Mercato (LATO 2017)
- Shadow Marshall
- Juventino
Nawet nie chce o tym słyszeć. Kluczowy zawodnik bez którego nie wyobrażam sobie obecnego Juve.Poprostu pisze:Na juventuz.com pojawiają się jakieś infornacje, że sprzedaliśmy Bonu.![]()
Ktoś? Coś?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Obawiam się, że jeżeli ktoś z fundamentalnych zawodników miałby nas teraz opuścić to właśnie Bonu na którym jeszcze możemy grubo zarobić. Plotki pojawiają się od dawna, być może po dobrym sezonie Leo chciałby jeszcze spróbować swoich sił w innej lidze i więcej zarobić. Mam nadzieję, że zostanie ale nie tacy odchodzili. Być może do opuszczenia przez Leo Juve skłoni zawodnika konflikt z Maxem, niby wszystko zostało wyjaśnione ale jakoś do końca w to nie wierzę. Za mocne słowa padły.

- Simi
- Qualità Juventino
Trochę szkoda by było utracić Bonusa, jednak jak chcemy budować zespół na lata to Bonus jako lider powinien zostać. Tym bardziej że jest to Włoch.
Pewnie Leo kusi Conte do Chelsea lub Pep do City... meh.

Pewnie Leo kusi Conte do Chelsea lub Pep do City... meh.

Shadow Marshall pisze:Nawet nie chce o tym słyszeć. Kluczowy zawodnik bez którego nie wyobrażam sobie obecnego Juve.Poprostu pisze:Na juventuz.com pojawiają się jakieś infornacje, że sprzedaliśmy Bonu.![]()
Ktoś? Coś?

- ozob
- Juventino
Na pewno Juve bedzie rozbijac reprezentacyjna pare SO, ktora rozumie sie bez slow. A jezeli juz o slowa chodzi to wszystko juz zostalo zakopane miedzy Bonuccim i Maxem.
Bawiac sie w to kto odejdzie to mysle, ze znaki zapytania mozna umiescic przy Barzaglim, Stefanie, Danim, Khedirze, Mandzukiciu.
Bawiac sie w to kto odejdzie to mysle, ze znaki zapytania mozna umiescic przy Barzaglim, Stefanie, Danim, Khedirze, Mandzukiciu.
La fidanzata d'Italia
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Bonucci mógł odejść, sam to powiedział lecz tego nie zrobił więc niby czemu miałby teraz?:>
Nadal chcemy być klubem który musi sprzedawać gwiazdy żeby kupować?:>
Nadal chcemy być klubem który musi sprzedawać gwiazdy żeby kupować?:>
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Nie ma szans, że ktos ktoś w Juve sprzeda jednego z najlepszych środkowych obrońców w Europie, wchodzącego w swój najlepszy wiek, a do tego Włocha (sic!)!
Przypomnijcie mi, kiedy ostatnio Juventus oddał topowego Włocha ze swojego składu, nie będąc do tego zmuszonym (farsopoli)?
Przypomnijcie mi, kiedy ostatnio Juventus oddał topowego Włocha ze swojego składu, nie będąc do tego zmuszonym (farsopoli)?

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Simi
- Qualità Juventino
Jeżeli dałby nam to co daje obecnie Dybala, jestem za! Dawno nie było u nas ofensywnie usposobionego pomocnika/napastnika rodem z Włoch. No chyba że Mitra Matriozob pisze:Podobno dogadalismy sie z Bernardeschim i jego agentem i mamy zaoferowac Violi 40, a nawet jezeli trzeba 50 mln.
- Dybala 4ever
- Juventino
Może tak z łaski swojej podałbyś źródło tych rewelacji, a nie pisał tak sobie te dyrdymały. Ja mogę też to samo napisać o każdym piłkarzu.ozob pisze:Podobno dogadalismy sie z Bernardeschim i jego agentem i mamy zaoferowac Violi 40, a nawet jezeli trzeba 50 mln.
Chciałbym go również w Juve, ale nie łudzę się. Viola i inne tego typu kluby to chyba prędzej sobie wsadzą szklany słoik wiadomo gdzie.... niż nam swojego piłkarza sprzedadzą (nawet jeśli na stole do wyłożenia gruby hajs).
Ostatnio zmieniony 22 maja 2017, 01:46 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poulinho
- Juventino
Marotta udziela wywiadu, w którym mówi, że nie sprzedajemy mistrzów, po czym pojawiają się pogłoski o sprzedaży Bonucciego
Nie ma szans, nasz Zarząd nie jest głupi, nie po to z roku na rok robi wszystko by poprawić i odmłodzić nasz środek defensywy, by ot tak nagle sprzedać jednego z najlepszych ŚO na świecie
teraz sprzedajemy Leo, a za dwa, trzy lata zostajemy z Ruganim i Caldarą? Nie widzę tego i myślę, że Marotta także. Są zawodnicy nie do ruszenia i według mnie Bonnuci właśnie takim jest.
Może odejść Dybala, może Alves, Mandzukic, Khedira, ale Leo ma pewien nienaruszalny status

