Paulo Dybala
- Poulinho
- Juventino
Bodajże Vincitore wrzucał info, że czekają z ogłoszeniem nowego kontraktu ze względu na danie Pablito 10 na koszulce.Wojtek pisze:Spokojnie, Dybale tam wysłali tylko po to żeby skontuzjował Messiego na treningu, potwierdzone info![]()
A tak serio to co z kontraktem Dybali? Już dawno miało być jego przedłużenie..
- Vincitore
- Juventino
Nie ja, bodaj RobakPoulinho pisze:Bodajże Vincitore wrzucał info, że czekają z ogłoszeniem nowego kontraktu ze względu na danie Pablito 10 na koszulce.Wojtek pisze:Spokojnie, Dybale tam wysłali tylko po to żeby skontuzjował Messiego na treningu, potwierdzone info![]()
A tak serio to co z kontraktem Dybali? Już dawno miało być jego przedłużenie..

Ponoć jego agent przebywa obecnie w Argentynie z uwagi na narodziny dziecka i do tej pory nie wrócił do Europy, stąd niby delay.
- LordJuve
- Juventino
Całe szczęście światy wymyślone... pozostają zazwyczaj w świecie fikcji.pumex pisze:Właśnie dlatego nienawidzę przerwy na zgrupowania. Gdybym miał magiczną moc, jedną z pierwszych rzeczy, którą bym zrobił, byłoby zlikwidowanie czegoś takiego jak reprezentacje narodowe. W moim idealnym świecie istniałby tylko futbol klubowy.
- Shadow Marshall
- Juventino
Daj spokój. Reprezentacje w takich sportach to kpina i jakieś śmieszne wytwarzanie patriotyzmu. Co mi z tego, że siatkarze byli mistrzami świata jak nikt już o tym nie pamięta? Albo to, że Polska grała w finale mistrzostw świata pewnie z 40 lat temu? To jakaś bzdura, która stała się niczym innym jak okazją do wałków na przetargach.LordJuve pisze:Całe szczęście światy wymyślone... pozostają zazwyczaj w świecie fikcji.pumex pisze:Właśnie dlatego nienawidzę przerwy na zgrupowania. Gdybym miał magiczną moc, jedną z pierwszych rzeczy, którą bym zrobił, byłoby zlikwidowanie czegoś takiego jak reprezentacje narodowe. W moim idealnym świecie istniałby tylko futbol klubowy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wg mnie to by się sprawdziło tylko wtedy, kiedy reprezentacje grałyby tylko 2 miesiące w ciągu 2 lat.
Powiedzmy system kwalifikacji pucharowy dla słabszych w czerwcu, później lipiec turniej główny (Euro, MŚ, COPA itd ) i cała saga reprezentacji zamyka się w ciągu półtora, dwóch miesięcy na przestrzeni 2 lat. Żadnych zgrupowań w trakcie sezonu, spotkań towarzyskich, eliminacyjnych itd. I oczywiście przez te 2 miesiące czy miesiąc pensję płaci Zwiazek Narodowy czy tam FIFA, UEFA itd.
Powiedzmy system kwalifikacji pucharowy dla słabszych w czerwcu, później lipiec turniej główny (Euro, MŚ, COPA itd ) i cała saga reprezentacji zamyka się w ciągu półtora, dwóch miesięcy na przestrzeni 2 lat. Żadnych zgrupowań w trakcie sezonu, spotkań towarzyskich, eliminacyjnych itd. I oczywiście przez te 2 miesiące czy miesiąc pensję płaci Zwiazek Narodowy czy tam FIFA, UEFA itd.

- PlanetJuve
- Juventino
Ty kiedyś czytasz co piszesz??? :doh:Shadow Marshall pisze:Daj spokój. Reprezentacje w takich sportach to kpina i jakieś śmieszne wytwarzanie patriotyzmu. Co mi z tego, że siatkarze byli mistrzami świata jak nikt już o tym nie pamięta? Albo to, że Polska grała w finale mistrzostw świata pewnie z 40 lat temu? To jakaś bzdura, która stała się niczym innym jak okazją do wałków na przetargach.LordJuve pisze:Całe szczęście światy wymyślone... pozostają zazwyczaj w świecie fikcji.pumex pisze:Właśnie dlatego nienawidzę przerwy na zgrupowania. Gdybym miał magiczną moc, jedną z pierwszych rzeczy, którą bym zrobił, byłoby zlikwidowanie czegoś takiego jak reprezentacje narodowe. W moim idealnym świecie istniałby tylko futbol klubowy.
Baby, baby ci trzeba bo maruda z ciebie niesamowity i przy tym sam sobie zaprzeczasz w jednym zdaniu...
Bijesz na łeb Forze...
Oby Dybala został w Turynie i spokojnie się przygotowywał na Napoli. Niech choć jeden mecz z nimi zagra.
PS: Na głownej info ze Dybala w drodze do argentyny... Tam ma przejsc badania :doh: To nie dało sie zrobic badan u Nas i wyslac wyniki do nich??

