Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 00:44

Jestem ciekaw co ten Marotta kombinuje bo czegoś takiego nie było już dawno. Nikt niczego nie wie i coraz większe głupoty można wyczytać na VS. Im się nudzi albo przez to oczekiwanie im odbija ale wyczytać można o tym, że Juve za Berne nie złożyło żadnej oferty i jakieś bezsensowne plotki o Bale się pojawiły :doh:
realbs pisze:Bale na 1000% zawodnikiem Juve!

JMercato pisze, że te plotki o Walijczyku to same kłamstwa, więc myślę, że możemy już powitać naszego nowego skrzydłowego w szeregach. Numer 11 na Ciebie już czeka, mistrzu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe jest to, że plotkę wypuściła ta osoba podobno, która pierwsza rzuciła tekst, że Conte odchodzi a potem coś tam przebąkiwała o Higuainie. Wszyscy się z tej osoby śmiali ale... :prochno:

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 07:39

To wszystko jasne ;d wszyscy myślą że Marotta załatwia Danilo a on pracuje nad Bale :prochno:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 09:40

Bale jest za słaby na Juve. Do tego szklanka.

Swoją drogą on zarabia chyba 15-16 mln netto w Realu :prochno:
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2017, 10:15 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:14

Cabrini_idol pisze:Juve poddaje się w sprawie Nzonziego, uważając, że 40 mln to jest cena zaporowa. Swoją uwagę kieruje na Matuidiego, który kosztować ma 15 mln ( rok kontraktu). [GdS/CorSport]
Rozbrajają mnie te brednie mediów. Najpierw rezygnujemy z na wpół dogadanego Tolisso na rzecz N"Zonziego, bo taktyka i tak dalej. Trzy tygodnie później już kwestie dopasowania charakterystyki piłkarza do taktyki przestają mieć znaczenie i jedziemy po Matuidiego :hellyes:

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:18

Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.

Poczekamy, zobaczymy. Ale za pewne przed wylotem na UScamp Allegri chce mieć przynajmniej 2 piłkarzy do pierwszego składu. Więc możemy się spodziewać przyśpieszenia naszego marcato. A to czy będzie to mercato DOBRE, to już inna kwestia. Troszkę się boję, że działamy po omacku. W sensie takim, że Marotta w swoim stylu nadal myśli, targuje się itd zamiast wyłożyć kwotę i mieć piłkarza. Wg mnie, przez taką postawę straciliśmy Tolisso a teraz próbujemy jakichś opcji B,C.

Obrazek
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:29

Była mityczna wiosna, był mityczny 1 lipca, a transferow jak nie bylo tak nie ma :D
Gdyby Bale sie tak nie lamal, powitalbym go z otwartymi ramionami...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:32

Cabrini_idol pisze:Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.
W tej kwestii myślę podobnie. Marotta ewidentnie dał ciała w zeszłym roku, z czego wybronił go Allegri.

Obrazek
arturjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:37

gregor_g4 pisze:Gdyby Bale sie tak nie lamal, powitalbym go z otwartymi ramionami...
Odnośnie jego kontuzji, to może coś jest nie tak w samym Madrycie, dla porównania gdy grał w Tottenhamie nie opuścił z powodu urazu więcej niż 3 meczy z rzędu i były to sporadyczne urazy.

Nie twierdze, że w Juve nie ma problemu z kontuzjami i że u nas ich by nie miał, aleeee.... może warto hehe :P

pomijając to wszystko myślę, że transfer jest nierealny.

Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:46

Cabrini_idol pisze:Brednie nie brednie, jeśli okaże się, że jednak Matuidi zawita do nas to wg mnie poszło coś nie tak i znowu Marotta dał ciała jeśli chodzi o ŚP.
Matuidi to i tak byłoby super, bo wg mnie czeka nas po nim jeszcze kilka opcji awaryjnych. To samo co było rok temu powtarza się teraz. W tamtym roku Marotta niesamowicie dał dupy z ŚP i nie zdziwię się jak teraz będzie podobnie.

#AllegriOut
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:48

Cabrini_idol pisze:Bale jest za słaby na Juve. Do tego szklanka.
Bale za słaby, ale Bernardeschi już ok, dobre sobie :prochno:

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:49

Osobiście obstawiam, że Max może widzieć w nim ewentualną opcję na lewe skrzydło (biorąc pod uwagę, że czasem za Mandzukicia grał Sturaro, a styk gry Francuza jest ogólnie znany).

Chociaż to raczej tylko awaryjnie. Bo jednak liczymy na to, że na skrzydłach zobaczymy skrzydłowych ;)

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:49

Tyle, że teraz wyraźnie mówi się, że Matuidi to pomysł Allegriego i on go chce. Oficjalnie powiedział, że N'zonzi to nie jest pomocnik, o którego prosił. Więc nieco dziwne te Wasze dywagacje. Marotte możemy rozliczać, gdyby nie ściągnął pomocnika PSG.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 10:51

Wojtek pisze:
Cabrini_idol pisze:Bale jest za słaby na Juve. Do tego szklanka.
Bale za słaby, ale Bernardeschi już ok, dobre sobie :prochno:
Iziii. Żartowałem, tak samo jak gazety, które łączą nas z Walijczykiem. Chłop zarabia 15 mln netto w Realu. ;)

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 11:18

Jak weźmiemy Matuidiego to dla mnie to będzie plaskacz w ryj. Tolisso nie pasuje, ten nie pasuje a Matuidi pasuje, chyba dlatego, że najtańszy a PSG chce się go pozbyć :hellyes:
Mnie też to śmierdzi jakimiś skopanymi działaniami. Opcje się kończą to kogo my spróbujemy wyciągnąć na ostatnią chwilę, Busqetsa ?
Mamy tańczyć zawsze tak jak nam zagrają ? Chcemy Matuidiego to nie chcą nam sprzedać, jak chcemy kogo innego to bierzemy Matuidiego bo PSG nie widzi go już w swoich planach. Nie, to nie może być prawda :pray:

Obrazek
tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2017, 12:02

Niby jakim cudem sciagna Bale jak w kasie nie ma siana na Szczesnego ?

Zablokowany