Który mecz Juventusu pamiętacie do dnia dzisiejszego?
- juveni
- Juventino
Juve-real 3:1
Juve-milan 4:1 97/98
I mam wątpliwą przyjemność pamietać przegrane finały
Juve-milan 4:1 97/98
I mam wątpliwą przyjemność pamietać przegrane finały
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Alexxxxx
- Juventino
napewno jest to mecz MU - Juve i Juve - MU to byl dwmuecz z LM w 1999 roku pamietam to jak dzis to byl dwumecz, ktory zakonczyl sie niestety placzem
ale to byly napewno piekne chwile w pierwszym meczu 1:1 w drugim 3:2 mimo, ze prowadzilismy juz 2:0... to byly piekne emocje i pamietam to jak dzis ze lza w oku, moje mlodziencze serce plakalo dlugi czas, pozniej ulzylo mi gdy okazalo sie, ze po bardzo wyrownanym dwumeczu przegralismy z ówczesna najlepsza druzyne europy, to bylo piekne, zidane, inzaghi, di livio, peruzzi echhh
dobrze powspominac dawne czasy, ale chcialbym jescze kiedys ujrzec w tv zawodnika juventusu unoszacego puchar champions league do gory i piosenke we are the champions, bo co roku jest to dla mnie wzruszajaca chwila, choc me serce ma skaze ze to nie bianconeri...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Nedved_fan
- Juventino
Juve3-1 Real. Ten mecz będe pamięał na zxawsze. z kuli wyniku, jak również łez Nedveda...
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- RuTeK
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale ten karny dgyby strzelil Figo to bylo by 2-1 dla Juve!!!! A w pierwszym meczu byl taki sam wynik wiec potrzebna byla by dogrywka cwaniaku!! Gratuluje !!! Moim ulubionym meczem jest oczywiscie Mecz Juventusu z Ajaxem w finale w 96 roku no i ten z realem w zeszlym sezonie 3-1 Najbardziej mi utkwia miny kolego na drugi dzien!! Hehehe co to byla za radosc dla mnie! Cieszylem sie jak dziecko!!Bosssssss pisze:No ja też ten mecz z Realem Madryt na Dell Alpi 3:1 do przodu,ale co by nie ukrywać w tym spotkaniu nie grał wtedy kontuzjowany Raul :?.Ale bardzo się cieszyłem,gdy Buffon obronił karnego Figo w tym meczu.Gdyby Buffon wpuścił,to Real by przeszedł dalej,bo to bra,ka na wyjeździ i liczy się podwójnie.
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Slim
- Juventino
Z tych pozytywnych to oczywiscie
1. Final LM 1996
2. Juve 3:1 Real
3. Juve 2:1 Real (1996)
Z tych ktore wolalbym zapomniec...
1. Final LM 1998 i gol Mijatowvica
2. Final LM 2003 i fatalne karne Trezegueta Montero i Zalayety i rozmazany obraz w moich zalzawionych oczach podczas gdy rossoneri unosza puchar a stadion ZAWISZY BYDGOSZCZ smicu sie gdyz bylo tam zebranie wszystkich fanow Juventusu z Bydgoszczy....
3. LM 97 BVB i gol Rickena... ale takze gol DEL PIERO
(na otarcie lez :? )
Neutralne
1. Celtic 4:3 Juventus -- pielkny i emocjonujacy mecz fazy grupowej w 2001 roku
1. Final LM 1996

2. Juve 3:1 Real

3. Juve 2:1 Real (1996)
Z tych ktore wolalbym zapomniec...
1. Final LM 1998 i gol Mijatowvica
2. Final LM 2003 i fatalne karne Trezegueta Montero i Zalayety i rozmazany obraz w moich zalzawionych oczach podczas gdy rossoneri unosza puchar a stadion ZAWISZY BYDGOSZCZ smicu sie gdyz bylo tam zebranie wszystkich fanow Juventusu z Bydgoszczy....

3. LM 97 BVB i gol Rickena... ale takze gol DEL PIERO

Neutralne
1. Celtic 4:3 Juventus -- pielkny i emocjonujacy mecz fazy grupowej w 2001 roku
- Pawciosss
- Juventino
Juve vs Real 3:1
tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mecz ,że masakra :!:
normalnie normalnie siedze przed TV i oglądam ale wtedy miałem takiego banana na ryju i sie śmiałem ,że ja nie wiem :!:
Juve pokazał całemu piłkarskiemu światu jak się gra :!:
A Buffon jak sie broni karne wykonywane prze Figo ,Nedved pokazał ZZ ,że każdego można zastąpić a nawet być lepszym :!: Mówił o tym transparent w tym meczu kibiców Juve -zizou wybacz ale miłośc jest ślepa(paradoks tego transparentu był taki ,że słowo ślepa i czech po włosku to to samo
)

normalnie normalnie siedze przed TV i oglądam ale wtedy miałem takiego banana na ryju i sie śmiałem ,że ja nie wiem :!:
Juve pokazał całemu piłkarskiemu światu jak się gra :!:
A Buffon jak sie broni karne wykonywane prze Figo ,Nedved pokazał ZZ ,że każdego można zastąpić a nawet być lepszym :!: Mówił o tym transparent w tym meczu kibiców Juve -zizou wybacz ale miłośc jest ślepa(paradoks tego transparentu był taki ,że słowo ślepa i czech po włosku to to samo

