LM 16/17 (1/4): JUVENTUS 3-0 Barcelona
- Vincitore
- Juventino
Oprócz Vikingów jeszcze Nucleo i NAB. Tradizione i Drughi bez protestu.Dragon pisze: Ma być oprawa. nie wiem tylko czy klubowa czy na SUD. Vikingowie dalej w formie
Co do oprawy, to wiadomo póki co tyle:
https://pbs.twimg.com/media/C9JO7VAXkAIexUw.jpg:large
- Dtmiu
- Katalończyk
Chodziło mi tylko i wyłącznie o chimerycznośćCabrini_idol pisze:Nie chciałem obrazic ich, bez urazy, ja często o Pogbie pisałem, również ,, dorodny murzyn'' . Chyba, że chodzi Ci o słowo tylko ,,chimeryczny''. Może masz rację, może gra równo w tym sezonie, nie oglądam regularnie PD czy Barcy. Ale w kilku meczach LM, które widziałem był mniej pewny od Pique, tylko wiadomo Gerard to TOP ŚO podobnie jak Bonucci.Dtmiu pisze:Odnosiłem się między innymi do tegoCabrini_idol pisze: A w środku jest Pique i chimeryczny murzyn czy rudy a nie Puyol.

Generalnie chodzi mi tylko o to, że nikt nie pisałby o słabej obronie czy słabych obrońcach, gdyby w środku pola grał np. Xavi z Iniestą sprzed 5 lat. To tam jest prawdziwy dramat i tam tworzą się wszystkie problemy. Z samą formacją obronną naprawdę nie jest źle, takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2017, 18:54 przez Dtmiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli wychodzimy naj naj co możemy wystawić. Jeśli będzie wynik dla nas dobry około 60-65 minuty czyli 1:0,2:0,3:1 to na ławce mamy odpowiednich ludzi, żeby dowieźć dobry wynik do końca bo Marchisio to super doświadczony zawodnik, który z ławki potrafi uporządkować grę w środku. Lichy z ławki też potrafi na świeżości dać popalić lewej stronie przeciwnika. Barzagli wchodząc z ławki również potrafi jeszcze bardziej zacementować grę z tyłu 
Gorzej jak będziemy musieli gonić wynik (TFU TFU ).... Ale spokojnie , nie będziemy musieli.
Emocje są, lekki stres również ale chyba o to w tym chodzi, w tej LM nie ?
Dtmiu
obrona jako obrona musi być pewna, ale w dzisiejszym futbolu, obrona zaczyna się od napastnika, cała drużyna musi dobrze przesuwać, asekurować, podwajać, doskakiwać itd. Barcelona z tym ma problemy, jeśli chodzi o ,,obronę'' . Oczywiście nie jest to poziom Granady czy Empoli wiadomo
ale Juventus chyba troszkę lepiej to robi. No ale wiadomo Barca czasami gra takie mecze, że obrona w zasadzie jest nieważna bo potrafi zdominować rywala na jego połowie i minimalizować szanse na kontry.

Gorzej jak będziemy musieli gonić wynik (TFU TFU ).... Ale spokojnie , nie będziemy musieli.

Emocje są, lekki stres również ale chyba o to w tym chodzi, w tej LM nie ?
Dtmiu
obrona jako obrona musi być pewna, ale w dzisiejszym futbolu, obrona zaczyna się od napastnika, cała drużyna musi dobrze przesuwać, asekurować, podwajać, doskakiwać itd. Barcelona z tym ma problemy, jeśli chodzi o ,,obronę'' . Oczywiście nie jest to poziom Granady czy Empoli wiadomo

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli hasło reklamujące mecz, pewnie o to chodziło. Ciężko zrobić na SUD jak bedą białe kwadraty, chyba, że bez dolnego poziomu, ale to gufno nie oprawa. Szkoda...Vincitore pisze:Oprócz Vikingów jeszcze Nucleo i NAB. Tradizione i Drughi bez protestu.Dragon pisze: Ma być oprawa. nie wiem tylko czy klubowa czy na SUD. Vikingowie dalej w formie
Co do oprawy, to wiadomo póki co tyle:
https://pbs.twimg.com/media/C9JO7VAXkAIexUw.jpg:large
Dla nas to dziś nie sprawdzian, nie kartkówka, nie pytanie (gdzie jesteśmy), to absolutna matura. Rzucamy wszystko co mamy najlepsze. Czas weryfikacji nadszedł.

