Di Vaio przedłuży kontrakt z Juventusem

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 20:15

Marco Di Vaio negocjuje przedłużenie swojej umowy z Juventusem.

Włoska prasa informuje, że kontrakt zostanie przedłużony do czerwca 2009 roku.

Zawodnik w tym sezonie zdobył 16 bramek dla swojego zespołu, a więc decyzja o przedłużeniu z nim umowy ma swoje uzasadnienie.

Podpisanie nowego kontraktu zakończy także spekulacje na temat odejścia tego gracza z zespołu „Juve”, co sugerowały ostatnio włoskie media

http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18126

Mysle że jednak akurat tego pilkazra warto zatrzymac i dobrze robia działacze Juve pzredłużając mu kontrakt 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 20:17

Temat zapewne zostanie usuniety ponieaz jest do komentowania na JP

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 20:46

To dobrze, że zostaje. Będzie solidnym rezerwowym :lol: Mam nadzieję, że w przyszłych sezonach Del Piero i jego parnter z lini ataku(mam nadzieję, że będzie nim Trezeguet) będą w wielkiej formie i taki przeciętniak jak Di Vaio nie będzie miał miejsca w podstawie. Oczywiście jeśli będzie lepszy od innych to chcę, aby grał, ale jakoś nie wierzę by to miało miejsce.

I need a girl that I can train.
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 08:19

Sarsik pisze:To dobrze, że zostaje. Będzie solidnym rezerwowym :lol: Mam nadzieję, że w przyszłych sezonach Del Piero i jego parnter z lini ataku(mam nadzieję, że będzie nim Trezeguet) będą w wielkiej formie i taki przeciętniak jak Di Vaio nie będzie miał miejsca w podstawie. Oczywiście jeśli będzie lepszy od innych to chcę, aby grał, ale jakoś nie wierzę by to miało miejsce.
Nie wiem jak dla innych ale dla mnei to swietny zawodnik nei wiem czemu nei ma miejsca w podstawowej jedenastce jest Trzeze i Del Piero nie bezie Treze przyjdzie Ibrahimovic też Di Vaio pewnei nie bedzie grał ale on naprawde ma nmieprzecietne mozliwości udowodnil w meczu z Milanem ze nie przypadkowo gra w Juve i został sprowadzony tu za naprawde duze pieniadze Tak jak powiedział Borek "zaryzykuje stwierdzenei że Portillio był miał miejasce w kazdym innym klubie tylko nei w Realu" - z czym sie nie zgadzam oczywiście tak ja też zaryzykuje stwierdzeni ze Di Vaio był miał miesjce w podstawowej jedenastce w każdym innym klubie tylko nei Juve 8)

Zawsze Wierni ! ! !
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 10:18

Nie wiem czy to dobrze czy nie bo to tylko bardziej nasila spekulacje o odejsciu Treze...Francuz mial juz podpisac kontrakt pare miesiecy temu i jakos tego nie widac..cóż..mam nadzieje ze zrobi to szybko..a Di Vaio jest dobry kiedy jest w formie..a bez niej jest juz tylko rezerwowym..i to nawet nie dobrym..wystarczy wspomniec ostatni mecz z Depor gdzie miał chyba 10 spalonych..ale wierze w niego i w to ze odzyska forme.. :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 10:34

Ja go za bardzo nie lubie ale musze potwierdzic ze z roli rezerwowego sie sprawdza. Bo gdy mu dac szanse na caly mecz to gra fatalnie a gdy wejdzie na zmiane to cud malina!!!

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 12:24

moim świetna wiadomość bo dwóch wspaniałych rezerwowych w drużynie to jest prawdziwy miccoli i di vaio sa świetnymi dublerami alexa i trezegueta

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 14:45

Ten Di Vaio to ciekawy gostek. Początek sezonu: Idealny Napastnik i zmiennik. Końcówka sezonu: "Spalona"(chyba każdy wie dlaczego :D ) Marnota. Co do tego przedłuzenia kontraktu to powiem tylko tyle że w zasadzie na ławkę jest dobry więc niech tam zostanie.

Pamiętacie jaką bramę strzelił Milanowi???? Miodzio!

<Juventus Semper Fidelis>
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 16:55

Powinien zostać, napewno się przyda. Ciekawe na ile przedłuży bo kiedyś może okazać się zbawieniem dla JUVE.

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 18:46

Fajnie ze nie pozbywamy sie kolejnego napastnika. Mysle ze Marco jeszcze zasluzy sie Juve.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 18:57

On jest bardzo dobry i lubie go oczywiscie chciałbym zeby został :-D

Forza Grande Juve
Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 08:16

ja też Go bardzo lubie, ale trzeba powiedzieć ze sie jednak marnuje w Juve :wink: Poniewaz gdy był w super formie w połowie pierwszej rundy tego sezonu, to grał tylko jak Del Piero, albo Treze mieli kontuzje. A gdy powracał jeden z nich od razu siadał na ławie, mimo dobrych występów. nie ma przekonania u Lippiego. A ostatnio z Lazio to grał fatalnie :!: Nie istaniał na boisku, zasłuzenie zszedł w końcówce, dają sznase na gre innemu zawodnikowi. Nie wiem czym sie tak przestraszył tego meczu. Moze wiedział, że tylko na Nim można polegać, poniewaz inni są kontuzjowani :?: Dla niego lepiej by było jakby odszedł, ale dla nas jakby został i był tylko żelaznym rezerwowym...

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 09:07

Powiem szczerze ze przedluzenie kontraktu z Di Vaio bardzo by sie przydalo. On jest bardzo dobry(jeden z najszybszych napastnikow swiata) no i musi przedluzyc kontrakt.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 19:38

Z jednej strony warto mieć takiego Jokera, który może wejść w trudnym momęcie, a z drugiej Di Vaio nie przebija sie do sładu, a bramki strzela niezbyt często.Więc chyba jestem za jego odejściem....ALe sprawa ciągle w toku..

macias91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 19:43

I dobrze gratuluje Di Valio dobrego wyboru :D

Legia Juve i Polska-Moi TRZEJ MUSZKITEROWIE

Macias9
ODPOWIEDZ