Nie ma szans, nasz Zarząd nie jest głupi, nie po to z roku na rok robi wszystko by poprawić i odmłodzić nasz środek defensywy, by ot tak nagle sprzedać jednego z najlepszych ŚO na świecie

Może odejść Dybala, może Alves, Mandzukic, Khedira, ale Leo ma pewien nienaruszalny status

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Te Wasze wymysly granic nie znaja.alessandro1977 pisze:Nie sprzedajemy, chyba, że sam zawodnik tego chce a jak jest w tym przypadku to nie wiemy.
Dziesiatka dla Bernardeschiego to jakis niesmaczny zart, na ktory niektorzy sie nabrali. Ten chlopak ani jeszcze w pilce nic nie osiagnal, ani nie jest medialny. Juz widze te nasze negocjacje z klanem z Florencji, ktory szczerze nas nienawidzi. Musialaby sie powtorzyc historia z Cuadrado. Bardzo malo prawdopodobne. Kibice ukrzyzowaliby swoich dzialaczy za oddanie najwiekszej gwiazdy do Turynu. Niech tylko nikt nie wyskakuje z przykladami z przeszlosci, w obecnych czasach robienie interesow z Viola w ogole nam nie idzie.
Jesli Marotta zaprzecza porozumieniu w sprawie Keity, ale jednoczesnie mowi, ze ten ma jeszcze rok wazny kontrakt z obecnym klubem i sie nim interesujemy, to wiedz, ze cos jest na rzeczy. Zdaniem wloskich mediow pozamiatalismy juz w sprawie Schicka (placimy klauzule, ale zastanawiamy sie jeszcze, czy bierzemy go do siebie juz teraz), a Keite bedziemy chcieli dograc do finalu w Cardiff.
- Poulinho
- Juventino
Taki początek mercato bardzo mi się podoba
czyli tradycyjnie do połowy lipca klepniemy to co mamy, a potem się zastanowimy. Bardzo mi się podoba taka taktyka, piłkarz w spokoju może u nas przepracować okres przygotowawczy, a trener może mu powoli wpajać taktyczne obowiązki.
Jeżeli pogłoski się potwierdzą, to od połowy czerwca startujemy z Bentancurem, Schickiem i Keitą, co jak co, świeży dopływ krwi się całkiem przyjemny. Jeśli dodamy do tego jednego skrzydłowego, "Higuaina pomocy" i kogoś na prawą (Spinazzola? Conti?) to mamy już cud, miód i orzeszki. Potem już tylko sprzedaże.
Mam tylko nadzieję, że ewentualna wygrana w LM nie sprawi, że Barzagli postanowi zawiesić buty na kołku, bo zasługuje na pożegnanie

Jeżeli pogłoski się potwierdzą, to od połowy czerwca startujemy z Bentancurem, Schickiem i Keitą, co jak co, świeży dopływ krwi się całkiem przyjemny. Jeśli dodamy do tego jednego skrzydłowego, "Higuaina pomocy" i kogoś na prawą (Spinazzola? Conti?) to mamy już cud, miód i orzeszki. Potem już tylko sprzedaże.
Mam tylko nadzieję, że ewentualna wygrana w LM nie sprawi, że Barzagli postanowi zawiesić buty na kołku, bo zasługuje na pożegnanie