Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jestem ciekaw co ten Marotta kombinuje bo czegoś takiego nie było już dawno. Nikt niczego nie wie i coraz większe głupoty można wyczytać na VS. Im się nudzi albo przez to oczekiwanie im odbija ale wyczytać można o tym, że Juve za Berne nie złożyło żadnej oferty i jakieś bezsensowne plotki o Bale się pojawiły :doh:

Ciekawe jest to, że plotkę wypuściła ta osoba podobno, która pierwsza rzuciła tekst, że Conte odchodzi a potem coś tam przebąkiwała o Higuainie. Wszyscy się z tej osoby śmiali ale...realbs pisze:Bale na 1000% zawodnikiem Juve!
JMercato pisze, że te plotki o Walijczyku to same kłamstwa, więc myślę, że możemy już powitać naszego nowego skrzydłowego w szeregach. Numer 11 na Ciebie już czeka, mistrzu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- Cabrini_idol
- Juventino
Bale jest za słaby na Juve. Do tego szklanka.
Swoją drogą on zarabia chyba 15-16 mln netto w Realu
Swoją drogą on zarabia chyba 15-16 mln netto w Realu

Ostatnio zmieniony 03 lipca 2017, 10:15 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Rozbrajają mnie te brednie mediów. Najpierw rezygnujemy z na wpół dogadanego Tolisso na rzecz N"Zonziego, bo taktyka i tak dalej. Trzy tygodnie później już kwestie dopasowania charakterystyki piłkarza do taktyki przestają mieć znaczenie i jedziemy po Matuidiego :hellyes:Cabrini_idol pisze:Juve poddaje się w sprawie Nzonziego, uważając, że 40 mln to jest cena zaporowa. Swoją uwagę kieruje na Matuidiego, który kosztować ma 15 mln ( rok kontraktu). [GdS/CorSport]

- Cabrini_idol
- Juventino
Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.
Poczekamy, zobaczymy. Ale za pewne przed wylotem na UScamp Allegri chce mieć przynajmniej 2 piłkarzy do pierwszego składu. Więc możemy się spodziewać przyśpieszenia naszego marcato. A to czy będzie to mercato DOBRE, to już inna kwestia. Troszkę się boję, że działamy po omacku. W sensie takim, że Marotta w swoim stylu nadal myśli, targuje się itd zamiast wyłożyć kwotę i mieć piłkarza. Wg mnie, przez taką postawę straciliśmy Tolisso a teraz próbujemy jakichś opcji B,C.
Poczekamy, zobaczymy. Ale za pewne przed wylotem na UScamp Allegri chce mieć przynajmniej 2 piłkarzy do pierwszego składu. Więc możemy się spodziewać przyśpieszenia naszego marcato. A to czy będzie to mercato DOBRE, to już inna kwestia. Troszkę się boję, że działamy po omacku. W sensie takim, że Marotta w swoim stylu nadal myśli, targuje się itd zamiast wyłożyć kwotę i mieć piłkarza. Wg mnie, przez taką postawę straciliśmy Tolisso a teraz próbujemy jakichś opcji B,C.

- gregor_g4
- Juventino
Była mityczna wiosna, był mityczny 1 lipca, a transferow jak nie bylo tak nie ma 
Gdyby Bale sie tak nie lamal, powitalbym go z otwartymi ramionami...

Gdyby Bale sie tak nie lamal, powitalbym go z otwartymi ramionami...
- pumex
- Juventino
W tej kwestii myślę podobnie. Marotta ewidentnie dał ciała w zeszłym roku, z czego wybronił go Allegri.Cabrini_idol pisze:Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.

- arturjuve
- Juventino
Odnośnie jego kontuzji, to może coś jest nie tak w samym Madrycie, dla porównania gdy grał w Tottenhamie nie opuścił z powodu urazu więcej niż 3 meczy z rzędu i były to sporadyczne urazy.gregor_g4 pisze:Gdyby Bale sie tak nie lamal, powitalbym go z otwartymi ramionami...
Nie twierdze, że w Juve nie ma problemu z kontuzjami i że u nas ich by nie miał, aleeee.... może warto hehe

pomijając to wszystko myślę, że transfer jest nierealny.
Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....
- jarmel
- Redaktor
Matuidi to i tak byłoby super, bo wg mnie czeka nas po nim jeszcze kilka opcji awaryjnych. To samo co było rok temu powtarza się teraz. W tamtym roku Marotta niesamowicie dał dupy z ŚP i nie zdziwię się jak teraz będzie podobnie.Cabrini_idol pisze:Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.
#AllegriOut
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Osobiście obstawiam, że Max może widzieć w nim ewentualną opcję na lewe skrzydło (biorąc pod uwagę, że czasem za Mandzukicia grał Sturaro, a styk gry Francuza jest ogólnie znany).
Chociaż to raczej tylko awaryjnie. Bo jednak liczymy na to, że na skrzydłach zobaczymy skrzydłowych
Chociaż to raczej tylko awaryjnie. Bo jednak liczymy na to, że na skrzydłach zobaczymy skrzydłowych

- gucio_juve
- Juventino
Tyle, że teraz wyraźnie mówi się, że Matuidi to pomysł Allegriego i on go chce. Oficjalnie powiedział, że N'zonzi to nie jest pomocnik, o którego prosił. Więc nieco dziwne te Wasze dywagacje. Marotte możemy rozliczać, gdyby nie ściągnął pomocnika PSG.
- Cabrini_idol
- Juventino
Iziii. Żartowałem, tak samo jak gazety, które łączą nas z Walijczykiem. Chłop zarabia 15 mln netto w Realu.Wojtek pisze:Bale za słaby, ale Bernardeschi już ok, dobre sobieCabrini_idol pisze:Bale jest za słaby na Juve. Do tego szklanka.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jak weźmiemy Matuidiego to dla mnie to będzie plaskacz w ryj. Tolisso nie pasuje, ten nie pasuje a Matuidi pasuje, chyba dlatego, że najtańszy a PSG chce się go pozbyć :hellyes:
Mnie też to śmierdzi jakimiś skopanymi działaniami. Opcje się kończą to kogo my spróbujemy wyciągnąć na ostatnią chwilę, Busqetsa ?
Mamy tańczyć zawsze tak jak nam zagrają ? Chcemy Matuidiego to nie chcą nam sprzedać, jak chcemy kogo innego to bierzemy Matuidiego bo PSG nie widzi go już w swoich planach. Nie, to nie może być prawda
Mnie też to śmierdzi jakimiś skopanymi działaniami. Opcje się kończą to kogo my spróbujemy wyciągnąć na ostatnią chwilę, Busqetsa ?
Mamy tańczyć zawsze tak jak nam zagrają ? Chcemy Matuidiego to nie chcą nam sprzedać, jak chcemy kogo innego to bierzemy Matuidiego bo PSG nie widzi go już w swoich planach. Nie, to nie może być prawda