- tawiarz
- Juventino
Było tego trochę. Sezon 1989/1990 pierwsze mecz finału UEFA z fiorentina 3:1 (wtedy jeszcze w finale pucharu UEFA rozgrywano dwa mecze). Porażka z Barcą 1:3 w PZP (Puchar Zdobywców Pucharów). Oczywiście winał pucharu UEFA 93 z PSG i bramka Robiego Baggio. Finał pucharu UEFA 95 z Parmą 0:1 i 1:1. Pamiętny finał LM 1996 gole Fabrizia Ravanelliego i Jariego Litmanena dla Ajaxu. 1:1, rzuty karne 3:3 Jugović trafia, Davids pudłuje. Zwycięstwo. Jeszcze wcześniej świetny mecz z Rangersami %:1 Del Piero, Ravanelli x2, Conte i Vialli. Świetne dwa mecze z Ajaxem w półfinale LM 1996/97 pierwszy mecz w Amsterdamie 1:2 Litmanen dla Ajaxu, Vieri i Amoruso dla Juve. Drugi mecz to pokaz genialnej gry Zidane`a. 4:1. Lombardo, Vieri, Amoruso, Zidane, a dla Ajaxu Melchiot. Finał był też piękny. Wspaniała bramka Del Piero piętą. Juve był lepszy w tym meczu zabrakło szczęścia. Pamietny mecz z Regginą o Scudetto, przerwany z powodu pogody. Zeszłoroczne mecze z Barcą i ten drugi mecz z Realem.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadza się. 1 mecz 3-1 dla nas. Bramki strzelali 3'Galia, 11'Buso (Dla Fiory), 61'Casiraghi i 78' De Agostini.chyczes pisze:Było tego trochę. Sezon 1989/1990 pierwsze mecz finału UEFA z fiorentina 3:1 (wtedy jeszcze w finale pucharu UEFA rozgrywano dwa mecze)..
Takk...To był sezon 1990/91. 3-1 w plecy w Barcelonie. Chonorowy gol Casiraghiego... Na Delle alpi wygraliśmy 1-0 po bramce R.Baggio, ale to było za mało...chyczes pisze:Porażka z Barcą 1:3 w PZP (Puchar Zdobywców Pucharów).

No i tu zaczynają się pomyłki 8) W 1993r. Wygraliśmy PUEFA pokonują w finale dwukrotnie Borussię 3-0 i 3-1. Niewiem skąd Ci się przyśniło PSG i gol Baggio :roll:chyczes pisze:Oczywiście winał pucharu UEFA 93 z PSG i bramka Robiego Baggio.
Na PSG przyszedł czas później :twisted:
Takk, fatalna porażkachyczes pisze:Finał pucharu UEFA 95 z Parmą 0:1 i 1:1.

Dla nas 1 gola w tym 2 meczu zodobył Vialli.
Co do bramek w meczu to sie zgadza. W karnych było 4-2chyczes pisze:Pamiętny finał LM 1996 gole Fabrizia Ravanelliego i Jariego Litmanena dla Ajaxu. 1:1, rzuty karne 3:3 Jugović trafia, Davids pudłuje. Zwycięstwo.

Zapewne miałeś na myśli 5-1 bo znak ,,%'' znajduje się pod ,5'. Było 4-1.chyczes pisze:Jeszcze wcześniej świetny mecz z Rangersami %:1 Del Piero, Ravanelli x2, Conte i Vialli.
Moore sam. Conte, Del Piero i Ravanelli.
To oczywiście piękna prawdachyczes pisze:Świetne dwa mecze z Ajaxem w półfinale LM 1996/97 pierwszy mecz w Amsterdamie 1:2 Litmanen dla Ajaxu, Vieri i Amoruso dla Juve. Drugi mecz to pokaz genialnej gry Zidane`a. 4:1. Lombardo, Vieri, Amoruso, Zidane, a dla Ajaxu Melchiot. Finał był też piękny. Wspaniała bramka Del Piero piętą. Juve był lepszy w tym meczu zabrakło szczęścia.

A niechodziło Ci czasem o Perugię...?chyczes pisze: Pamietny mecz z Regginą o Scudetto, przerwany z powodu pogody.
chyczes pisze:Zeszłoroczne mecze z Barcą i ten drugi mecz z Realem.
Takkk, to było piękne.
Trochę namieszaleś aczkolwiek widać, że kibicem JUVE jesteś od dłuższego czasu. Chyba, że kłamałeś

- matej
- Juventino
po pierwsze no to na pewno będzie mecz Juve - Real z sezonu 2002/2003 poza tym finały LM z Ajaxem Borussią Realem i Milanem no i mam nadzieje ze tym meczem stanie się drugi meczfinałowy Pucharu Włoch z Lazio