Massimiliano Allegri
- Cabrini_idol
- Juventino
http://www.football-italia.net/104712/a ... went-wrong
Krótki wywiad z Maxe, odnośnie finału LM w Cardiff.
Krótki wywiad z Maxe, odnośnie finału LM w Cardiff.

- Szczęsny
- Juventino
czyli uważa że:
dwa lata temu miał wiecej opcji
miał pomysł na 1 połowe, godzine gry po ktorej powinni prowadzić
chyba włożyli za duzo energi w 1 czesc meczu
z tym Pjacą to chyba i tak nie miało by znaczenia
dwa lata temu miał wiecej opcji
miał pomysł na 1 połowe, godzine gry po ktorej powinni prowadzić
chyba włożyli za duzo energi w 1 czesc meczu
z tym Pjacą to chyba i tak nie miało by znaczenia
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy

bóg trenerki myślał, że będą prowadzić po pierwszej połowie i nie miał żadnego planu B

w zasadzie czemu ja się dziwie skoro w kwietniu dokładnie o tym mówiłem - nie potrafimy gonić wyniku więc co się dziwić, że Max nie brał tego pod uwagę a jak padł gol na 2-1 "odcięło im prąd" :roll:
te jego wypowiedzi po finale to jakaś kompletna kompromitacja :shock: każdy może mieć podobną taktykę - prowadzić do przerwy... i jedyne co Zidane zrobił to nie kazał nas atakować za wszelką cenę tylko czekać na kontry... takie proste a zarazem genialne
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
http://www.football-italia.net/104780/a ... t%E2%80%99
Kolejny ciekawy wywiad z Alllegrim. Widać, że ma gula i stanie na głowie, żeby Juve wygrało LM.
Kolejny ciekawy wywiad z Alllegrim. Widać, że ma gula i stanie na głowie, żeby Juve wygrało LM.

- Maly
- Juventino
czyli co? nie zdjął kontuzjowanych zawodników bo możliwa była dogrywka?
on się pogrąża każdym kolejnym wywiadem odnośnie tego finału...

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mibor
- Juventino
A Ty z każdym postem na jego temat, ale rozumiem, że rola kuglarza na tym forum bardzo Ci odpowiada zatem baw Nas dalej :lol:Maly pisze:czyli co? nie zdjął kontuzjowanych zawodników bo możliwa była dogrywka?on się pogrąża każdym kolejnym wywiadem odnośnie tego finału...

Juve, storia di un grande amore
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Nie rozumiem krytyki Malego, przecież w tym aspekcie ma rację. To był finał Ligi Mistrzów, przeciwko piekielnie silnej drużynie! Nie do pomyślenia jest sytuacja, w której trener w przerwie postanawia, że pogra jeszcze 15 minut jęczącymi z bólu zawodnikami, bo może będzie dogrywka. Kit z tm, że przez te 15 minut drugiej połowy Real będzie grać przeciwko jedynie ośmiu sprawnym zawodnikom + trzech kalekich (Dybala miał tego dnia ewidentnie przetrącony mózg), przecież to wcale nie da im szansy na szybkie zabicie meczu...
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Akurat tego bym się nie czepiał, przede wszystkim nie miał zmienników. Skoro nie dostał w przerwie jednoznacznego "nie dam rady" to trudno żeby w przerwie finału wprowadzał Marchisio (który dał potem bardzo słabą zmianę) i Lemine.
Bardziej czepiałbym się szczerego do bólu oświadczenia, że paru zawodników nie było w dobrej kondycji. Wtf?! Sztab nie nauczył się przez cały sezon kto jak reaguje na mecze i treningi? To jest jakaś cholerna loteria - będzie w formie albo nie będzie?! Rozumiem gdybyśmy do ostatniej chwili walczyli o scudetto ale był spory margines czasu na korekty.
Teraz dostanie klasowych zmienników i niech zarządza nimi z głową.
Bardziej czepiałbym się szczerego do bólu oświadczenia, że paru zawodników nie było w dobrej kondycji. Wtf?! Sztab nie nauczył się przez cały sezon kto jak reaguje na mecze i treningi? To jest jakaś cholerna loteria - będzie w formie albo nie będzie?! Rozumiem gdybyśmy do ostatniej chwili walczyli o scudetto ale był spory margines czasu na korekty.
Teraz dostanie klasowych zmienników i niech zarządza nimi z głową.
calma calma
- Maly
- Juventino
nie miał zmienników? mam wam powklejać wasze posty jak we wrześniu pisaliście, że nasze rezerwy zajęłyby w Serie A 2 miejsce?
lepszy zdrowy Sturaro niż kontuzjowany Pjanic i taka jest prawda ;]
lepszy zdrowy Sturaro niż kontuzjowany Pjanic i taka jest prawda ;]
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że zespół z drugiego miejsca Serie A wygrałby drugą połowę z Realem. Roma przepierniczyła LM w eliminacjach...Maly pisze:nie miał zmienników? mam wam powklejać wasze posty jak we wrześniu pisaliście, że nasze rezerwy zajęłyby w Serie A 2 miejsce?
- juventusprzemek
- Juventino
Dokładnie do wygrania zabrakło świeżej i młodej krwi aby przyspieszyć kiedy trzeba a nie rozgrywać dziada jak koło emerytów.
- Maly
- Juventino
@Ouh_yeah: a na jakiej podstawie ty twierdzisz, że zdrowy Sturaro dałby nam mniej niż kontuzjowany Pjanic? znasz innego trenera, który zostawia na boisku kontuzjowanych zawodników i się tym później chwali?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Na podstawie wszystkich występów Sturaro w tym sezonie? Gość zagrał jedne przyzwoite zawody, a podczas całej reszty moje oczy krwawiły, jak oglądałem jego grę. Czasami mam wrażenie, że Ty w ogóle nie oglądasz spotkań Juventusu...Maly pisze:@Ouh_yeah: a na jakiej podstawie ty twierdzisz, że zdrowy Sturaro dałby nam mniej niż kontuzjowany Pjanic? znasz innego trenera, który zostawia na boisku kontuzjowanych zawodników i się tym później chwali?
Co do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to gdzie Serie A, a gdzie Liga Mistrzów. Może niektórzy trochę przesadzili z tym drugim miejscem (chociaż powiem szczerze, że nie pamiętam aż tak daleko idących wypowiedzi), ale nasze rezerwy mogłyby śmiało walczyć o Ligę Europy. Zresztą nie zapominaj, że te wypowiedzi były pisane przed zmianą ustawienia przez Maxa. Po tym i kontuzji Pjacy praktycznie nie mieliśmy żadnych opcji rezerwowych do ataku, poza Cuadrado, który pod koniec sezony był niestety mocno pod formą.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
idę o zakład o co chcesz, że Sturaro (który z pewnością nie jest moim faworytem) rozegrał w tym sezonie więcej przyzwoitych meczów niż kontuzjowany Pjanic w całej swojej karierze 
no i czy ty myślisz, że rezerwy Realu zdobyłyby LM? tak samo jak i nasze nie, nie zdobyliby, co nie oznacza, że mieli słabych rezerwowych, tak samo jak my... a jak Cuadrado nie miał formy to po co w ogóle Max go wpuszczał?

no i czy ty myślisz, że rezerwy Realu zdobyłyby LM? tak samo jak i nasze nie, nie zdobyliby, co nie oznacza, że mieli słabych rezerwowych, tak samo jak my... a jak Cuadrado nie miał formy to po co w ogóle Max go wpuszczał?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?