do lepszego położenia Mediolanu i lepszej infrastruktury komunikacyjnej.
- Przemo90
- Juventino
Tu masz ten hotel - Atahotel Milanokubinho 10 pisze:Ok, dzięki Panowie, teraz wszystko jasne. W takim razie, nawet jeśli pojawi sie jakaś opcja za granicą, nie ma problemu by od razu zapakować się w samolot i w kilka godzin pojawić się na miejscu.
Czy jest to oficjalne miejsce gdzie odbywa się mercato, czy raczej umowne "miejsce spotkań" gdzie można łatwo kogoś złapać?Regis pisze:W Mediolanie jest hotel, w którym tradycyjnie od lat na czas mercato spotykają się reprezentanci całej serie a i okolic
https://www.booking.com/hotel/it/atahot ... map_closed

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Piti
- Juventino
stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller 

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Płatność za Schicka miała i taqk zostać przeniesiona na przyszły rok. Miało to być wypożyczenia z obowiązkiem wykupu, więc skończcie już pierdzielić non stop to samo.silhouette pisze:stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller
Skąd tego Mullera wytrzasnołeś ?
- Piti
- Juventino
No z tych for wloskich, gosc procz czuja w ataku i instynktu jest bardzo przecietnym piłkarzem. Taki niemiecki Inzaghi. Mam nadzieje ze ten Muller to jakis zart.Alexinhio-10 pisze:Skąd tego Mullera wytrzasnołeś ?silhouette pisze:stawiamy na Ruganiego, wiec raczej nie bedziemy tracic na Manolasa. Schicka tez nie kupujemy wiec 30 mln zachowane.. wiecie śmiedzi mi tu jakimś kosztownym transferem i niestety mam przeczucie że zawita do nas Thomas Muller
- Przemo90
- Juventino
Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ciekawe gdzie on miałby u nas grać.Przemo90 pisze:Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Reakcja na pytanie o odejscie z Arsenalu, w ktorym spedzil tyle lat.LordJuve pisze:Wydaje mi się, czy na konferencji Wojtusiowi łzy poleciały? O co chodziło?
Ogolnie zrobil bardzo dobre wrazenie, swietnie sobie radzil z wloskim, wyluzowany, mowil o nas w samych superlatywach ("chcialem zrobic krok w przod, a przechodzac do Juve robie najwiekszy z mozliwych"). Fajnie zaprezentowal sie tez w trakcie wywiadu dla JTV - mowil, ze wzial numer 23 bez powodu, po chwili, ze jednak byl powod - byl to numer wolny.
- LordJuve
- Juventino
Szczęsny wrzucił wyjątkowo emocjonalny post na Instagramie, który kończy zdaniem "Once a Gunner, always a Gunner! ❤"
Do tego dziś na konferencji popłakał się jak mu zadali pytanie o były klub (trochę mnie to zdziwiło, dojrzały facet i łezki mu lecą na konferencji prasowej).
Fajnie, że jest szczery i nie ukrywa swoich uczuć. Niestety, myślę, że bardziej go smuci odejście z Arsenalu niż cieszy transfer do Juve. Robi dobrą minę do złej gry.
Mam jednak nadzieję, że przesiąknie trochę Starą Damą, bo inaczej trudno mu będzie mentalnie unieść ciężar bycia następcą legendy Buffona.
Do tego dziś na konferencji popłakał się jak mu zadali pytanie o były klub (trochę mnie to zdziwiło, dojrzały facet i łezki mu lecą na konferencji prasowej).
Fajnie, że jest szczery i nie ukrywa swoich uczuć. Niestety, myślę, że bardziej go smuci odejście z Arsenalu niż cieszy transfer do Juve. Robi dobrą minę do złej gry.
Mam jednak nadzieję, że przesiąknie trochę Starą Damą, bo inaczej trudno mu będzie mentalnie unieść ciężar bycia następcą legendy Buffona.
- Przemo90
- Juventino
Tym bardziej go nie widze u nas. Jesli odpiscimy Berne to tylko Keita.Poprostu pisze:Ciekawe gdzie on miałby u nas grać.Przemo90 pisze:Niemieccy eksperci mowia ze wlasnie Muller opuści Bayern. Znajac naszego łysego wielce prawdopodobne, ze zaslaniajac sie Emre Canem i Maticem dogadal sie juz z Niemcem. Sluchajc slow Del Piero i Di Marzo ta bomba moze byc Muller. Stawiam 100 ze juz po cichu o nim gadamy z Bayernem.