Di Vaio przedłuży kontrakt z Juventusem
- Olszan
- Juventino
Marco Di Vaio negocjuje przedłużenie swojej umowy z Juventusem.
Włoska prasa informuje, że kontrakt zostanie przedłużony do czerwca 2009 roku.
Zawodnik w tym sezonie zdobył 16 bramek dla swojego zespołu, a więc decyzja o przedłużeniu z nim umowy ma swoje uzasadnienie.
Podpisanie nowego kontraktu zakończy także spekulacje na temat odejścia tego gracza z zespołu „Juve”, co sugerowały ostatnio włoskie media
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18126
Mysle że jednak akurat tego pilkazra warto zatrzymac i dobrze robia działacze Juve pzredłużając mu kontrakt 8)
Włoska prasa informuje, że kontrakt zostanie przedłużony do czerwca 2009 roku.
Zawodnik w tym sezonie zdobył 16 bramek dla swojego zespołu, a więc decyzja o przedłużeniu z nim umowy ma swoje uzasadnienie.
Podpisanie nowego kontraktu zakończy także spekulacje na temat odejścia tego gracza z zespołu „Juve”, co sugerowały ostatnio włoskie media
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18126
Mysle że jednak akurat tego pilkazra warto zatrzymac i dobrze robia działacze Juve pzredłużając mu kontrakt 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Sarsik
- Juventino
To dobrze, że zostaje. Będzie solidnym rezerwowym :lol: Mam nadzieję, że w przyszłych sezonach Del Piero i jego parnter z lini ataku(mam nadzieję, że będzie nim Trezeguet) będą w wielkiej formie i taki przeciętniak jak Di Vaio nie będzie miał miejsca w podstawie. Oczywiście jeśli będzie lepszy od innych to chcę, aby grał, ale jakoś nie wierzę by to miało miejsce.
I need a girl that I can train.
- Olszan
- Juventino
Nie wiem jak dla innych ale dla mnei to swietny zawodnik nei wiem czemu nei ma miejsca w podstawowej jedenastce jest Trzeze i Del Piero nie bezie Treze przyjdzie Ibrahimovic też Di Vaio pewnei nie bedzie grał ale on naprawde ma nmieprzecietne mozliwości udowodnil w meczu z Milanem ze nie przypadkowo gra w Juve i został sprowadzony tu za naprawde duze pieniadze Tak jak powiedział Borek "zaryzykuje stwierdzenei że Portillio był miał miejasce w kazdym innym klubie tylko nei w Realu" - z czym sie nie zgadzam oczywiście tak ja też zaryzykuje stwierdzeni ze Di Vaio był miał miesjce w podstawowej jedenastce w każdym innym klubie tylko nei Juve 8)Sarsik pisze:To dobrze, że zostaje. Będzie solidnym rezerwowym :lol: Mam nadzieję, że w przyszłych sezonach Del Piero i jego parnter z lini ataku(mam nadzieję, że będzie nim Trezeguet) będą w wielkiej formie i taki przeciętniak jak Di Vaio nie będzie miał miejsca w podstawie. Oczywiście jeśli będzie lepszy od innych to chcę, aby grał, ale jakoś nie wierzę by to miało miejsce.
Zawsze Wierni ! ! !
- nookie
- Juventino
Nie wiem czy to dobrze czy nie bo to tylko bardziej nasila spekulacje o odejsciu Treze...Francuz mial juz podpisac kontrakt pare miesiecy temu i jakos tego nie widac..cóż..mam nadzieje ze zrobi to szybko..a Di Vaio jest dobry kiedy jest w formie..a bez niej jest juz tylko rezerwowym..i to nawet nie dobrym..wystarczy wspomniec ostatni mecz z Depor gdzie miał chyba 10 spalonych..ale wierze w niego i w to ze odzyska forme.. :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ten Di Vaio to ciekawy gostek. Początek sezonu: Idealny Napastnik i zmiennik. Końcówka sezonu: "Spalona"(chyba każdy wie dlaczego
) Marnota. Co do tego przedłuzenia kontraktu to powiem tylko tyle że w zasadzie na ławkę jest dobry więc niech tam zostanie.
Pamiętacie jaką bramę strzelił Milanowi???? Miodzio!

Pamiętacie jaką bramę strzelił Milanowi???? Miodzio!
<Juventus Semper Fidelis>
- hania
- Juventino
Fajnie ze nie pozbywamy sie kolejnego napastnika. Mysle ze Marco jeszcze zasluzy sie Juve.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- kouba
- Qualità Juventino
ja też Go bardzo lubie, ale trzeba powiedzieć ze sie jednak marnuje w Juve
Poniewaz gdy był w super formie w połowie pierwszej rundy tego sezonu, to grał tylko jak Del Piero, albo Treze mieli kontuzje. A gdy powracał jeden z nich od razu siadał na ławie, mimo dobrych występów. nie ma przekonania u Lippiego. A ostatnio z Lazio to grał fatalnie :!: Nie istaniał na boisku, zasłuzenie zszedł w końcówce, dają sznase na gre innemu zawodnikowi. Nie wiem czym sie tak przestraszył tego meczu. Moze wiedział, że tylko na Nim można polegać, poniewaz inni są kontuzjowani
Dla niego lepiej by było jakby odszedł, ale dla nas jakby został i był tylko żelaznym rezerwowym...

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powiem szczerze ze przedluzenie kontraktu z Di Vaio bardzo by sie przydalo. On jest bardzo dobry(jeden z najszybszych napastnikow swiata) no i musi przedluzyc kontrakt.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Z jednej strony warto mieć takiego Jokera, który może wejść w trudnym momęcie, a z drugiej Di Vaio nie przebija sie do sładu, a bramki strzela niezbyt często.Więc chyba jestem za jego odejściem....ALe sprawa ciągle w toku..