Serie A 16/17 (29): Sampdoria 0-1 JUVENTUS
- PlanetJuve
- Juventino
Co za wstyd w drugiej polowie! Zenujacy styl typu biegaj za pilka, potem ja strac i dalej biegaj :mad2: Bracelona plakala jak widziala.
- ZaperJuve
- Juventino
Niech Lemine gdzieś sprzedadzą w lato. Jak można mieć tyle przestrzeni nie dostrzec dobrze wychodzącego pomiędzy obrońców kolegi z zespołu (chodzi mi o 90 min) i nie podać między nich? zerowy przegląd pola, do tego nieumiejętność grania na linii spalonego. Nie wiem czego chłop tu jeszcze szuka. Wstyd, bo zamiast próbować czegoś, to ten tylko bezpiecznie podaje, kiedy można stworzyć sytuacje strzelecką. Bez żalu go pożegnam 

- pumex
- Juventino
Po dzisiejszym meczu legło w gruzach moje wyobrażenie o Higuainie. Jakkolwiek świetnym napastnikiem by nie był (a przecież nim bez wątpienia jest), nie sądziłem, że nawet podczas najsłabszej formy jest w stanie zagrać taki pasztet. Na szybko ciężko mi sobie przypomnieć gorszy indywidualnie występ jakiegokolwiek napasnika Juve. Chyba musiałby się cofnąć do czasów Giovinco bądź nawet Amauriego. Co miał przy nodze to psuł, dosłownie.
Za dużo chaosu w drugiej połowie, końcówka meczu to kryminał, ale 3 punkty cieszą
Za dużo chaosu w drugiej połowie, końcówka meczu to kryminał, ale 3 punkty cieszą

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Idź człowieku bo bredzisz. Mieliśmy mnóstwo okazji w pierwszej połowie. Gdybanie nie ma więc sensu. Wygraliśmy ten mecz bez spiny, a ty dalej swoje.jackop pisze: Ile sytuacji stworzyli Bianconeri? No tak, przecież mieliśmy bezpieczną przewagę jednego gola. Pełna kontrola.
Mercato nie było przeprowadzane z myślą o 4-2-3-1. Dziękuje dobranoc.jackop pisze:Był Sturaro na lewej, dzisiaj Lemina na prawej flance. Mercato 10/10 znów dało o sobie znaćOstatnie dwie zmiany ostro po bandzie.
Jedyne rozsądne stwierdzenie w twoich postach z tego tematu meczowego.jackop pisze:Najważniejsze, że 3 pkt. :juve:

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Oglądałem wszystkie mecze Juve w tym sezonie pomijając 1 lub 2 na przełomie września i października i ze smutkiem stwierdzam, że ten był najgorszy w naszym wykonaniu. Z przodu nic z tyłu chaos i zamieszanie i do tego te straty elektrycznego Asamoaha na naszej połowie - koszmar.
- Gandalf8
- Juventino
Dowiezione to zwycięstwo, ale to Sampdoria miała dużo większe na 1:1 niż my na 0:2.
Końcówka meczu była straszna - obrona we własnym polu karnym i rożny w 95 minucie
.
Końcówka meczu była straszna - obrona we własnym polu karnym i rożny w 95 minucie

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Dokładnie @Planet_Juve z łez śmiechu.
Beznadzieja nic z gry kompletnie nie mieliśmy, tu nie chodzi o narzekanie na brak 4 czy 5 bramek - ale o okazje jakiekolwiek? Coś w drugiej stworzyliśmy? Bo ja na 10 minut musiałem wyjść do ziomka.
Wiem że są słabsze mecze, ale do diabła - gdzieś są granice. Higuaina żeby zdejmować by bronić wyniku z taką drużyną!? Litości!
Beznadzieja nic z gry kompletnie nie mieliśmy, tu nie chodzi o narzekanie na brak 4 czy 5 bramek - ale o okazje jakiekolwiek? Coś w drugiej stworzyliśmy? Bo ja na 10 minut musiałem wyjść do ziomka.
Wiem że są słabsze mecze, ale do diabła - gdzieś są granice. Higuaina żeby zdejmować by bronić wyniku z taką drużyną!? Litości!
- PlanetJuve
- Juventino
Taaa. Bo jak z piłka przy nodze nie dal jej sobie odebrac czterem zawodnikom rywala z czego dwoch minal zwodem to nie bylo. Tych trzech przerzutów na boki boiska tez nie było. Oj zly Gonzalo, nie dobry..pumex pisze:Po dzisiejszym meczu legło w gruzach moje wyobrażenie o Higuainie. . Co miał przy nodze to psuł, dosłownie.
- Lypsky
- Juventino
spokojna Twoja rozczochrana, przełamie sie w idealnym momencie, czyli za 2 tygodnie z Napoli, nie mogę sie tego doczekać.pumex pisze:Po dzisiejszym meczu legło w gruzach moje wyobrażenie o Higuainie. Jakkolwiek świetnym napastnikiem by nie był (a przecież nim bez wątpienia jest), nie sądziłem, że nawet podczas najsłabszej formy jest w stanie zagrać taki pasztet. Na szybko ciężko mi sobie przypomnieć gorszy indywidualnie występ jakiegokolwiek napasnika Juve. Chyba musiałby się cofnąć do czasów Giovinco bądź nawet Amauriego. Co miał przy nodze to psuł, dosłownie.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2017, 17:09 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jarmel
- Redaktor
Nie ma to jak rozpaczliwy autobus żeby obronić 1-0 z mocarną Sampdorią. To był chyba nasz najgorszy mecz, ale mimo to 3 punkty jakimś cudem zdobyte.
Mandzukic w co drugim meczu.pumex pisze:Na szybko ciężko mi sobie przypomnieć gorszy indywidualnie występ jakiegokolwiek napasnika Juve.
#AllegriOut