- Cabrini_idol
- Juventino
NA rozluźnienie atmosfery, znalezione w internetach

ps Chiellini MOTM zapewne

ps Chiellini MOTM zapewne

- Vonhardecki
- Juventino
Witam, pytanie pewnie po raz enty, obejrze gdzies mecz w niemczech? Moge zaplacic za transmisje. Dzieki.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli używasz komórki to kolega z Anglii polecał mi aplikacje Modbro, czy jakos tak.Vonhardecki pisze:Witam, pytanie pewnie po raz enty, obejrze gdzies mecz w niemczech? Moge zaplacic za transmisje. Dzieki.
Ja osobiście we Francji używam laptopa i strony meczyki.pl i szukam tam transmisji (może to nie jest optymalne rozwiązanie). Ewentualnie tutaj:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Co do meczu, dużo nie wymagam;
Nawet zadowolę się minimalną porażką, jeżeli nasi zagrają z zaangażowaniem w tych dwóch spotkaniach.
Ale jednak jest smak na coś więcej. Myślę, że jesteśmy gotowi na finał LM i chyba żadna z drużyn, które pozostały w LM nie jest w jakiejś niesamowitej formie i w tym upatrywałbym szansy, bo jednak może to niepopularne stwierdzenie, ale uważam, że 11 z Tevezem, Vidalem i Pogba była troszeczkę lepsza.
Wierze, że może się udać i mam nadzieje, że się uda.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2017, 19:50 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Julek997
- Juventino
składy są:
Juve (4-2-3-1): Buffon-Alves-Bonucci-Sandro-Pijanic-Khedira-Cuadrado-Dybala-Mandzukic-Higuain
Barca(3-4-3) Ter Stegen-Mathieu-Umtiti-Iniest-Marcherano-Messi-Neymar-Suarez-Roberto
Naprdzód Juve Ole ole !!
Juve (4-2-3-1): Buffon-Alves-Bonucci-Sandro-Pijanic-Khedira-Cuadrado-Dybala-Mandzukic-Higuain
Barca(3-4-3) Ter Stegen-Mathieu-Umtiti-Iniest-Marcherano-Messi-Neymar-Suarez-Roberto
Naprdzód Juve Ole ole !!
- jakku1
- Juventino
Oficjalnie:
Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.
Barcellona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mathieu; Mascherano, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.
1:0 to bedzie bardzo, bardzo dobry wynik, aczkolwiek wydaje mi sie, ze to spotkanie zakonczy sie remisem.
Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.
Barcellona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mathieu; Mascherano, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.
1:0 to bedzie bardzo, bardzo dobry wynik, aczkolwiek wydaje mi sie, ze to spotkanie zakonczy sie remisem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Zizou_1989
- Juventino
u mnie podobnie. Czuje się jak przed pamietnym meczem z Realem. Czuje że jednak dziś jest ten dzień i Juve przełamie Barce. FORZA JUVE !!!
- Vonhardecki
- Juventino
Wolalbym jednak zaplacic za transmisje i miec pewniaka, ktos cos?Aleexxx pisze:Jeżeli używasz komórki to kolega z Anglii polecał mi aplikacje Modbro, czy jakos tak.Vonhardecki pisze:Witam, pytanie pewnie po raz enty, obejrze gdzies mecz w niemczech? Moge zaplacic za transmisje. Dzieki.
Ja osobiście we Francji używam laptopa i strony meczyki.pl i szukam tam transmisji (może to nie jest optymalne rozwiązanie). Ewentualnie tutaj:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Co do meczu, dużo nie wymagam;
Nawet zadowolę się minimalną porażką, jeżeli nasi zagrają z zaangażowaniem w tych dwóch spotkaniach.
Ale jednak jest smak na coś więcej. Myślę, że jesteśmy gotowi na finał LM i chyba żadna z drużyn, które pozostały w LM nie jest w jakiejś niesamowitej formie i w tym upatrywałbym szansy, bo jednak może to niepopularne stwierdzenie, ale uważam, że 11 z Tevezem, Vidalem i Pogba była troszeczkę lepsza.
Wierze, że może się udać i mam nadzieje, że się uda.