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie ma co płakać, w samolocie może się nie połamie a mając na uwadze przypadek Pjacy lepiej niech na chłopaka spojrzą lekarze inni niż nasi ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wszystko z nim ok. Już wczoraj po meczu uspokajał Allegri. Marchisio też wrzucił jakiś wpis, że Dybala ma się dobrze. Jeśli dobrze pamiętam chodzi o jakieś przemęczenie i ból, który utrzymywał się od kilku dni. Skoro jedzie na reprezentację, to najwyraźniej czuje się na siłach. Nie byłby idiotą ryzykując stan własnego zdrowia w tak kluczowym momencie sezonu. Dobrze, że mamy teraz tę przerwę.PlanetJuve pisze: PS: Na głownej info ze Dybala w drodze do argentyny... Tam ma przejsc badania :doh: To nie dało sie zrobic badan u Nas i wyslac wyniki do nich??Skoro zreszdl z boiska to chyba slabo zeby jechal na repre i tam dawal z siebie wszystko...
- Cabrini_idol
- Juventino
Ale dobrze, że mamy przerwę, że zawodnicy trochę pooddychają innym powietrzem niż Turyńskie? bo to, że wszyscy nasi podstawowi gracze będą grać zamiast odpoczywać i to tak, że kości będą strzelać jestem pewny
Khedira( wylatuje do Azerbejdżanu), Higuain/Dybala(grają z Chile), Alves (gra z Urugwajem), Lichy (z Łotwą), Buffon/Barzagli/Bonucci/Chiellini/Rugani ( grają z Albanią, a wiemy, że minimum ich 3 zagra), Pjanic (Gibraltar), Cuadrado (z Boliwią), Pjaca, Mandzukic (z Ukrainą), Rincon ( z Peru).
Także jak widać, żadnego odpoczynku nie będzie. Pogrubiłem druzyny również, które grają fizycznie, gdzie lubią trzeszczeć kości

Khedira( wylatuje do Azerbejdżanu), Higuain/Dybala(grają z Chile), Alves (gra z Urugwajem), Lichy (z Łotwą), Buffon/Barzagli/Bonucci/Chiellini/Rugani ( grają z Albanią, a wiemy, że minimum ich 3 zagra), Pjanic (Gibraltar), Cuadrado (z Boliwią), Pjaca, Mandzukic (z Ukrainą), Rincon ( z Peru).
Także jak widać, żadnego odpoczynku nie będzie. Pogrubiłem druzyny również, które grają fizycznie, gdzie lubią trzeszczeć kości

- Robaku
- Juventino
ja też się do tego nie przyznajeVincitore pisze: Nie ja, bodaj RobakJa jestem zdania, że sam nie weźmie 10-tki, bo wielokrotnie podkreślał, że numer 21 też jest ważny w historii Juventusu.
.

Jakku?
W każdym razie kontrakt podobno dograny, Paulito mówil,zeby tym sie nie martwic.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- jakku1
- Juventino
Ano, ja wrzucałem takie info z VS. Pojawiło sie kilka dni temu.Robaku pisze:ja też się do tego nie przyznajeVincitore pisze: Nie ja, bodaj RobakJa jestem zdania, że sam nie weźmie 10-tki, bo wielokrotnie podkreślał, że numer 21 też jest ważny w historii Juventusu.
.
Jakku?
W każdym razie kontrakt podobno dograny, Paulito mówil,zeby tym sie nie martwic.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po pierwsze to piszemy tu o Dybali, a nie o całej kadrze.Cabrini_idol pisze:Ale dobrze, że mamy przerwę, że zawodnicy trochę pooddychają innym powietrzem niż Turyńskie? bo to, że wszyscy nasi podstawowi gracze będą grać zamiast odpoczywać i to tak, że kości będą strzelać jestem pewny![]()

- Poulinho
- Juventino
https://paulodybala21.com/
To chyba rozwiewa plotki dotyczące nowego numeru na koszulce Dybali
chyba jesteśmy w trakcie kreowania nowego znaku marketingowego PD21.
Odnośnie samej strony, jak dla mnie jest fatalna. Ten opis swojej osoby jest wręcz okropny.
To chyba rozwiewa plotki dotyczące nowego numeru na koszulce Dybali

Odnośnie samej strony, jak dla mnie jest fatalna. Ten opis swojej osoby jest wręcz okropny.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No ta stronka to tragedia, laduje sie szybko jak w 1997... do tego wyglada jak amatorska witrynka z templejta (gdzie ma to przede wszystkim WYGLADAC). To jest wizytowka 'komercyjnego projektu PD21'
?
Pewnie jakies gringo-janusze niezle skasowali mlodego za to dzielo sztuki.
(edit)... no i jest na dole "Powered by Inamika 2017" https://inamika.com/
brak wersji english
Honduras 5839, Buenos Aires, Argentina
Dla mnie wystarczy

Pewnie jakies gringo-janusze niezle skasowali mlodego za to dzielo sztuki.
(edit)... no i jest na dole "Powered by Inamika 2017" https://inamika.com/
brak wersji english
Honduras 5839, Buenos Aires, Argentina
Dla mnie wystarczy